×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Schisandra Extract 220mg 90 κάψουλες

Κωδικός:
36204 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900186
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
26,00 € 19,50 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 6.5€
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Schisandra 220mg 90 φυτοκάψουλες

Σταθεροποιημένο εκχύλισμα μούρων σισάνδρας. Ένα από τα πιο καλά μελετημένα βότανα που αποδεδειγμένα ενισχύει την ηπατική λειτουργία και προστατεύει πολλαπλά τον οργανισμό σας. Εγγυημένης ποιότητας προιόν που αποδίδει 9% σισανδρίνες.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Εκχύλισμα από τους καρπούς της σισάνδρας (Schisandra chinensis Bail ), τυποποιημένο σε 9% σισανδρίνη, σταθεροποιητής - υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος καψακίου).
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα.
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΟΥΡΩΝ ΣΙΣΑΝΤΡΑΣ 220 mg **
Που αποδίδει min 9% σισανδρίνη19.8 mg **

Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΟΦΙΑ
Οι Κινέζοι λένε ότι εντός 100 ημερών χρήσης Wu Wei Zi( Η σισάνδρα στα κινεζικά), το αίμα καθαρίζεται, επιστρέφει μια νεανική εμφάνιση και η όραση επανέρχεται. Και όλα αυτά χάρη στην ειδική επιρροή της Schisandrα για αποτοξίνωση και αναζωογόνηση του ήπατος (σύμφωνα με την κινεζική παράδοση, το συκώτι συνδέεται με τη γήρανση). Το Schisandra χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη της πρώιμης γήρανσης και την αύξηση της διάρκειας ζωής, την ομαλοποίηση του σακχάρου στο αίμα και την αρτηριακή πίεση, την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την επιτάχυνση της ανάκαμψης μετά από χειρουργική επέμβαση.

ΟΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΙΣΑΝΤΡΑΣ
Εργαστηριακές αναλύσεις έδειξαν ότι το μούρο της σισάνδρας περιέχει schizandrin, deoxyschizandrin, schisahnol, schizandrol, αιθέρια έλαια, βιταμίνες C και A. Πρόσφατες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα έδειξαν ότι οι δραστικές ουσίες αυτές, κυρίως δε οι σισανδρίνες, είναι αποτελεσματικές στην θεραπεία του ίκτερου και της ηπατίτιδας. Ο διάσημος ειδικός, καθηγητής James Duke συγγραφέας του «The Green Pharmacy» προβλέπει ότι Schizandra μπορεί σύντομα να γίνει το πιο αποτελεσματικό φυτικό φάρμακο για τα προβλήματα με το ήπαρ.

ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΣΑΝΔΡΙΝΗΣ
Δημοσιευμένες κλινικές μελέτες για τις ευεργετικές δράσεις των σισανδρινών στον οργανισμό συνοψίζουν και συμφωνούν στον αντιοξειδωτικό, αντικαρκινικό, αντιικό, αντιφλεγμονώδη, ηπατοπροστατευτικό και ρυθμιστικό ρόλο τους.

ΤΑ ΜΟΥΡΑ ΤΗΣ ΣΙΣΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
Τα εκχυλίσματα φρούτων Schisandra μειώνουν τα επίπεδα στο αίμα ενός ενζύμου που ονομάζεται γλουταμικό-πυροσταφυλικό τρανσαμινάση (SGPT) σε άτομα με ηπατίτιδα. Το επίπεδο SGPT αποτελεί δείκτη για τη βλάβη του ήπατος. Τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι τα κύρια συστατικά της δρόγης έχουν δράση και στην οξεία αλλά και στην χρόνια ηπατίτιδα, σε ηπατίτιδα που οφείλεται σε φαρμακοληψία, και στην κίρρωση του ήπατος.

Η χορήγηση υψηλών δόσεων των εκχυλισμάτων του μούρου επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα τα ηπατικά ένζυμα στο 70% των περιπτώσεων μέσα σε ένα μήνα.!!!!! Ακόμη, αποτρέπει την πραγματοποίηση πολλών ιστολογικών μεταβολών στο συκώτι όπως η ίνωση, αποτρέπει την αποικοδόμηση των ιστών και των κυττάρων, την κυτταρική νέκρωση και την διήθηση των κυττάρων σε φλεγμονώδεις ιστούς. Σήμερα, η σισάντρα, χρησιμοποιείται ευρέως για να βελτιώσει τις ηπατικές λειτουργίες στο σύνολό τους αλλά και για να προσφέρει προστασία σε ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπεία. Από την άλλη πλευρά, έχει αποδειχθεί ότι ο μηχανισμός της ηπατοπροστατευτικής δράσης της σισανδρίνης βασίζεται στην αύξηση της συγκέντρωσης της μιτοχονδριακής γλουταθειόνης. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι η σισανδρίνη αυξάνει τη συγκέντρωση βιταμίνης C στο ήπαρ, γεγονός που μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στην προστατευτική της επίδραση στα ηπατοκύτταρα και στην οξείδωση των λιπιδίων.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΟΥΡΩΝ ΣΙΣΑΝΤΡΑΣ
• ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΛΙΠΙΔΙΚΗ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΩΣΗ ΣΤΑ ΗΠΑΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ
• ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΟΞΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΠΑΡ
• ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΙΚΗ ΡΟΗ ΣΤΟ ΗΠΑΡ
• ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΣΚΟΡΒΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΣΤΟ ΗΠΑΡ
• ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΗΣ ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗΣ
• ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ
• ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ
• ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΠΩΔΕΣ ΣΥΚΩΤΙ
• ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΠΑΤΟΤΟΞΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΑΛΚΟΟΛ, ΦΑΡΜΑΚΑ)

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!! Η ΣΙΣΑΝΤΡΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΤΟΥ ΕΝΔΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΗΠΑΤΙΚΗ ΡΟΗ (PANOSSIAN ΚΑΙ WIKMAN 2008, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ 2007).

Η ΣΙΣΑΝΤΡΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η σισάνδρα έχει επίσης μελετηθεί σε ασθενείς με καρκίνο και οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της είναι χημειοπροστατευτικές, ενώ παράλληλα έδειξε ότι οι δραστικές σισανδρίνες βοηθούν στην αποκατάσταση ιστών. Το Schisandra έχει χρησιμοποιηθεί ως αντιοξειδωτικό λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών του επιδράσεων. Έχει όλες τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των μούρων στην οικογένεια των οποίων ανήκει Με βάση τη μελέτη, η μακροχρόνια θεραπεία με schizandra θα μπορούσε να ενισχύσει την κατάσταση των αντιοξειδωτικών μιτοχονδρίων και να βελτιώσει την ακεραιότητά τους. Αυτό σημαίνει ότι το Schisandra βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, οι οποίες αποτελούν έναν από τους λόγους για σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης.

H ΣΙΣΑΝΔΡΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Η ισορροπία των ορμονών έχει πολλά να κάνει με τη γενική σεξουαλική μας υγεία. Εάν η γονιμότητα είναι ο στόχος, ή απλώς θέλετε να διατηρήσετε μια υγιή και ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή, η σισάντρα μπορεί να σας κρατήσει σεξουαλικά ενεργούς και υγιείς Βοηθά στην παραγωγή οιστρογόνων που μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τη διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής οδού για τις γυναίκες και επίσης προσφέρεται για την πρόληψη της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και σε άντρες και σε γυναίκες Επιπλέον, η σισάντρα έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τη αγγειοδιαστολή γεγονός που από μόνο του βελτιώνει με ήπιο τρόπο τη σεξουαλική απόδοση και την απόλαυση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

H ΣΙΣΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΟΝΟ ΒΟΤΑΝΟ
Και με την ιδιότητά της αυτή προάγει την ισορροπία των ορμονών. Αυτό επιτυγχάνεται ρυθμίζοντας κυρίως τα επίπεδα της κορτιζόλης μας, γεγονός που γενικά συνεπάγεται ότι ακόμα και όταν βρισκόμαστε υπό άγχος, το σώμα μας και όλος ο οργανισμός μας αντιστέκονται και ισορροπούν Η μείωση των επιπέδων κορτιζόλης όχι μόνο μας ωφελεί βραχυπρόθεσμα, εξαλείφοντας την αντίδρασή μας σε αγχωτικές καταστάσεις, αλλά και μακροπρόθεσμα, βελτιώνοντας τη λειτουργία του εγκεφάλου, την ανοσοποιητική λειτουργία, τη φυσική αντοχή και ακόμη και την μεταβολική υγεία. Μάλιστα, ένα από τα πιο κοινά αποτελέσματα της χρόνιας αυξημένης κορτιζόλης είναι η κόπωση των επινεφριδίων. Η σισάνδρα, όπως και όλα τα προσαρμογόνα βότανα «ξεκουράζει» τα επινεφρίδια.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
36204
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
SUSTENIUM My Vita B Boosts My Mood Mango Passion Fruit 20αναβ.δισκ. SUSTENIUM My Vita B Boosts My Mood Mango Passion Fruit 20αναβ.δισκ.
-55%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
4,39 € 9,76 €
Συμπλήρωμα διατροφής Βιταμινών Β, με μαγνήσιο, χολίνη και ashwagandha. 
CENTRUM Immunity Elderberry 60caps CENTRUM Immunity Elderberry 60caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
9,01 € 15,02 €
Συμπλήρωμα διατροφής για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και αντιοξειδωτική δράση.
CELL FOOD Συμπλήρωμα Διατροφής με Οξυγόνο & 129 Θρεπτικά Συστατικά, 30ml CELL FOOD Συμπλήρωμα Διατροφής με Οξυγόνο & 129 Θρεπτικά Συστατικά, 30ml
-45.6%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
30,72 € 56,42 €
Προμηθεύει το σώμα με οξυγόνο και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες που αποτελούν αιτία ασθενειών και γήρανσης.
POWER HEALTH Platinum Range Zinc Premium 5 30caps + Vitamin C 1000mg 20tabs POWER HEALTH Platinum Range Zinc Premium 5 30caps + Vitamin C 1000mg 20tabs
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
15,64 € 26,96 €
Πακέτο προσφοράς με ψευδάργυρο και βιταμίνη C, για τόνωση, ενέργεια του οργανισμού και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
TERRANOVA Red Yeast Rice, Co-Q-10 & Bergamot Complex 50caps
TERRANOVA Red Yeast Rice, Co-Q-10 & Bergamot Complex 50caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
39,19 € 55,99 €
Σύμφωνα με κλινικές μελέτες η χορήγηση Ankascin® (εκχύλισμα μαγιάς κόκκινου ρυζιού) σε άτομα με δυσλιπιδαιμία, οδήγησε σε μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων.
SKY PREMIUM LIFE Milk Thistle Turmeric DLA Lipoic Acid 60caps SKY PREMIUM LIFE Milk Thistle Turmeric DLA Lipoic Acid 60caps
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
27,22 € 43,21 €
Συμπλήρωμα που συνδιάζει τις αποτοξινωτικές ιδιότητες του Γαϊδουράγκαθου, με αντιφλεγμονώδεις και παυσίπονες του Κουρκουμά και του Λιποϊκού οξέως.
SKY PREMIUM LIFE Alpha Lipoic Acid 600mg 60caps SKY PREMIUM LIFE Alpha Lipoic Acid 600mg 60caps
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
22,47 € 35,66 €
Το συμπλήρωμα διατροφής Alpha Lipoic Acid 600mg της Sky Premium Life υποστηρίζει την αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος