×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ALOE+ COLORS Kourabies Body Butter 200ml

Το πλούσιο Body Butter Kourabies Aloe Colors με υπέροχο άρωμα κουραμπιέ είναι ιδανικό για την καθημερινή ενυδάτωση που έχει ανάγκη η επιδερμίδας σας.

Read moreShow less
Κωδικός:
M103547 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5213006607073
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
11,11 € 6,35 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.76€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Kourabies Body Butter 200ml

Το πλούσιο Body Butter Kourabies Aloe Colors με υπέροχο άρωμα κουραμπιέ είναιιδανικό για την καθημερινή ενυδάτωση που έχει ανάγκη η επιδερμίδας σας.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης με το βούτυρο σώματος Aloe Colors Kourabies καιδιατηρήστε το δέρμα σας απαλό και ελαστικό όλη μέρα.

Ημεταξένια υφή του χαϊδεύει αβίαστα την επιδερμίδακαθώς την προστατεύει από την ξηρότητα και τους στρεσογόνους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Παρασκευάζεται με συστατικά υψηλής ποιότητας και οργανική αλόη,προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί.Απλώστε το σε καθαρή επιδερμίδα και αφεθείτε στον κόσμο της Aloe Colors.

Το Body Butter Kourabiesέχει υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική αλόη.

Κύρια συστατικά & οφέλη:

  • Ηaloe veraενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βαθύτερα επίπεδα την επιδερμίδα και να επουλώνει το κατεστραμμένο δέρμα.
  • Τολάδι αβοκάντο, το ελαιόλαδο και το λάδι από δαμάσκηνο,πλούσια όλα σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν σε βάθος και βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Τοβούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέμαλακώνουν και αναζωογονούν ακόμα και τα πιο ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα.

Απορροφάται εύκολα και χαρίζει απαλό άρωμα που διαρκεί,μεταξένια υφή και απαλότητα στο δέρμα σας χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Οδηγίες χρήσης:

  • Απλώστε μια μικρή ποσότητα από το Body Butter Kourabies Aloe Colors σε καθαρό δέρμα.
  • Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.
  • Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σας, συνδυάστε το Body Butter Kourabies Aloe Colors με το αντίστοιχο αφρόλουτρο Kourabies & το Hair and Body Mist Kourabies Aloe Colors!​

Συστατικά:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice (*), Caprylic / Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Glyceryl Stearate Se, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propanediol, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Parfum, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Phytosterols, Theobroma Cacao Seed Butter, Theobroma Cacao Extract, Honey Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Milk Protein, Persea Gratissima Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Allantoin, Tocopherol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lecithin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Triethanolamine, Disodium Edta, (*) Organically Cultivated

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
M103547
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
CETAPHIL Απαλό Καθαριστικό Δέρματος 500ml CETAPHIL Απαλό Καθαριστικό Δέρματος 500ml
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Απαλό καθαριστικό δέρματος το οποίο σέβεται το φυσικό φραγμό και απομακρύνεται με ή χωρίς νερό, κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος