×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PHARMAGEL Xerogkelin Moisturizing Mouth Spray Υγραντικό Σπρέι Στοματικού Βλενογόννου 100ml

Κωδικός:
42497 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5467812469853
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
21,58 € 18,34 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.24€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Xerogkelin Moisturizing Mouth Spray Υγραντικό Σπρέι Στοματικού Βλενογόννου 100ml

Υγραντικό σπρέι για την γλώσσα και το στόμα (Υγραίνει και βελτιώνει την αίσθηση της γλώσσας και του στόματος, χαρίζοντάς τους φρεσκάδα και αναζωογόνηση).

ΤοXerogkelinδεν περιέχει προωθητικά αέρια και χημικά συντηρητικά. Υγραίνει το βλεννογόνο του στόματος, της γλώσσας του φάρυγγα και του λάρυγγα, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα τοπικής ενυδάτωσης για 1-2 ώρες.

Εφαρμογές:
Ξηρότητα στόματος (ξηροστομία), γλώσσας, φάρυγγα, λάρυγγα, φωνητικών χορδών, μετά από λήψη ορισμένων φαρμάκων (ψυχοφάρμακα, αντικαταθλιπτικά, αντιισταμινικά, αντιχολινεργικά, κλπ.), μετά από επεμβάσεις στους σιελογόνους αδένες, μετά από ακτινοθεραπεία των περιοχών της κεφαλής και του τραχήλου, επί διαταραχών των σιελογόνων αδένων (Σύνδρομο Sjögren), για τη διατήρηση της υγιεινής του στόματος σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Ξηρότητα του στόματος, φάρυγγα και του λάρυγγα των ομιλητών και των τραγουδιστών.

Τρόπος εφαρμογής:
Ψεκάστε 4-5 φορές στο βλεννογόνο του στοματοφάρυγγα, πάνω και κάτω από τη γλώσσα. Οι ψεκασμοί μπορεί να γίνονται καθημερινά κάθε 1-3 ώρες και μπορεί να επαναλαμβάνονται πολλές φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες βελτίωσης της υγρασίας του στόματος, του φάρυγγα και του λάρυγγα.

Το προϊόν είναι ασφαλές και μπορεί κανείς να το καταπιεί άφοβα βοηθώντας την ύγρανση του φάρυγγα, λάρυγγα και των φωνητικών χορδών.

Συστατικά:Aqua (water), Sorbitol, Pistacia lentiscus (mastic) gum water, Lonicera japonica extract, Lonicera caprifolium (honeysuckle) flower extract, Hydroxyethylcellulose, Citric acid, Potassium chloride, Sodium chloride, Potassium phosphate, Magnesium chloride, Calcium chloride.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
42497
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
GUM 724 Ortho Wax Mint Ορθοδοντικό Κερί με Γεύση Μέντας 1τμχ GUM 724 Ortho Wax Mint Ορθοδοντικό Κερί με Γεύση Μέντας 1τμχ
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ορθοδοντικό κερί με γεύση μέντα προλαμβάνει τον σχηματισμό επώδυνων ελκών και ανακουφίζει από ερεθισμούς στα μάγουλα και ούλα.
INTERMED Unident Sensitivity 75ml INTERMED Unident Sensitivity 75ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

6,01 € 9,24 €
Φθοριούχος οδοντόπαστα καθημερινής χρήσης με τριπλό σύστημα απευαισθητοποίησης των δοντιών και οργανικές ενώσεις φθορίου για την καταπολέμηση της οδοντικής ευαισθησίας.
INTERMED Unident Perio 75ml INTERMED Unident Perio 75ml
-43.8%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

5,37 € 9,55 €
Οδοντόπαστα καθημερινής χρήσης για χρήση σε συνδυασμό με τη περιοδοντική θεραπεία. Μπορεί να υποστηρίξει την πρόληψη της περιοδοντίτιδας.
COREGA Power Max Hold & Comfort Στερεωτική Κρέμα Τεχνητής Οδοντοστοιχίας 40gr COREGA Power Max Hold & Comfort Στερεωτική Κρέμα Τεχνητής Οδοντοστοιχίας 40gr
-17%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η στερεωτική κρέμα οδοντοστοιχιών Corega Power Max Hold + Comfort δεν περιέχει άρωμα και χρωστικές και είναι σχεδιασμένη για να παρέχει συγκράτηση όλη την ημέρα. 
UNTOUCH Suntouch Soluble Hemostatic Gauze 1.9x1.9cm Αιμοστατική Γάζα για Οδοντική Χρήση 20τμχ UNTOUCH Suntouch Soluble Hemostatic Gauze 1.9x1.9cm Αιμοστατική Γάζα για Οδοντική Χρήση 20τμχ
-15%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το SUNTOUCH® Dental Dressing είναι ένα λευκό ή ανοιχτό κίτρινο αποστειρωμένο ύφασμα που παρασκευάζεται με τη χημική επεξεργασία της αναγεννημένης κυτταρίνης.
ELGDYIUM Fix Extra Strong Hold Στερεωτική Κρέμα για Τεχνητές Οδοντοστοιχίες για Πολύ Δυνατό Κράτημα & Γεύση Μέντας, 45gr ELGDYIUM Fix Extra Strong Hold Στερεωτική Κρέμα για Τεχνητές Οδοντοστοιχίες για Πολύ Δυνατό Κράτημα & Γεύση Μέντας, 45gr
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η στερεωτική κρέμα Elgydium Fix Extra Strong έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την άνεση και τη στοματική υγιεινή των ανθρώπων με μερική ή ολική οδοντοστοιχία.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος