×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Ubiquinol Kaneka QH™ 50mg 60 softgels

Κωδικός:
38906 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900322
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
43,00 € 32,25 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 10.75€
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Ubiquinol Kaneka QH™ 50mg 60 softgels
Συμπλήρωμα διατροφής με ουμπικινόλη, την βιοενεργή μορφή του συνένζυμου CoQ10 Με την εγγυημένη ποιότητα της KANEKA στην αυθεντική πατενταρισμένη μορφή
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Έλαιο ελαιοκράμβης,γαλακτωματοποιητές μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων,υλικό κάψουλας ζελατίνη βοοειδών,σταθεροποιητής υγρασίας γλυκερίνη, ουμπικινόλη τιτλοδοτημένη , πληρωτικό μέσον μελισσοκέρι, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη, χρώμα κάψουλας φυσική καραμέλα
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:1 μαλακή κάψουλα την ημέρα με το γεύμα
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

ΟΥΜΠΙΚΙΝΟΛΗ (KANEKA QH™) 50 mg **

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 89432/12-07-2019(Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

Η Full Health επέλεξε να χρησιμοποιήσει στο προϊόν της την αυθεντική πατενταρισμένη μορφή της KANEKA®, για να μπορεί να εξασφαλίσει στους καταναλωτές της σταθερή ποιότητα, σταθερή απόδοση και πλήρη αποτελεσματικότητα. Και φυσικά , όπως και σε όλα τα προϊόντα της η Full Health δεν χρησιμοποιεί οξείδιο του τιτανίου και χημικά έκδοχα.

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ – ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
Η εταιρεία KANEKA® είναι σήμερα ο μόνος κατασκευαστής στον κόσμο που μπορεί να εγγυηθεί την συνεπή, σταθερή και αυστηρά ελεγχόμενη ποιότητα του KanekaQH™.Το KanekaQH™ UBIQUINOL Q-10 –είναι εγγεγραμμένο, καταχωρημένο εμπορικό σήμα– για 800% καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα του Coenzyme Q10. Το Kaneka Ubiquinol™ είναι η πρώτη και μοναδική ubiquinol στον κόσμο που διατίθεται ως θρεπτικό συστατικό. Το Kaneka Ubiquinol™ έχει δοκιμαστεί για πάνω από μια δεκαετία από επιστήμονες και ερευνητές.

 

ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΥΜΠΙΚΙΝΟΝΗ Η ΟΥΜΠΙΚΙΝΟΛΗ?
Η ουβικινόνη θα συνεχίσει να αποτελεί σημαντικό συμπλήρωμα για εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν καλή υγεία στα 20 και 30. Το Kaneka Ubiquinol™, ωστόσο, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για για τα άτομα άνω των 40 ετών ή για όσους έχουν μειωμένη ικανότητα μετατροπής της ουμπικινόνης σε ουμπικινόλη.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΜΠΙΚΙΝΟΛΗ
H Ubiquinol είναι η ενεργή μορφή του συνένζυμου Q10 και η πλέον βιοδιαθέσιμη, που απορροφάται πιο αποτελεσματικά. Η ουμπικινόλη είναι 3-8 φορές περισσότερο απορροφήσιμη από την ουμπικινόνη. Το Ubiquinol βοηθά στην προστασία των κυττάρων του σώματος από βλάβες που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες. Έχει έναν παράγοντα 8 χ υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα (800%) σε σύγκριση με την ουβικινόνη (κοινό συνένζυμο Q10). Το Ubiquinol έχει ανώτερη απορρόφηση σε σύγκριση με το CoQ10, έτσι μπορείτε να πάρετε μια χαμηλότερη δόση για πολλαπλάσια αποτελέσματα.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΜΠΙΚΙΝΟΛΗ
Το Ubiquinol CoQ10 έχει δύο ειδικά χαρακτηριστικά που λείπουν από το κλασσικό συνένζυμο: μόρια υδρογόνου και επιπλέον ηλεκτρόνια. Μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην ικανότητα του συστατικού να κινείται μέσω του αίματος και να απορροφάται στα κύτταρα. Τα δύο χαρακτηριστικά αυτά, επηρεάζουν επίσης την αντιοξειδωτική δράση και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Μέσα στα μιτοχόνδρια, το Ubiquinol CoQ10 χρησιμοποιεί τα δύο ηλεκτρόνια του με πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να βοηθήσει τη μετατροπή της τροφής σε ένα είδος καυσίμου (που ονομάζεται ATP) που χρειάζεται ο οργανισμός μας.

ΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΝΖΥΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΥΜΠΙΚΙΝΟΛΗ.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ «ΔΥΣΚΟΛΕΣ» ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Όταν είμαστε πάνω από 40 ετών
. Ξεκινώντας από την ηλικία των 40 ετών, η ικανότητά μας να μετατρέψουμε το συμβατικό CoQ10 στην επιθυμητή ουβινοκινόλη γίνεται πιο δύσκολη και λιγότερο αποτελεσματική. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ποσότητα κυτταρικής ενέργειας που είναι διαθέσιμη για τα όργανα μας.

 

Όταν έχουμε εμφανή τα σημάδια οξειδωτικού στρες. Σε αντίθεση με το συμβατικό CoQ10, το Ubiquinol είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό χάρη στα δύο επιπλέον ηλεκτρόνια του. Αυτά τα ηλεκτρόνια είναι σημαντικά επειδή κρατούν το κλειδί για την εξουδετέρωση ουσιών που ονομάζονται ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, το Ubiquinol CoQ10 είναι ένα από τα λίγα αντιοξειδωτικά που λειτουργούν όχι μόνο στα λιπαρά μέρη του σώματός μας (όπως κυτταρικές μεμβράνες και LDL χοληστερόλη), αλλά και στα μιτοχόνδρια όπου παράγεται ενέργεια. Το Kaneka Ubiquinol™ είναι ένα από τα ισχυρότερα λιποδιαλυτά αντιοξειδωτικά που είναι διαθέσιμα. Παρέχει άμυνα κατά της οξειδωτικής βλάβης στα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων των λιπιδίων, των πρωτεϊνών και του DNA.
 

Όταν ασκούμαστε έντονα ή δουλεύουμε έντονα και κοπιάζουμε σωματικά.Όλα αυτά χρειάζονται υψηλότερα επίπεδα ενέργειας, υψηλότερη παραγωγή ΑΤΡ. Η ubiquinol μπορεί γρήγορα και άμεσα να αυξήσει την ενέργεια, την αντοχή και τη γενική ευεξία στους περισσότερους ανθρώπους, Επιπλέον,τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν καρδιαγγειακές, νευρολογικές και ηπατικές καταστάσειςέχουν σίγουρα αυξημένες ανάγκες για την άμεση παρουσία του συνένζυμου στον οργανισμό τους και παράλληλα χαμηλή ικανότητα μετατροπής του απλού συνένζυμου σε ουμπικινόλη. Στις περιπτώσεις αυτές η λήψη βιοδιαθέσιμης και ισχυρής ουμπικινόλης, όπως αυτή της FULL HEALTH είναι σχεδόν μονόδρομος.

Όσοι έχουν στηθάγχη, καρδιακή ανεπάρκεια και υψηλή πίεση. Τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που παίρνιουν στατίνες για την υπερλιπιδαιμία. Όσοι πάσχουν από ινομυαλγία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Πάσχοντες από νευροεκφυλιστικές παθήσεις, όπως: Parkinson, Alzheimer κ.ά.Όσοι πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας.

ΟΥΜΠΙΚΙΝΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗ ΥΓΕΙΑ
Το Ubiquinol απαιτείται για τουλάχιστον το 95% της κυτταρικής σας παραγωγής ενέργειας και βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του σώματός σας. Η υψηλότερη συγκέντρωση βρίσκεται στην καρδιά σας και προάγει τη βέλτιστη καρδιαγγειακή υγεία. Μια πρόσφατη 10ετής μελέτη έδειξε ότι το Ubiquinol υποστηρίζει αδύναμες καρδιές και συνέβαλε στη μείωση των συμπτωμάτων. Δημοσιεύθηκε στο κύριο περιοδικό Journal of American College of Cardiology (2014), η μελέτη διαπίστωσε ότι η συμπλήρωση με CoQ10 μείωσε σημαντικά τη θνησιμότητα σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια κατά 43%. Σε άλλη μελέτη με ασθενείς με προχωρημένη καρδιακή ανεπάρκεια, η Ubiquinol αύξησε την ισχύ της καρδιάς και την ικανότητά της να αντλεί αίμα μέχρι και 17%. Η ουμπικινόλη είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για άτομα με ιστορικό καρδιαγγειακών προβλημάτων, όπως η συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, η ισχαιμική καρδιακή νόσος, η ρευματική καρδιοπάθεια, η αθηροσκλήρωση, ο ακανόνιστος καρδιακός ρυθμός (αρρυθμία), η στηθάγχη και η υπέρταση. Σε όλες αυτές τις καταστάσεις υγείας έχουν παρατηρηθεί χαμηλά επίπεδα του συνενζύμου Q10. Το CoQ10 έχει άμεσες αντιοξειδωτικές δράσεις που υποστηρίζουν την καρδιακή υγεία και τη προστασία του μυοκαρδίου και των αγγείων. Εμποδίζει την οξείδωση των κυτταρικών μεμβρανών και των λιπιδίων, σταθεροποιεί τα σωματίδια των LDL πρωτεϊνών και προάγει την ανακύκλωση της α τοκοφερόλης, προλαμβάνοντας την αθηρωμάτωση. Το συνένζυμο Q10 μπορεί να είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της έλλειψης θρεπτικών συστατικών και παρενεργειών που προκαλούνται από κάποια είδη φαρμάκων για τη μείωση της χοληστερίνης, όπως είναι οι στατίνες.

ΟΥΜΠΙΚΙΝΟΛΗ ΚΑΙ ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ- ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΟΠΩΣΗΣ
Στην εργασία των Cordero και συν. (2012) επιβεβαιώθηκε σημαντική ανεπάρκεια του συνενζύμου Q10 σε διαφορετικούς τύπους ινομυαλγίας, γεγονός το οποίο υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι ευεργετική η συμπληρωματική χορήγησή του. Η ανεπάρκεια του συνενζύμου Q10 έχει παρατηρηθεί σε ασθενείς οι οποίοι υποφέρουν από σοβαρά συμπτώματα της νόσου. Ακόμα, πολλές έρευνες συσχετίζουν την έλλειψη του συνενζύμου Q10 με παρουσία κατάθλιψης, αίσθημα κούρασης και άλλων χαρακτηριστικών συμπτωμάτων της ινομυαλγίας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά τους, το συνένζυμο Q10 συσχετίζεται με την παθοφυσιολογία της ινομυαλγίας και οι ασθενείς, μέσω της συμπληρωματικής λήψης του, μπορούν να ωφεληθούν σημαντικά. Μια μελέτη παρακολούθησης το 2010 επιβεβαίωσε ότι οι ασθενείς με ινομυαλγία έχουν μειωμένα επίπεδα CoQ10 και έχουν διαπιστώσει ότι η μιτοχονδριακή δυσλειτουργία είναι βασικός παράγοντας της νόσου. Το Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης είναι μία χρόνια κατάσταση που οδηγεί σε εξουθένωση, λόγω της ανεπαρκούς παραγωγής ATP στα μιτοχόνδρια των κυττάρων. Πιο συγκεκριμένα, τα μιτοχόνδρια στα κύτταρά μας είναι τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας για το σώμα μας και το ATP είναι αυτή η ενέργεια, δηλαδή το ενεργειακό μας νόμισμα! Αυτό το σύνδρομο ουσιαστικά οδηγεί σε μειωμένη παραγωγή ενέργειας Μελέτες σε ασθενείς με Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης έδειξαν μειωμένα επίπεδα του συνενζύμου Q10 στα άτομα αυτά. Το συνένζυμο Q10 είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας των κυττάτων ενώ τα προστατεύει από τη βλαπτική δράση των ελευθέρων ριζών. Τα κύτταρα του σώματός μας περιέχουν το μιτοχόνδριο, μέσα στο οποίο επιτελούνται διάφορες πολύπλοκες διεργασίες, οι οποίες μετατρέπουν τη χημική ενέργεια των τροφίμων (τις θερμίδες) σε μία άλλη μορφή ενέργειας, τη βιολογική. Το συνένζυμο Q10 είναι ένας απαραίτητος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα. Και καθώς το συνένζυμο Q10 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παθοφυσιολογία του συνδρόμου, συμπτώματα όπως η κούραση και γνωσιακές δυσκολίες που παρατηρούνται ίσως οφείλονται στην έλλειψή του. Επομένως, η συμπληρωματική χορήγηση Q10 μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα, μέσω της επαναφοράς των επιπέδων του στα φυσιολογικά επίπεδα. Η συμπλήρωση με ουμπικινόλη βελτιώνει την αυτόνομη νευρική λειτουργία και τη γνωστική λειτουργία στο σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

ΟΥΜΠΙΚΙΝΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
Η σκλήρυνση κατά πλάκας (MS) είναι η χρόνια φλεγμονώδης και απομυελινωτική διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος, η οποία συνοδεύεται από αναπηρίες και αρνητικές αλλαγές στο στυλ ζωής, όπως η κόπωση και η κατάθλιψη. Η μελέτη μας δείχνει ότι η συμπλήρωση CoQ10 (500 mg / ημέρα) μπορεί να βελτιώσει την κόπωση και την κατάθλιψη σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

 

 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
38906
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
POWER HEALTH Platinum Range Ester-C 1000mg 30tabs POWER HEALTH Platinum Range Ester-C 1000mg 30tabs
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Power of Nature Platinum Range Ester C 1000 mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει την πολύτιμη βιταμίνη C σε μη όξινη εστερική μορφή υψηλής απορρόφησης και σε περιεκτικότητα 1000 mg ανά δισκίο.
POWER HEALTH Vitamin C Beta Glucans 1000mg 20αναβ.δισκ. & Vitamin C 500mg 20αναβ.δισκ. POWER HEALTH Vitamin C Beta Glucans 1000mg 20αναβ.δισκ. & Vitamin C 500mg 20αναβ.δισκ.
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πακέτο προσφοράς με συμπλήρωμα διατροφής με β-γλυκάνες και βιταμίνη C. Με γεύση πορτοκάλι και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια.
VICAN Aletheia Vitamin C 1000mg με Γεύση Blueberry-Raspberry 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Vitamin C 1000mg με Γεύση Blueberry-Raspberry 20αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με Vitamin C 1000mg για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
INOPLUS Vit C 1000mg 60tabs INOPLUS Vit C 1000mg 60tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

11,29 € 18,21 €
Το Inoplus Vit C 1000mg Slow Release  είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον οργανισμό 6-8 ώρες βιταμίνης C.
LIFE EXTENSION Astaxanthin 4mg with Phospholipids 30softgels LIFE EXTENSION Astaxanthin 4mg with Phospholipids 30softgels
-40.6%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Astaxanthin 4 mg Phospholipids είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μείγμα ασταξανθίνης με φωσφολιπίδια για ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία!
PULMOLL Tropical + Vitamins 45gr PULMOLL Tropical + Vitamins 45gr
-39.7%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

2,05 € 3,40 €
Οι καραμέλες Pulmoll Tropical + Vitamins αποτελούν μία δοκιμασμένη συνταγή τους συνδυάζει αρμονικά τα φυτικά εκχυλίσματα και τον συμπυκνωμένο χυμό φρούτων με Βιταμίνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
MY ELEMENTS Immuneed Guard 30caps MY ELEMENTS Immuneed Guard 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,93 € 17,86 €
Το My Elements Immuneed Guard συνδυάζει τις βιταμίνες C και  D3 με μέταλλα και φυτικά εκχυλίσματα για την ενίσχυση και την προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μενού