×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Curcumin Triplex Curcumin C3 Complex 500mg 40 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
57355 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900230
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
28,00 € 21,00 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7€
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών(1)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Curcumin Triplex Curcumin C3 Complex 500mg 40 φυτοκάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με πατενταρισμένα εκχυλίσματα κουρκουμά και βιοπερίνης. Προϊόν υψηλής βιοδιαθεσιμότητας και απορρόφησης. Το σταθεροποιημένο εκχύλισμα Curcumin C3 Complex® αποδίδει 95% κουρκουμινοειδή.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εκχύλισμα κουρκουμίνης (75% πατενταρισμένο) σταθεροποιημένης απόδοσης 95% σε κουρκουμινοειδή, υλικό κάψουλας φυτική κυτταρίνη, πληρωτικό μέσον μικροκρυσταλλική κυτταρίνη,βιοπερίνη BioPerine®
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε έως 3 κάψουλες την ημέρα.
ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά
τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες ανά 3 κάψουλες

Εκχύλισμα κουρκουμά 1500 mg
Το οποίο αποδίδει 95% κουρκουμινοειδή 1425 mg
Από τα οποία: κουρκουμίνη 1100 mg
Διμεθοξυκουρκουμίνη 255 mg
Δισ-διμεθοξυκουρκουμίνη 66 mg
Βιοπερίνη 15 mg

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 84982/02-07-2019(Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

Πολύ περισσότερα από ένα προιόν κουρκουμίνης.Το μόνο παγκόσμια αναγνωρισμένο [U.S. PATENT #5,861,415 (1999), INTERNATIONAL PATENT: European Patent # EP0839037 (2002)]
 

Δεν έχει μέτρο σύγκρισης! Ακρίβεια παραγωγής - έλεγχος ποιότητας!
Η αναλογία των κουρκουμινοειδών ανιχνεύεται με HPLC (υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης) κουρκουμίνη 70% -80% -Demethoxycurcumin από 15%- 25% - διισομεθοξυκουρκουμίνη από 2,5% - 6,5%. Το BioPerine® είναι ένα εκχύλισμα καρπών μαύρου πιπεριού που περιέχει πιπερίνη 95-98% και το οποίο προστίθεται ως φυσικός βιοενισχυτής για την προώθηση της απορρόφησης του προϊόντος. Έχει αναγνωριστεί ως ασφαλές τρόφιμο (GRAS) μετά από μια συνολική ανασκόπηση των δεδομένων ασφάλειας και τοξικολογίας από ανεξάρτητη ομάδα επιστημόνων με διεθνή φήμη.

Το BioPerine® είναι το μοναδικό προϊόν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ικανότητά του να αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών ενώσεων. Επιπλέον, είναι η μόνη πηγή από την πιπερίνη που έχει υποβληθεί σε κλινικές μελέτες για να τεκμηριώσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της για διατροφική χρήση.
“Γενικά, βρέθηκε ότι η BioPerine® ενισχύει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών κατά τουλάχιστον 30%, κυρίως μέσα από τον μηχανισμό της θερμογένεσης”
Το Curcumin C3 Complex είναι ένα μείγμα κουρκουμινοειδών, όχι μόνο κουρκουμίνης. Το Curcumin C3 Complex είναι κουρκουμίνη-διμεθοξυκουρκουμίνη και δις-διμεθοξυκουρκουμίνη. Το Curcumin C3 Complex περιέχει κουρκουμίνη και τα άλλα δύο κουρκουμινοειδή. Αυτά τα άλλα δύο κουρκουμινοειδή σταθεροποιούν την κουρκουμίνη Μελέτες των παραγώγων κουρκούμης σημείωσαν ότι μαζί με τα δύο αυτά κουρκουμινοειδή το Curcumin C3 Complex είναι πιο αποτελεσματικό για προστασία από το οξειδωτικό στρες από ό, τι η κουρκουμίνη μόνη της. Το Curcumin C3 Complex είναι περισσότερο διαλυτό λόγω της δις-διμεθοξυκουρκουμίνης. Ως εκ τούτου, το Curcumin C3 Complex είναι πιο απορροφήσιμο στο γαστρεντερικό σωλήνα και παρέχει περισσότερα οφέλη για την υγεία από την κουρκουμίνη μόνο. Το προϊόν Curcumin C3 Complex®, με εμπορικό σήμα και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Sabinsa, έχει λάβει το καθεστώς γενικής αναγνώρισης ως ασφαλές τρόφιμο (GRAS) μετά από μια συνολική ανασκόπηση των δεδομένων ασφάλειας και τοξικολογίας από ανεξάρτητη ομάδα επιστημόνων με διεθνή φήμη.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
Σημαντικός αριθμός κλινικών μελετών έδειξαν ότι η κουρκουμίνη συμβάλλει στην αναστολή παραγωγής μιας πληθώρας ουσιών που συμμετέχουν στη φλεγμονώδη αντίδραση. Επίσης υπάρχουν μελέτες που δείχνουν τη δράση της κουρκουμίνης, σε κυτταρικό και μεταβολικό επίπεδο, σε παθήσεις όπως σακχαρώδης διαβήτης, κακοήθη νεοπλάσματα, αυτοάνοσες καταστάσεις όπως νόσος του Sjögren, ρευματοειδής αρθρίτιδα, νευρολογικές παθήσεις κα στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου. Πολλές από αυτές τις δράσεις μπορεί να δικαιολογηθούν λόγω μεγάλης αντιοξειδωτικής δράσης της σε ουδέτερο και όξινο ph και στην ενίσχυση της μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων μέσω παρέμβασης στις ενζυμικές βιοχημικές αντιδράσεις.

 

Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 700 ΓΟΝΙΔΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΔΡΑΣΗ.
• Η διμεθοξυκουρκουμίνη έχει δείξει σημαντικές αντικαρκινικές δράσεις, κυρίως έναντι του καρκίνου του προστάτη.
• Γενικά τα κουρκουμινοειδή ασκούν κυτταροτοξικές δράσεις στα καρκινικά κύτταρα.
• Έχει αντιφλεγμονώδη δράση: δρα εναντίον της αρθρίτιδας, μειώνει τους ρευματικούς πόνους και τους πόνους της περιόδου.
• Έχει αντιοξειδωτική δράση, το Curcumin C3 Complex® είναι ένα αποτελεσματικό “βιοπροστατευτικό”, αντιοξειδωτικό που σβήνει τις ελεύθερες ρίζες και εμποδίζει επίσης τον σχηματισμό τους.
• Η κουρκουμίνη έχει αποδειχθεί ότι είναι αναστολέας της cox-2 (κυκλοοξυγενάση-2)-1. Σε αντίθεση με τα συμβατικά μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (nsaids), τα κουρκουμινοειδή δεν προκαλούν γαστρεντερικές παρενέργειες ή έλκη
• Τα κουρκουμινοειδή υποστηρίζουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ
Ο νευροπαθητικός πόνος γενικά ορίζεται ως μια κατάσταση χρόνιου πόνου που προκύπτει από περιφερική ή / και κεντρική βλάβη του νεύρου. Υπάρχει έλλειψη αποτελεσματικής θεραπείας για τον νευροπαθητικό πόνο, ο οποίος μπορεί ενδεχομένως να σχετίζεται με την κακή κατανόηση των παθολογικών μηχανισμών σε μοριακό επίπεδο. Η κουρκουμίνη έχει αποδειχθεί ότι είναι ικανή να μειώνει τον χρόνιο πόνο. Σε αρκετές κλινικές δοκιμές διαπιστώθηκε ότι η κουρκουμίνη έχει αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες. Παρομοίως έχει πολλαπλά μελετηθεί η αποτελεσματικότητα της κουρκουμίνης στην εξασθένηση του διαβητικού νευροπαθητικού πόνου. Οι μελέτες αξιολόγησης της ασφάλειας δείχνουν ότι η κουρκουμίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υψηλές δόσεις χωρίς τοξικές επιδράσεις. Η κυκλοοξυγενάση είναι ένα ένζυμο που καταλύει τη μετατροπή του αραχιδονικού οξέος σε προσταγλανδίνες (PGs), οι οποίοι είναι οι βασικοί μεσολαβητές της υπερβολικής αίσθησης του πόνου. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η κουρκουμίνη δρα κυρίως αναστέλλοντας την οδό κυκλοοξυγενάσης-2. Η κουρκουμίνη έχει επίσης αντιρευματικά και αντιαρθριτικά αποτελέσματα, τα οποία πιθανότατα οφείλονται στη ρύθμιση της κυκλοοξυγενάσης-2, του παράγοντα νέκρωσης όγκων (TNF) και άλλων φλεγμονωδών κυτοκινών .

ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κουρκουμίνη, το κύριο πολυφαινολικό κουρκουμινοειδές, που λαμβάνεται από το Curcuma longa έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για να στηρίξει θεραπευτικά σχήματα σε χρόνιες ασθένειες (νεοπλασματικές και νευροεκφυλιστικές). Μελέτες υποδεικνύουν ό,τι η κουρκουμίνη μπορεί να έχει αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αντιοξειδωτική, αποπτωτική και αντιφλεγμονώδη δράση καθώς και στη συμμετοχή σε διάφορους μηχανισμούς μοριακής σηματοδότησης. Η ανάπτυξη νέων αντικαρκινικών θεραπειών με αποτελεσματικότητα και λιγότερες παρενέργειες παραμένει μια πρόκληση της επιστημονικής και ιατρικής έρευνας. Η κουρκουμίνη, έχει αποδειχθεί ό,τι αναστέλλει την επιβίωση και τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων και επιταχύνει τον ρυθμό καταστροφής των καρκινικών κυττάρων χωρίς εμφάνιση παρενεργειών. Ωστόσο, λόγω της κακής διαλυτότητάς και της χαμηλής βιοδιαθεσιμότητας, η κουρκουμίνη δεν έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί κλινικά για τη θεραπεία του καρκίνου.

“To CURCUMIN TRIPLEX με bioperine καταφέρνει να άρει αυτούς τους περιορισμούς αποτελεσματικότητας σε μεγάλο ποσοστό. Η FULL HEALTH σας προσφέρει ένα προϊόν που έχει πολλάπλασια βιοδιαθεσιμότητα και μεγαλύτερη διαλυτότητα από κάθε άλλο προϊόν στην αγορά”.

Είναι γνωστό ότι τα αντικαρκινικά αποτελέσματα της κουρκουμίνης οφείλονται κυρίως στην ενεργοποίηση των αποπτωτικών οδών στα καρκινικά κύτταρα καθώς και στην αναστολή των αλλαγών στο περιβάλλον των όγκων (φλεγμονή, αγγειογένεση και μετάσταση). Συγκεκριμένα, εκτεταμένες μελέτες έχουν δείξει ότι η κουρκουμίνη στοχεύει πολλές σημαντικές οδούς σηματοδότησης του καρκίνου όπως Ρ53, Ras, ΡΙ3Κ, ΑΚΤ, Wnt-β κατενίνη, mTOR και ούτω καθεξής. Κλινικές μελέτες πρότειναν επίσης ότι είτε η κουρκουμίνη μόνη της είτε σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα έχουν πολλά υποσχόμενη αντικαρκινική επίδραση σε καρκινοπαθείς χωρίς να προκαλούν δυσμενείς επιδράσεις. Η κουρκουμίνη δεσμεύει (συνδέεται με) την κινάση-2 (DYRK2) σε ατομικό επίπεδο. Αυτή η μέχρι πρότινος μη γνωστή βιοχημική αλληλεπίδραση της κουρκουμίνης οδηγεί στην αναστολή του ενζύμου DYRK2, γεγονός που τελικά εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και αναχαιτίζει την εξάπλωση του καρκίνου. Αρκετές πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι ο κουρκουμάς μπορεί να εμποδίσει τα καρκινικά κύτταρα. Μελέτη που διεξήχθη από το UCLA, διαπίστωσε ότι άτομα που έπασχαν από καρκίνο του στόματος και του τραχήλου και κατανάλωναν δισκία κουρκουμίνης, κατάφερναν να σταματήσουν την εξέλιξη του καρκίνου σε άλλα μέρη του σώματος. Επιπλέον, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, βρήκαν ότι η κουρκουμίνη μπορεί να περιορίσει την ανάπτυξη άλλων μορφών καρκίνου, όπως του μαστού και του πνεύμονα.


Η ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
• Εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό καρκινικών κυττάρων.
• Μειώνει τις φλεγμονές (μια κινητήρια δύναμη πίσω από τη δημιουργία και ανάπτυξη καρκινικών όγκων).
• Εμποδίζει την μετατροπή υγιών κυττάρων σε καρκινικά
• Εμποδίζει τη σύνθεση του NF-κB, μιας πρωτείνης που παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη καρκίνου, καθώς προστατεύει τα καρκινικά κύτταρα από το ανοσοποιητικό και τους επιτρέπει να επιβιώνουν.
• Βοηθά το σώμα να καταστρέφει καρκινικά κύτταρα ώστε να μην μπορούν να μεταστήσουν.
• Εμποδίζει την ανάπτυξη νέων αγγείων που τρέφουν καρκινικούς όγκους (αγγειογένεση).
• Η κουρκουμίνη δρα συνεργιστικά με τη χημειοθεραπεία και μάλιστα έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να ευαισθητοποιεί τα καρκινικά κύτταρα προς τη χημειοθεραπεία και τη ραδιοθεραπεία. Η χρήση της κουρκουμίνης μπορεί να επιτρέψει τη χρήση μικρότερων δόσεων χημειοθεραπείας και ραδιοθεραπείας και να επιφέρει ακόμα καλύτερα αντικαρκινικά αποτελέσματα.

ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ
Οι μελέτες βρήκαν ότι εκχυλίσματα που περιέχουν κουρκουμά, μπορούν να επιβραδύνουν το σχηματισμό των πλακών που επιβραδύνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και προκαλούν αυτή την ασθένεια.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
57355
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
NATURES PLUS Mega CLA 1200mg 60caps & Δώρο Ασύρματο Ηχείο Bluetooth 1τμχ NATURES PLUS Mega CLA 1200mg 60caps & Δώρο Ασύρματο Ηχείο Bluetooth 1τμχ
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
46,10 € 65,86 €
Για έλεγχο βάρους, μείωση του λίπους & διατήρηση του μυϊκού ιστού, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
NATURES PLUS Promo Hema-Plex Iron 30tabs + 10tabs Δώρο NATURES PLUS Promo Hema-Plex Iron 30tabs + 10tabs Δώρο
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
17,28 € 24,69 €
Μοναδική φόρμουλα με σίδηρο, μέταλλα & βιταμίνες που συμβάλλει κατά της αναιμίας.
NATURES PLUS Promo Immune Booster 90tabs & Δώρο Vitamin C 500mg 90tabs NATURES PLUS Promo Immune Booster 90tabs & Δώρο Vitamin C 500mg 90tabs
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
32,89 € 46,99 €
Πακέτο που περιλαμβάνει συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού & βιταμίνη C με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.
SUSTENIUM My Vita B Boosts My Mood Mango Passion Fruit 20αναβ.δισκ. SUSTENIUM My Vita B Boosts My Mood Mango Passion Fruit 20αναβ.δισκ.
-55%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
4,39 € 9,76 €
Συμπλήρωμα διατροφής Βιταμινών Β, με μαγνήσιο, χολίνη και ashwagandha. 
FULL HEALTH Arjuna Bark Extract 10:1 Wild Crafted 250mg 90caps FULL HEALTH Arjuna Bark Extract 10:1 Wild Crafted 250mg 90caps
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
19,50 € 26,00 €
Ο φλοιός Arjuna περιέχει το φυσικό συνένζυμο Q10 και το arjunolic acid που σύμφωνα με την Αγιουρβέδα έχουν καρδιοτονική δράση.
CELL FOOD Συμπλήρωμα Διατροφής με Οξυγόνο & 129 Θρεπτικά Συστατικά, 30ml CELL FOOD Συμπλήρωμα Διατροφής με Οξυγόνο & 129 Θρεπτικά Συστατικά, 30ml
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
38,42 € 60,99 €
Προμηθεύει το σώμα με οξυγόνο και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες που αποτελούν αιτία ασθενειών και γήρανσης.
POWER HEALTH Platinum Range Zinc Premium 5 30caps + Vitamin C 1000mg 20tabs POWER HEALTH Platinum Range Zinc Premium 5 30caps + Vitamin C 1000mg 20tabs
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
15,64 € 26,96 €
Πακέτο προσφοράς με ψευδάργυρο και βιταμίνη C, για τόνωση, ενέργεια του οργανισμού και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος