×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NATURE WAY Bioguard 3 Βιογεωμετρικό Πολυκαρμπονικό Μενταγιόν Κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας

Κωδικός:
47958 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κατασκευαστής:
75,00 €
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

BIOGUARD 3 Βιογεωμετρικό Πολυκαρμπονικό Μενταγιόν Κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας

Όπου υπάρχει τεχνητό φως, υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Σχέδιο(1) Η αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης σε 55 έτη

Η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία δεν είναι νέο φαινόμενο. Ωστόσο, κατά τον 20ο αιώνα, η περιβαλλοντική έκθεση σε τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία αυξάνεται σταθερά καθώς η αυξανόμενη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας, οι συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες και οι αλλαγές στην κοινωνική συμπεριφορά έχουν δημιουργήσει όλο και περισσότερες τεχνητές πηγές. Όλοι εκτίθενται σε ένα σύνθετο μείγμα ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων, τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία, από την παραγωγή και τη μετάδοση ηλεκτρικής ενέργειας, οικιακών συσκευών και βιομηχανικού εξοπλισμού, έως τις τηλεπικοινωνίες και τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές. 

Σχέδιο(2) Η αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης από τεχνητό φωτισμό στις Η.Π.Α σε 75 έτη

Τα τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία έχουν αυξηθεί εκθετικά  τα τελευταία 50 χρόνια, με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών. Τα κινητά τηλέφωνα είναι επί του παρόντος το καυτό θέμα που σχετίζεται με τους κινδύνους για την υγεία και την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Υπάρχει μια συνεχιζόμενη συζήτηση μεταξύ ερευνητών και επιστημόνων σχετικά με το εάν η χρήση τους αυξάνει τους κινδύνους για καρκίνο και άλλα προβλήματα υγείας. Η χρήση υπολογιστών και τεχνητού φωτός είναι μια άλλη συζήτηση από μόνη της.
Η φωτορύπανση συσχετίζεται άμεσα με τη διαρροή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας στο περιβάλλον. 

Σχέδιο(3) Πηγές ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης και οι συχνότητες τους

Υπάρχει Προστασία για τους Ανθρώπινους Οργανισμούς;
Η ΦΥΣΙΚΗ «ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ» ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ!

Ο κόσμος  της Κλασικής Φυσικής που μετράται, διαμορφώνεται και τελικά προβλέπεται, είναι ο κόσμος των αντιλήψεων-πεποιθήσεων, δηλαδή ένα τεχνούργημα σκέψης, εξαιτίας των θεωρητικών μας συνηθειών και προκαταλήψεων.

Η σύγχρονη Φυσική όμως είναι πολύ περισσότερο από τις πεποιθήσεις μας και ξεπερνά κατά πολύ το τεχνούργημα σκέψης.

Όλες οι μελέτες και τα πειράματα που έγιναν με τη χρήση των κυματικών συχνοτήτων, επιβεβαιώνουν γνώσεις που χρονολογούνται από τους αρχαίους πολιτισμούς, σύμφωνα με τις οποίες κάθε δονητικό κύμα, συνδέεται με ένα σχήμα στο διάστημα που παράγεται από αυτό και διατηρείται στη ζωή (κίνηση) από αυτό, φέροντας το ως ταυτότητα.

Αυτή την γνώση μεταφέρει η δήλωση του Πυθαγόρα ότι η γεωμετρία είναι στερεοποιημένη μουσική! Ο ανθρώπινος βιο-υπολογιστής έχει το ιδιαίτερο τρόπο του να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του.

Έτσι για κάποιο λόγο, μπορούμε να "δούμε" μόνο τη στατική όψη μίας μορφής (γεωμετρικής φόρμας) και ως εκ τούτου, νομίζουμε ότι είναι σταθερή.
Κάθε μορφή όμως παράγεται από ένα σύνολο αλληλοεπιδρώντων δονητικών (μαγνητικών και βαρυτικών) πεδίων και κάθε μορφή περιέχει και διαχέει πληροφορίες για τις δονήσεις που την δημιούργησαν.

Με τηνΦυσική της Πληροφορίας, «Επιστρέφοντας στο μέλλον», αναφερόμαστε στην πανάρχαια τεχνολογία των πληροφοριών που διαχέονται από γεωμετρικές μορφές (σχήματα). 

Τις τελευταίες δεκαετίες εφαρμόστηκαν σε αρκετούς τομείς σχήματα που αποκαλούνται βιογεωμετρικά. 
Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι μέσω της τεχνολογίας αυτής αντιμετωπίζονται ασθένειες των φυτών, αποφεύγονται τα παράσιτα, με ταυτόχρονη διέγερση της ανάπτυξης των φυτών σε ποιότητα και ποσότητα χωρίς την χρήση χημικών φυτοφαρμάκων.

Η επίδραση των γεωμετρικών μορφών σε αντιστοιχία είναι ανάλογη και στον άνθρωπο. Η «ιερή γεωμετρία» των προγόνων μας είναι απόηχος εφαρμογής της τεχνολογίας αυτής.

Η Χαμιλτονιανή Φυσική μας βοηθάει μία ενδεχόμενη απόπειρα ταύτισης τελεστού μίας συγκεκριμένης κυματομορφής σχήματος όπου:

 • Κάθε μορφή σχήματος, έχει κάποιο φυσικό μέγεθος
 • Σε κάθε φυσικό μέγεθος αντιστοιχίζεται ένας τελεστής που δρα επί των κβαντικών καταστάσεων του συστήματος.
 • Ο τελεστής στα μαθηματικά ορίζεται γενικά ως μία συνάρτηση που δρα πάνω σε κάποια άλλη συνάρτηση, μετασχηματίζοντάς την κατά ένα καθορισμένο τρόπο.
 • Μπορεί να θεωρηθεί γενίκευση της έννοιας της συνάρτησης, καθώς οι συναρτήσεις δρουν συνήθως πάνω σε μεμονωμένα «αντικείμενα», ενώ ένας τελεστής μπορεί να δράσει πάνω στη «μορφή» μιας συνάρτησης ως σύνολο και να δώσει μια άλλη συνάρτηση.

​Η επιστροφή στην τεχνολογία αυτή είναι το μέλλον της ανθρωπότητας, σε αντιδιαστολή με την καταστροφική “τεχνολογία της ύλης”.
Το σύμπαν είναι ένα «σύνολο πληροφοριών (αφηρημένων οντοτήτων) με σχέσεις μεταξύ τους» (Max Tegmark).

Προβάλλοντας τα ανωτέρω αντιστοιχίζονται:

 • η συνολική ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ως συνάρτηση η οποία επηρεάζει το ανθρώπινο οργανισμό βιολογικά. 
 • το σχήμαBIOGUARD 3ως συνάρτηση-τελεστή που ελαχιστοποιεί την επίδραση της ακτινοβολίας στον ανθρώπινο οργανισμό.

Χαρακτηριστικά:

 • Αποτέλεσμα πολυετών μελετών, εφαρμογών, δοκιμών και μετρήσεων βιοαναδραστικού ελέγχου για την ατομική προστασία από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και όχι μόνο.
 • Χειροποίητη μηχανική επεξεργασία.
 • Πολυκαρβονικό Φ12x60mm με λεπτομερή επιφανειακή χάραξη-διαμόρφωση.
 • Αξονικά φέρει διάτρηση Φ3,6mm με εναιώρημα: Κολλοειδούς Χρυσού, Ορυκτό Αργιλίου, Ορυκτό Σιδήρου, Ορυκτό Πυριτίου. 
 • Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτηριστικά τον υψηλό βαθμό αδιαφάνειας και ανθεκτικότητας στο φως.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ Η/Μ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΕΣΩ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣΠροσωπικός έλεγχος προστασίας-συμβατότητας του BIOGUARD 3 με: ΤΕΣΤ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ
Για να έχεις σωστό αποτέλεσμα στο test:

 • Διάβασε προσεκτικά το άρθρο που ακολουθεί
 • Κάνε μερικές δοκιμές και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το σώμα σου & να συντονίσεις την σκέψη σου.

​Δίαβασε το άρθροΕΔΩ (η ιστοσελίδα είναι στα γερμανικά πατήστε μετάφραση για να διαβάσετε στα ελληνικά)

Τεστ Κινησιολογίας με ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 5G & BIOGUARD 3:  

 • Πρώτα ελέγχουμε την επίδραση της ακτινοβολίας του κινητού τηλεφώνου στον οργανισμό μας. Το τοποθετούμε πλησίον του θύμου αδένα ως σημείου πρόσληψης ενεργειακών πληροφοριών. Η πληροφορία που εκπέμπει το κινητό δημιουργεί πληροφοριακή εντροπία στο οργανισμό και αν ζητήσουμε από μία ομάδα μυών να παράξουν έργο θα διαπιστώσουμε ότι έχουν μειωμένη διαθέσιμη ενέργεια δηλαδή προβάλουν μικρή αντίσταση.

 • Αν μετά από λίγο επαναλάβουμε το τεστ με μόνη διαφορά να κρατάμε μαζί με το κινητό και το BIOGUARD 3 θα διαπιστώσουμε ότι επειδή δεν οι πληροφορίες που προσλαμβάνονται δεν δημιουργούν πληροφοριακή εντροπία στον οργανισμό μας η ομάδα μυών που ελέγχεται θα παρουσιάσει την μεγαλύτερη αντίσταση στην μετακίνηση που την υποβάλουμε. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΣΤ ΑΝ ΕΠΕΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ(3) ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ BIOGUARD 3  

 

 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
47958
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος