×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

QUEST Once A Day Electrolytes Συμπλήρωμα Διατροφής Ηλεκτρολυτών με 8 Βιταμίνες & 5 Μέταλλα για την Ενυδάτωση του Οργανισμού με Γεύση Lemon-Lime 20αναβρ. δισκ.

Οι αναβράζουσες ταμπλέτες Electrolytes παρέχουν 8 βιταμίνες & 5 μέταλλα που συμβάλλουν στην αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών και την ενυδάτωση του οργανισμού.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω12639 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5022339131014
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
10,62 € 5,26 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.36€
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Once A Day Electrolytes Συμπλήρωμα Διατροφής Ηλεκτρολυτών με 8 Βιταμίνες & 5 Μέταλλα για την Ενυδάτωση του Οργανισμού με Γεύση Lemon-Lime 20αναβρ. δισκ.

Οι αναβράζουσες ταμπλέτες Electrolytes παρέχουν 8 βιταμίνες & 5 μέταλλα που συμβάλλουν στην αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών και την ενυδάτωση του οργανισμού.

Οι ηλεκτρολύτες είναι απαραίτητοι για τημεταφορά νερού και υγρών στο σώμα,την κυτταρική επικοινωνία και την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα,καθώς και τη σωστή λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος. Αίτια διαταραχής ηλεκτρολυτών αποτελούν καταστάσεις όπως η ελλιπής αναπλήρωση ηλεκτρολυτών κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση, η διάρροια, ο εμετός, η κακή διατροφή, η σοβαρή αφυδάτωση, η ηλικία, ορισμένες παθήσεις όπως η νεφρική νόσος, η ανορεξία, η βουλιμία ή ορισμένα φάρμακα, όπως τα διουρητικά.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

  • Με υπέροχη γεύση lemon-lime.
  • Με γλυκαντικά.
  • Σύνθεση μίας αναβράζουσας ταμπλέτας την ημέρα (once a day).
  • Κατάλληλο για vegans.
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη και λακτόζη.

Δοσολογία & οδηγίες χρήσης:

  • Μια ταμπλέτα την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό.
  • Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
  • Προσοχή:Περιέχει σορβιτόλη – η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει καθαρτικά αποτελέσματα.
  • Το Electrolytes της Quest είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γν. ΕΟΦ: 52318/3-6-2021.
  • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Συστατικά:

citric acid; sodium bicarbonate; firming agent: sorbitols; sodium chloride; magnesium carbonate; potassium bicarbonate; calcium carbonate; L-ascorbic acid (vitamin C); DL-alpha-tocopheryl acetate (vitamin E); flavourings; firming agent: polyethylene glycol; nicotinamide (niacin); sweetener: sucralose; D-pantothenate, calcium (pantothenic acid); cyanocobalamin (vitamin B12); pyridoxine hydrochloride (vitamin B6); colour: riboflavins; pteroylmonoglutamic acid (folic acid); D-biotin (biotin).

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω12639
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
GENECOM Terra Electrolytes Effer με Γεύση Πορτοκάλι 20αναβ.δισκ. GENECOM Terra Electrolytes Effer με Γεύση Πορτοκάλι 20αναβ.δισκ.
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το συμπλήρωμα διατροφής Terra Electrolytes της Genecom,βοηθάει στην αποκατάσταση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης, νατρίου, καλίου, χλωριδίων και κιτρικών.
QUEST Promo One a Day Vitamin C 1000mg & Zinc με Ψευδάργυρο & Rosehips για Προστασία & Υποστήριξη του Ανοσοποιητικού 20 αναβρ. δισκ. + Electrolytes με 8 Βιταμίνες & 5 Μέταλλα για την Ενυδάτωση του Οργανισμού 20 αναβρ. δισκ. QUEST Promo One a Day Vitamin C 1000mg & Zinc με Ψευδάργυρο & Rosehips για Προστασία & Υποστήριξη του Ανοσοποιητικού 20 αναβρ. δισκ. + Electrolytes με 8 Βιταμίνες & 5 Μέταλλα για την Ενυδάτωση του Οργανισμού 20 αναβρ. δισκ.
-58.8%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πακέτο προσφοράς με Vitamin C 1000mg & Zinc με Ψευδάργυρο & Rosehips για προστασία & υποστήριξη του ανοσοποιητικού και Electrolytes με 8 βιταμίνες & 5 μέταλλα που βοηθούν στην αναπλήρωση των...
QUEST Once A Day Electrolytes Συμπλήρωμα Διατροφής Ηλεκτρολυτών με 8 Βιταμίνες & 5 Μέταλλα για την Ενυδάτωση του Οργανισμού με Γεύση Lemon-Lime 20αναβρ. δισκ. QUEST Once A Day Electrolytes Συμπλήρωμα Διατροφής Ηλεκτρολυτών με 8 Βιταμίνες & 5 Μέταλλα για την Ενυδάτωση του Οργανισμού με Γεύση Lemon-Lime 20αναβρ. δισκ.
-50.5%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Οι αναβράζουσες ταμπλέτες Electrolytes παρέχουν 8 βιταμίνες & 5 μέταλλα που συμβάλλουν στην αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών και την ενυδάτωση του οργανισμού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος