×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Rhodiola & Siberian Ginseng 90 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
66925 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900162
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
26,00 € 19,50 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 6.5€
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Rhodiola & Siberian Ginseng 90 φυτοκάψουλες

Από την FULL HEALTH καινοτόμος συνδιασμός δύο ισχυρών προσαρμογόνων βοτάνων για πνευματική-σωματική ισορροπία.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Εκχύλισμα ρίζας (Rhodiola rosea L.) τυποποιημένο σε min. 3% Rosavine, εκχύλισμα ρίζας του Siberian Ginseng (Eleutherococcus senticosus Maxim.) Τυποποιημένο σε. 2% Eleuteroside, σταθεροποιητής - υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (συστατικό του κελύφους της κάψουλας).
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα.
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΡΟΝΤΙΟΛΑΣ 140 mg **
Που αποδίδει 3% rosavines 4.2 mg **
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΙΒΗΡΙΑΝΟΥ ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ 85 mg **
Που αποδίδει 2% eleutherosides 1.7 mg **

Η FULL HEALTH χρησιμοποιεί τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα στην παρασκευή των σκευασμάτων, καθώς η διαδικασία της εκχύλισης και της συγκέντρωσης των δραστικών συστατικών εξασφαλίζει την περιεκτικότητα και συνεπώς τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Χρησιμοποιήσαμε μόνο αυθεντικό Rhodiola rosea τυποποιημένο να περιέχει 3% rosavins και όχι λιγότερο από 1% salidrosides-που ταιριάζουν με τις συγκεντρώσεις που χρησιμοποιούνται στις κλινικές δοκιμές. Αυτό σημαίνει περισσότερη κυτταρική ενέργεια για το σώμα σας!

Ο συνδιασμός RHODIOLA ROSEA + SIBERIAN GINSENG, με άριστης ποιότητας σταθεροποιημένα εκχυλίσματα των βοτάνων φτιάχτηκε για να λειτουργήσει:
• ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ
• ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ «ΤΟΞΙΚΟΥ» ΧΡΟΝΙΟΥ ΣΤΡΕΣ
• ΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ
• ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΑΠΤΟΓΕΝΗ ΒΟΤΑΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ.

Το άγχος προκαλεί πολύ σημαντικές φυσικές αλλαγές στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της βλάβης του νευρολογικού, του ενδοκρινικού και του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα προσαρμογόνα (όπως αλλιώς λέγονται) έχουν εξισορροπιστικές ιδιότητες που βοηθούν στην εξουδετέρωση αυτών των βλαβερών επιδράσεων. Λειτουργούν σε μοριακό επίπεδο ρυθμίζοντας μια σταθερή ισορροπία στον υποθάλαμο, την υπόφυση και τα επινεφρίδια. Αρχικά ορίστηκαν ως ουσίες που ενισχύουν την «κατάσταση μη ειδικής αντίστασης» στο στρες, μια φυσιολογική κατάσταση που συνδέεται με διάφορες διαταραχές του νευροενδοκρινικού- ανοσοποιητικού συστήματος. Για να κατανοήσουμε την σπουδαιότητά τους θα πρέπει να έχουμε κατανοήσει τι ακριβώς κάνει το στρες στον οργανισμό μας.

ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ:
Το στάδιο του συναγερμού-Το στάδιο της αντίστασης-Το στάδιο της εξάντλησης
Αρχικά το σώμα μας “κτυπάει συναγερμό” και αποκρίνεται εκλύοντας ορμόνες όπως η αδρεναλίνη που βελτιώνουν τις μυϊκές επιδόσεις και αυξάνουν την ικανότητά μας να αποδίδουμε είτε σωματικά είτε πνευματικά. Στην φάση αυτή αντιστεκόμαστε στο άγχος. Όσο όμως οι στρεσσογόνες αιτίες επιμένουν μπαίνουμε στη φάση της εξάντλησης, τα ανταπτογενή ουσιαστικά επιμηκύνουν την φάση της αντίστασης και καθυστερούν την φάση της εξάντλησης . Δουλεύοντας σε μοριακό επίπεδο, δημιουργούν αντικαταθλιπτική προστασία, νευροπροστατευτική ασπίδα, διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, ενισχύουν την προσοχή και βελτιώνουν τις αποδόσεις. Επιπλέον, αρκετές κλινικές δοκιμές αποδεικνύουν ότι τα προσαρμογόνα ασκούν δράση κατά της κόπωσης γεγονός που αυξάνει την ικανότητα πνευματικής εργασίας σε φόντο άγχους και κόπωσης, την ανοχή στην ψυχική εξάντληση και την αυξημένη προσοχή. Πράγματι, οι πρόσφατες φαρμακολογικές μελέτες ενός αριθμού προσαρμογόνων έδωσαν μια λογική για αυτές τις επιδράσεις και σε μοριακό επίπεδο. Ανακαλύφθηκε ότι η δραστικότητα προστατευτικής πίεσης των προσαρμογόνων συσχετίστηκε με τη ρύθμιση της ομοιόστασης μέσω διαφόρων μηχανισμών δράσης, ο οποίος συνδέθηκε με τον άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-επινεφριδίων και με τη ρύθμιση των βασικών μεσολαβητών απόκρισης στρες.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΑΠΤΟΓΕΝΗ ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ
• Να βελτιώσετε την ανταπόκριση του σώματός σας στο άγχος.
• Να είστε πιο αποδοτικοί, περισσότερο συγκεντρωμένοι.
• Για να μειώσετε την κόπωση και την αρνητική διάθεση.
• Για να βελτιώσετε την ορμονική ισορροπία.
• Για να μειώσετε την ανεξέλεγκτη έκκριση κορτιζόλης και τις φλεγμονές.

Η ΡΟΝΤΙΟΛΑ
Η Rhodiola Rosea περιέχει ένα μεγάλο εύρος φυτοχημικών δραστικών συστατικών τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι οι rosavins
• είναι αξιοθαύμαστη η ικανότητά της να υποστηρίζει τον μεταβολισμό της κυτταρικής ενέργειας προάγοντας υψηλότερα επίπεδα ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη) και CP (φωσφορική κρεατίνη) στα μιτοχόνδρια.
• Ενισχύει την αντοχή στην σωματική καταπόνηση
• Ενισχύει την σωματική προσαρμογή σε ακραίες θερμοκρασίες και περιβαλλοντικές συνθήκες
• Βελτιώνει την γνωστική λειτουργία, αυξάνει την πνευματική ενέργεια
• Ενισχύει την σκέψη, την οπτικοακουστική αντίληψη, την ικανότητα υπολογισμού
• Υποστηρίζει τα επίπεδα βασικών εγκεφαλικών χημικών που εμπλέκονται στη ρύθμιση της διάθεσης.
• Συμβάλλει στην ομαλή οξυγόνωση των εγκεφαλικών κυττάρων

Οι παραδοσιακές χρήσεις του φυτού περιλαμβάνουν την τόνωση του νευρικού συστήματος, τη βελτίωση της κατάθλιψης, τη βελτίωση της απόδοσης της εργασίας, τη βελτίωση του ύπνου, την εξάλειψη της κόπωσης Η προσαρμογόνος δράση (adaptogenic) της Rhodiola, καθώς και οι προστατευτικές της ιδιότητες για την καρδιά, τους πνεύμονες και το κεντρικό νευρικό σύστημα, οφείλονται κυρίως στην ικανότητά της να επηρεάζει τα επίπεδα και τη δράση των μονοαμινών, όπως και των β-ενδορφινών. Η ικανότητα της Rhodiola να βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί στο στρες οφείλεται ενδεχομένως στην ιδιότητά της να αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης, της ντοπαμίνης και άλλων νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου.

ΤΟ ΣΙΒΗΡΙΑΝΟ ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ
Το Σιβηριανό τζίνσενγκ δεν δουλεύει στον οργανισμό όπως το Κορεάτικο και έχει διαφορετικές δραστικές ουσίες. Ενώ το Κορεάτικο στοχεύει κυρίως στην ενέργεια το Σιβηριανό στοχεύει κυρίως στην ομοιόσταση και την ισορροπία.
• Βελτιώνει σημαντικά την άμυνα του σώματος αυξάνοντας τα λευκά αιμοσφαίρια.
• Υποστηρίζει την παραγωγή αδρεναλίνης, με αποτέλεσμα την καλύτερη αντίσταση στο στρες.
• Σε περιόδους στρες και άγχους το σώμα παράγει διάφορα οξέα (π.χ. γαλακτικό ή πυροσταφυλικό) τα οποία συσωρεύονται στα κύτταρα δημιουργώντας τοξικό φορτίο. To Σιβηριανό τζίνσενγκ και κυρίως η ελευθεροσίδη, δρουν καταλυτικά προωθώντας τον μεταβολισμό αυτών των οξέων.
• Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και να καταπολεμά τους ιούς - συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούν τη γρίπη, τις αναπνευστικές λοιμώξεις και τον έρπητα των γεννητικών οργάνων.
• Yποστηρίζει τον οργανισμό να επιτύχει μια φυσική ισορροπία

• Μειώνει τις σωματικές, συναισθηματικές και βιοχημικές ανισορροπίες.
• Βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη.
• Βελτιώνει την απόδοση, το συντονισμό και την αντοχή.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
66925
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM Magmed 30caps MEDEM Magmed 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,22 € 12,45 €
Το MAG Med είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του μαγνησίου, την πιο συμπυκνωμένη του μορφή, για την αποκατάσταση και την διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου μαγνησίου στα ανθρώπινα κύτταρα...
POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ. POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο για μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ισορροπία των ηλεκτρολυτών και φυσιολογική λειτουργία των μυών.
VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με μαγνήσιο και βιταμίνη B6, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος