×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

QUEST KidzBiotix Παιδικό Συμπλήρωμα Διατροφής με Προβιοτικά για την Καλή Υγεία του Πεπτικού Συστήματος για Παιδιά 1+ Έτους, με Γεύση Φραγκοστάφυλο 30 Μασώμενες Ταμπλέτες

Κωδικός:
99100 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5022339613015
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
21,72 € 10,55 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 11.17€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

KidzBiotix Παιδικό Συμπλήρωμα Διατροφής με Προβιοτικά για την Καλή Υγεία του Πεπτικού Συστήματος για Παιδιά 1+ Έτους, με Γεύση Φραγκοστάφυλο 30 Μασώμενες Ταμπλέτες

ΤοKidzBiotix της Questείναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής σε μασώμενη μορφή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καλή λειτουργία του παιδικού εντέρου.

ΤοKidzBiotixπεριέχει τέσσερα διαφορετικά προβιοτικά, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην ισορροπία της χλωρίδας του παιδικού εντέρου, βοηθώντας τον οργανισμό να αποτρέπει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν διάρροια, δυσκοιλιότητα ή άλλες γαστρεντερικές διαταραχές.

ΤοKidzBiotixείναι επίσης ιδανικό για περιόδους που λαμβάνεται αντιβίωση καθώς τα προβιοτικά που περιέχει βοηθούν στην επαναφορά της εντερικής χλωρίδας που διαταράσσεται από αυτήν. Τα προβιοτικά συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν μια ισορροπημένη εντερική χλωρίδα, η οποία μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη μελλοντική τους υγεία.

Τα προβιοτικά τουKidzBiotixδιατηρούν τη σταθερότητά τους μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος και επιβιώνουν κατά τη διέλευση τους από το στομάχι, δρώντας κατευθείαν στο έντερο.

Χαρακτηριστικά:

  • Ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά άνω του 1 έτους.
  • Μασώμενες ταμπλέτες με υπέροχη γεύση φραγκοστάφυλο (για τις ηλικίες 1-3 ετών προτείνεται ο θρυμματισμός της ταμπλέτας και η προσθήκη της σε υγρή ή στερεή τροφή).
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
  • Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.

Δοσολογία & οδηγίες χρήσης:

  • Παιδιά άνω των 3 ετών:Μια έως δύο μασώμενες ταμπλέτες την ημέρα. Οι ταμπλέτες πρέπει να μασιούνται και όχι να καταπίνονται ολόκληρες.
  • Παιδιά 1 έως 3 ετών:Θρυμματίστε την ταμπλέτα και προσθέστε τη σε στερεή ή υγρή τροφή.
  • Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
  • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Θρεπτική αξία:
Μια ταμπλέτα παρέχει:
Καλλιέργεια γαλακτικών βακτηρίων (προβιοτικά) 50mg που αποδίδει 2 δισεκατομμύρια (2x109): L.acidophilus, L.rhamnosus, L.casei, L.plantarum.

Συστατικά:Dextrose anhydrous, Microcrystalline Cellulose, Lyophilised Lactobacilli Culture, Blackcurrant Flavour, Precipitated Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, Beetroot Powder, Antioxidant: Citric Acid.

Οδηγίες για αλλεργίες:
Το KidzBiotix δεν περιέχει συστατικά που προκαλούν αλλεργίες.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
99100
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
INOPLUS Easy Lax Constipation Aid 150ml INOPLUS Easy Lax Constipation Aid 150ml
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Inoplus Easy Lax Constipation Aid είναι ένα σιρόπι κατά της δυσκοιλιότητας, με φυτικές ίνες από δαμάσκηνο & παπάγια και εκχύλισμα από μάραθο, συνδυαστικά με μαγνήσιο (κιτρικό).
POWER HEALTH Platinum Range Psyllium Husk 500mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Psyllium Husk 500mg 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το ψύλλιο είναι σπόροι του φυτού Plantago ovata, που φύεται κυρίως στην Ινδία. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, οι οποίες διαθέτουν ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό.
VIOGENESIS Magnesium Oxide Powder με Γεύση Πορτοκάλι 230gr VIOGENESIS Magnesium Oxide Powder με Γεύση Πορτοκάλι 230gr
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Oξείδιο του µαγνησίου με γεύση πορτοκάλι σε σκόνη που συµβάλλει στον αποτελεσµατικό καθαρισµό της εντερικής οδού και στην αποκατάσταση της δυσκοιλιότητας.
VIOGENESIS Enteromol 8caps VIOGENESIS Enteromol 8caps
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,96 € 11,20 €
Για τη διαιτητική διαχείριση σε σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου με συμπτώματα όπως φούσκωμα, κοιλιακό άλγος, διάρροια, δυσκοιλιότητα.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος