×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NOW FOODS TMG Betaine 1000mg 100tabs

Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλει στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, στην αποτοξίνωση του ήπατος & στην καλή καρδιαγγειακή υγεία.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω25591 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 733739004949
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
65,27 € 27,41 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 37.86€
Αγαπημένα
Περιγραφή

TMG Betaine 1000mg 100tabs

Η Τριμεθυλογλυκίνη ή TMG (γνωστή και ως άνυδρη βεταΐνη)παράγεται στο ανθρώπινο σώμα από την οξείδωση συστατικών που περιέχουν χολίνη.

Βρίσκεται εν αφθονία στο φυσικό περιβάλλον,κυρίως σε λαχανικά όπως το παντζάρι, το σπανάκι και το μπρόκολο. 

Η Τριμεθυλογλυκίνη είναι γνωστό ότι διευκολύνει τις διαδικασίες μεθυλίωσης.Η μεθυλίωση είναι μία φυσιολογική βιολογική διαδικασία, κρίσιμη για την επιδιόρθωση του DNA, τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης του ήπατος, το μεταβολισμό λιπιδίων, και την παραγωγή SAMe (S-αδενοσυλμεθιονίνης), ενός συστατικού πουείναι απαραίτητο για τη συναισθηματική υγεία και τη φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων.

Κατά τη μεθυλίωση,οι ομάδες μεθυλίου εξουδετερώνουν επιβλαβείς ουσίες στον οργανισμό και τις μετατρέπουν σε υποστηρικτικές ουσίες.Η Τριμεθυλογλυκίνη είναι μία εξαιρετική πηγή μορίων με ομάδα μεθυλίου που αποτελείται από ένα άτομα άνθρακα και τρία άτομα υδρογόνου.

Η μεθυλίωσηαποτελεί, επίσης, ένα σημαντικό στάδιο κατά τη μετατροπή της ομοκυστεΐνης - ενός επιβλαβούς αμινοξέος - σε μεθιονίνη,η οποία συνιστά ένα φιλικό αμινοξύ. Κλινικές και μη κλινικές μελέτες υποδεικνύουν ότι η συμπληρωματική λήψη Τριμεθυλογλυκίνης υποστηρίζει τη διατήρηση των επιπέδων ομοκυστεΐνης σε φυσιολογική αναλογία,μειώνοντας έτσι τον παράγοντα κινδύνου εμφάνισης καρδιακής βλάβης.

Πολλές μελέτες έχουν συνδέσει τη συμπληρωματική λήψη Τριμεθυλογλυκίνης μεευεργετικές επιδράσεις στη σωματική απόδοση και ειδικότερα στη μυική δύναμη και αντοχή.

Το συμπλήρωμα διατροφής TMG Betaine 1000mg της Nowδεν περιέχειζάχαρη, αλάτι, άμιλο, μαγιά, γαλακτοκομικά, σόγια, καλαμπόκι, αυγά, σιτάρι, συντηρητικά και αρώματα. 

Οδηγίες χρήσης:

  • 1-3 ταμπλέτες Now TMG Betaine 1000mg την ημέρα, με το φαγητό. 
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω25591
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM Magmed 30caps MEDEM Magmed 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,22 € 12,45 €
Το MAG Med είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του μαγνησίου, την πιο συμπυκνωμένη του μορφή, για την αποκατάσταση και την διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου μαγνησίου στα ανθρώπινα κύτταρα...
POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ. POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο για μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ισορροπία των ηλεκτρολυτών και φυσιολογική λειτουργία των μυών.
VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με μαγνήσιο και βιταμίνη B6, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος