×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HARTMANN Hydrosorb Επίθεμα Υδροκυτταρικού Ζελέ 4.5x6.5cm 5τμχ

Επίθεμα υδροκυτταρικού ζελέ Hydrosorb Hartmann. Διασφαλίζει αμέσως ένα ισορροπημένο υγρό περιβάλλον γύρω από το τραύμα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (περ. 60%).

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω16822 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 4049500267106
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
10,14 € 8,11 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.03€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Hydrosorb Επίθεμα Υδροκυτταρικού Ζελέ 4.5x6.5cm 5τμχ

Επίθεμα υδροκυτταρικού ζελέ Hydrosorb Hartmann. Είναι ένα απορροφητικό επίθεμα υδροκυτταρικού τζελ με ημιδιαπερατή επικάλυψη αδιαπέραστη στα μικρόβια.Είναι διαφανές και παραμένει έτσι καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής,επιτρέποντας ανά πάσα στιγμή την ασφαλή αξιολόγηση της κατάστασης του τραύματος, ενώ διασφαλίζει αμέσως ένα ισορροπημένο υγρό περιβάλλον γύρω από το τραύμα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (περ. 60%).

Χαρακτηριστικά:

  • Επιταχύνει τη διαδικασία κοκκιοποίησης και επιθηλιοποίησης, διαθέτει εξαιρετική βιοσυμβατότητα και προστασία από κρούσεις.
  • Αφαιρείται χωρίς ερεθισμούς.
  • Για ασφαλή στερέωση και προστασία από τη διείσδυση μικροβίων το Hydrosorb διαθέτει περίγραμμα από υποαλλεργική κολλητική μεμβράνη.

Ενδείξεις:

  • Για την υγρή θεραπεία τραυμάτων, ιδίως για τη θεραπεία τραυμάτων που δεν παρουσιάζουν κλινική εικόνα μόλυνσης, στο στάδιο της κοκκιοποίησης και της επιθηλιοποίησης, σε περιπτώσεις ελκών των κάτω άκρων ή εξελκώσεων από κατάκλιση.
  • Για τη θεραπεία εγκαυμάτων έως και β’ βαθμού καθώς και για την επιτάχυνση της επανεπιθηλιοποίησης δότριων περιοχών δερματικού μοσχεύματος μερικού πάχους αφού προηγηθεί η απαιτούμενη αιμόσταση. Η διαβαθμισμένη αφαιρούμενη μεμβράνη επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση της εξέλιξης του τραύματος.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω16822
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
HARTMANN Hydrotac Comfort Αυτοκόλλητο Επίθεμα Κατακλίσεων με Υδρογέλη 12.5x12.5cm 10τμχ HARTMANN Hydrotac Comfort Αυτοκόλλητο Επίθεμα Κατακλίσεων με Υδρογέλη 12.5x12.5cm 10τμχ
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Αυτοκόλλητα απορροφητικά επιθέματα με επίστρωση υδρογέλης και τεχνολογία AquaClear Gel. Ιδανικά για την επούλωση τραυμάτων και ελκών με μικρή (ξηρά τραύματα και έλκη) έως μεγάλη ποσότητα εκκρίσεων.
HARTMANN Hydrosorb Επίθεμα Υδροκυτταρικού Ζελέ 4.5x6.5cm 5τμχ HARTMANN Hydrosorb Επίθεμα Υδροκυτταρικού Ζελέ 4.5x6.5cm 5τμχ
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Επίθεμα υδροκυτταρικού ζελέ Hydrosorb Hartmann. Διασφαλίζει αμέσως ένα ισορροπημένο υγρό περιβάλλον γύρω από το τραύμα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (περ. 60%).

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος