×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Glutathione Reduced 250mg 90 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
44833 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900247
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
59,00 € 44,25 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 14.75€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Glutathione Reduced 250mg 90 φυτοκάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής με γλουταθειόνη σε σταθεροποιημένημορφή και σε εντεροδιαλυτές-γαστροανθεκτικές φυτοκάψουλες.

Για 100% απορρόφηση της ιδανικής μορφής γλουταθειόνης από το έντερο κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος. ΑΠΟΔΟΣΗ: 73,5% ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:L-Glutathione Reduced(73,5%),υλικό κάψουλας φυτική κυτταρίνη και κόμμι gelan,ασκορβικό οξύ,αντιπηκτικός παράγοντας άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων από λαχανικά.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:λαμβάνετε 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα . Μην το μασάτε
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 2 caps ΣΗΔ

L-Glutathione Reduced 500 mg **

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 86709/05-07-2019(Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

*Source: DRCaps® Capsules Achieve Delayed Release Properties for Nutritional Ingredients in Human Clinical Study, 2014. H σύγχρονη απειλή για την υγεία μας συνολικά έχει ένα όνομα: οξειδωτικό στρες. Το όπλο για να την αντιμετωπίσουμε: η γλουταθειόνη

Το οξειδωτικό στρες συμβαίνει όταν υπάρχει μια ανισορροπία μεταξύ της παραγωγής ελεύθερων ριζών και της ικανότητας του οργανισμού να τις απομακρύνει. Τα υπερβολικά υψηλά επίπεδα οξειδωτικού στρες μπορεί να αποτελούν πρόδρομο για πολλαπλές ασθένειες, και να επηρεάσουν αρνητικά όλα τα όργανα και τις λειτουργίες του σώματος. Το οξειδωτικό στρες είναι σιωπηλό, ξεκινά χωρίς εμφανή συμπτώματα, και πολλές φορές όταν το εντοπίσουμε είναι τόσο ισχυρό που δύσκολα ο οργανισμός μας μπορεί να ανακάμψει. Οι βιολογικοί ιστοί απαιτούν οξυγόνο για να ικανοποιήσουν τις ενεργειακές τους απαιτήσεις. Ωστόσο, η κατανάλωση οξυγόνου έχει επίσης ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ελεύθερων ριζών που μπορεί να έχουν επιβλαβείς επιδράσεις στα κύτταρα. Ο εγκέφαλος είναι ιδιαίτερα ευάλωτος στις επιδράσεις των αντιδραστικών ειδών οξυγόνου λόγω της μεγάλης ζήτησης για οξυγόνο και της αφθονίας των υπεροξειδώσιμων υποστρωμάτων. Το οξειδωτικό στρες προκαλείται από μια ανισορροπία στην οξειδοαναγωγική κατάσταση του κυττάρου, είτε με υπερπαραγωγή αντιδραστικών ειδών οξυγόνου είτε με δυσλειτουργία των αντιοξειδωτικών συστημάτων. Το οξειδωτικό στρες έχει ανιχνευθεί σε μια σειρά νευροεκφυλιστικών νόσων και τα αναδυόμενα στοιχεία από μοντέλα in vitro και in vivo υποδεικνύουν ότι το οξειδωτικό στρες μπορεί να παίζει ρόλο σε σημαντικές παθογένειες.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η γλουταθειόνη είναι οργανική χημική ένωση με σημαντική αντιοξειδωτική δράση στους ζωντανούς οργανισμούς. Από βιοχημικής πλευράς είναι ένα τριπεπτίδιο, το μόριο του οποίου αποτελείται από μόρια τριών διαφορετικών αμινοξέων: του γλουταμινικού οξέος, της κυστεΐνης (που περιέχει και το μοναδικό άτομο θείου σε όλη την ένωση) και της γλυκίνης Μέσα στους οργανισμούς η ουσία υπάρχει σε δύο μορφές: μία αναγμένη και μία οξειδωμένη. Αυτό της επιτρέπει να παίρνει μέρος στα φαινόμενα οξειδοαναγωγής των ιστών, να διαδραματίζει ρόλο μεταφορέα του υδρογόνου και να αποτελεί έναν από τους κύριους παράγοντες σταθερότητας του δυναμικού οξειδοαναγωγής του κυττάρου. Η γλουταθειόνη παράγεται στο συκώτι. Οι μεγαλύτερες αποθήκες της γλουταθειόνης βρίσκονται στο συκώτι, όπου αποτοξινώνει τα βλαβερά συστατικά, έτσι ώστε αυτά να μπορούν να εξαχθούν μέσω της χολής Μικρές ποσότητες γλουταθειόνης απελευθερώνονται από το συκώτι στην κυκλοφορία του αίματος, όπου βοηθούν στη διατήρηση της ακεραιότητας των ερυθροκυττάρων και προστατεύουν τα λευκά αιμοσφαίρια. Η γλουταθειόνη βρίσκεται επίσης στους πνεύμονες και στον εντερικό σωλήνα.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ
Είναι το κυριότερο ενδογενές αντιοξειδωτικό που παράγεται από τα κύτταρα, συμμετέχοντας απευθείας στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και των ενεργών μορφών του οξυγόνου Παράλληλα συντηρεί και τα υπόλοιπα αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και E στις ενεργές μορφές τους. Ρυθμίζει τον κύκλο του μονοξειδίου του αζώτου, που είναι κρίσιμος για τη ζωή. Επιδρά σε μεταβολικές και βιοχημικές αντιδράσεις όπως η σύνθεση και επισκευή του DNA, η πρωτεϊνοσύνθεση, η σύνθεση προσταγλανδίνης, η μεταφορά αμινοξέων και η ενεργοποίηση ενζύμων. Kάθε σύστημα του σώματος μπορεί να επηρεασθεί από την κατάσταση του συστήματος της γλουταθειόνης, ιδίως το ανοσοποιητικό, το νευρικό, το γαστρεντερικό και οι πνεύμονες. Παίζει σημαντικό ρόλο στην ανοσολογική λειτουργία- Προωθεί τη λειτουργία των Τ-κυττάρων. Προστατεύει από περιβαλλοντικές τοξίνες - Βοηθά στην αποβολή των τοξινών που είναι υποπροϊόντα του μεταβολισμού. Αποθαρρύνει την πρόοδο του καρκίνου. Είναι ένας συμπαράγοντας (“βοηθητικό μόριο”) για μερικά σημαντικά ένζυμα όπως η υπεροξειδάση της γλουταθειόνης (η οποία σας προστατεύει από την οξειδωτική βλάβη). Μειώνει τα υπεροξείδια (φυσικοί οξειδωτικοί παράγοντες που είναι επιβλαβείς για το σώμα).

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ
Η αλκοολική ηπατική νόσος (ALD) είναι μία από τις πιο σοβαρές συνέπειες της χρόνιας κατάχρησης οινοπνεύματος. Η κίρρωση του ήπατος, η αποκορύφωση της ασθένειας, είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου στις δυτικές χώρες. Τα μιτοχόνδρια αποτελούν στόχο δηλητηρίασης από αιθανόλη, κυρίως λόγω των τοξικών επιδράσεων της ακεταλδεΰδης, ενός υποπροϊόντος μεταβολισμού αιθανόλης. Οι μορφολογικές και λειτουργικές μεταβολές στα μιτοχόνδρια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της χρόνιας έκθεσης στην αιθανόλη στους χρόνια αλκοολικούς Οι λειτουργικές μεταβολές που παρατηρούνται μεταφράζονται σε μια συνολική μείωση των επιπέδων ΑΤΡ που προκύπτει από χαμηλότερο ρυθμό σύνθεσης ΑΤΡ. Η μιτοχονδριακή γλουταθειόνη (GSH) διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση των κυτταρικών λειτουργιών και της βιωσιμότητας και στη φυσιολογία των μιτοχονδρίων μέσω του μεταβολισμού των ελεύθερων ριζών οξυγόνου που παράγονται στην αναπνευστική αλυσίδα.Σε χρόνιες ηπατικές ασθένειες, παρατηρείται μείωση της ηπατικής γλουταθειόνης και συνεπώς των αποτοξινωτικών δράσεων των ηπατοκυττάρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επιτάχυνση των κυτταρικών θανάτων και μεταλλάξεων και την αδυναμία του συκωτιού να αποβάλλει τις τοξίνες . Η χορήγηση γλουταθειόνης υψηλής δόσης σε ασθενείς με χρόνια ηπατική νόσο έχει δείξει ότι βελτιώνει σημαντικά την εικόνα μερικών ηπατικών δεικτών (χολερυθρίνη, GOT, GPT, GT)

ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΒΑΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ
Στο σώμα σας, η γλουταθειόνη είναι ο κυρίαρχος παράγοντας που δεσμεύει και βοηθάει να απομακρύνεται ο υδράργυρος και άλλα βαρέα μέταλλα από τους ιστούς. Στον σημερινό τοξικό κόσμο γεμάτο από βαρέα μέταλλα, πλαστικά, συνθετικές χημικές ουσίες, υπάρχει ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΥΣΙΑ που λειτουργεί με αποτελεσματικότητα. Γνωρίστε τη γλουταθειόνη: τον κύριο αποτοξινωτή του σώματός σας! Κανένα άλλο θρεπτικό συστατικό δεν λειτουργεί αποτελεσματικότερα για την εξάλειψη του υδραργύρου, του μολύβδου, του αλουμινίου, των μυκοτοξινών, των παραμπέν, των φθαλικών αλάτων και των εκατοντάδων άλλων τοξικών ουσιών Το ίδιο αποτελεσματική είναι και στην απομάκρυνση και εξουδετέρωση των βαρέων μετάλλων από τον εγκέφαλο.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ
Καθώς οι άνθρωποι γερνούν, παράγουν λιγότερη γλουταθειόνη. Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής Baylor χρησιμοποίησαν συνδυασμό μελετών σε ζώα και ανθρώπους για να διερευνήσουν το ρόλο της γλουταθειόνης στη διαχείριση βάρους και στην αντίσταση στην ινσουλίνη σε ηλικιωμένα άτομα. Τα ευρήματα της μελέτης έδειξαν ότι τα χαμηλά επίπεδα γλουταθειόνης συσχετίστηκαν με λιγότερη καύση λίπους και υψηλότερα ποσοστά αποθήκευσης λίπους στο σώμα. Στα ηλικιωμένα άτομα προστέθηκαν κυστεϊνη και γλυκίνη στη δίαιτά τους για να αυξήσουν τα επίπεδα γλουταθειόνης, τα οποία αυξήθηκαν μέσα σε δύο εβδομάδες, βελτιώνοντας την αντίσταση στην ινσουλίνη και την καύση λίπους.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΙΣ ΝΕΥΡΟΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
Η γήρανση έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος παράγοντας κινδύνου για τις κοινές νευροεκφυλιστικές νόσους, τη νόσο του Alzheimer (AD) και τη νόσο του Πάρκινσον (PD). Οι περισσότερες θεωρίες στηρίζονται στην παραδοχή ότι το σωρευτικό οξειδωτικό στρες οδηγεί σε μιτοχονδριακές μεταλλάξεις, μιτοχονδριακή δυσλειτουργία και οξειδωτική βλάβη. Είναι το οξειδωτικό στρες ένα επιφαινόμενο των δυσλειτουργικών και πεθαμένων νευρώνων ή το ίδιο το οξειδωτικό στρες προκαλεί δυσλειτουργία και θάνατο των νευρώνων; Όποια και αν είναι η απάντηση, η γλουταθειόνη είναι η ουσία «κλειδί». Η παρουσία της δεν θα επιτρέψει την γήρανση και τον εκφυλισμό των νευρώνων και ταυτόχρονα δεν θα επιτρέψει την οξείδωση των κυττάρων, η οποία θα πυροδοτήσει και θα διατηρήσει τον εκφυλισμό. Υπάρχουν στοιχεία για τον ρόλο του οξειδωτικού στρες και την μειωμένη κατάσταση της GSH για τη νόσο του Lou Gehrig (ALS), τη νόσο του Parkinson και τη νόσο του Alzheimer.

Η ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ
Η Περιφερική αρτηριακή νόσος είναι η διαταραχή της κυκλοφορίας των κάτω άκρων λόγω στένωσης & απόφραξης των αρτηριώντου άκρου. Συχνά συμβαίνει στα πόδια. Μία μελέτη ανέφερε ότι η γλουταθειόνη βελτίωσε την κυκλοφορία, αυξάνοντας την ικανότητα των συμμετεχόντων στη μελέτη να περπατούν χωρίς πόνο για μεγαλύτερες αποστάσεις.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΣΗ
Ο κίνδυνος ανάπτυξης χρόνιας υπέρτασης αυξάνεται με την ηλικία. Μεταξύ άλλων παραγόντων, το αυξημένο οξειδωτικό στρες είναι ένας καλά αναγνωρισμένος αιτιολογικός παράγοντας Η συνύπαρξη οξειδωτικού στρες και υπέρτασης μπορεί να συμβεί ως συνέπεια της μείωσης της αντιοξειδωτικής δραστηριότητας του αμυντικού συστήματος ή της αύξησης της δημιουργίας αντιδραστικών ειδών οξυγόνου. Η γλουταθειόνη είναι ένα κύριο ενδοκυτταρικό ρυθμιστικό οξειδοαναγωγής θειολ-δισουλφιδίου το οποίο χρησιμεύει ως συμπαράγοντας για πολλά αντιοξειδωτικά ένζυμα. Οι παράμετροι που σχετίζονται με τη γλουταθειόνη μεταβάλλονται στην υπέρταση, γεγονός που υποδηλώνει ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ του συστήματος οξειδοαναγωγής και της υπέρτασης. Ειδικότερα, συζητούμε τον ρόλο της γλουταθειόνης στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες και τη διατήρηση της βιοδιαθεσιμότητας του νιτρικού οξειδίου. Το γενικό συμπέρασμα των μελετών που έγιναν σε υπερτασικά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ήταν ότι οι διαταραχές του μεταβολισμού της γλουταθειόνης μπορεί να εξηγήσουν την εξαρτώμενη από την ηλικία αύξηση της αρτηριακής πίεσης.

ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους τομείς έρευνας της GSH είναι ο ρόλος που παίζει στον καρκίνο. “Με την παροχή αντοχής σε μια σειρά χημειοθεραπευτικών φαρμάκων”, μια σημαντική μελέτη του 2004 που δημοσιεύθηκε στο Cell Biochemistry and Function τονίζει: “Αυξημένα επίπεδα γλουταθειόνης όταν έρχονται αντιμέτωπα με καρκινικά κύτταρα είναι σε θέση να προστατεύουν τα υγιή κύτταρα στο μυελό των οστών, στο στήθος, στο κόλον, στον λάρυγγα και στον πνεύμονα “ Το αντίστροφο ισχύει επίσης. Στην πραγματικότητα, ένας αυξανόμενος αριθμός ερευνητών πιστώνει τώρα την έξαρση της εμφάνισης του καρκίνου στην ανεπάρκεια γλουταθειόνης.

 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
44833
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDISEI Kaiser Premium Vitaminology Vitamin C 1000mg + Zinc 20αναβ.δισκ. MEDISEI Kaiser Premium Vitaminology Vitamin C 1000mg + Zinc 20αναβ.δισκ.
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C και ψευδάργυρο που συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
HIGHER NATURE Selenium 200mg 60caps HIGHER NATURE Selenium 200mg 60caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

19,38 € 27,69 €
Συμπλήρωμα διατροφής με σελήνιο: ένα πολύ σημαντικό αντιοξειδωτικό ορυκτό στο σώμα σας, καθώς βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
POWER HEALTH Platinum Range Hippophaes 400mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Hippophaes 400mg 30caps
-47.5%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το ιπποφαές είναι ένα φυτό με περιεκτικότητα σε διάφορα μικροθρεπτικά συστατικά και σε ενώσεις, όπως είναι τα φλαβονοειδή και τα καροτενοειδή γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση.
POWER HEALTH Platinum Range Ginkgo Biloba 120mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Ginkgo Biloba 120mg 30caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με Ginkgo biloba, ένα φυτό με υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή και τερπενοειδή, ενώσεις που είναι γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση.
POWER HEALTH Platinum Range Spirulina 500mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Spirulina 500mg 30caps
-47.5%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η σπιρουλίνα αποτελεί ένα διατροφικό συστατικό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.
POWER HEALTH Platinum Range Milk Thistle 140mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Milk Thistle 140mg 30caps
-47.5%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το εκχύλισμα σπόρων γαϊδουράγκαθου έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σιλυμαρίνη, μια ένωση γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.

Μενού