×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

VERSION MagiCC Face Cream 50ml

Η MagiCC είναι λευκή κρέμα με σφαιρίδια που απελευθερώνουν χρώμα στον τόνο του δέρματος κατά την εφαρμογή. Ενεργοποιεί τα ένζυμα επανόρθωσης και επαναφέρει στο κανονικό την επιδερμίδα που βρίσκεται σε στρες.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω16461 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5206037100231
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
48,78 € 39,02 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 9.76€
Αγαπημένα
Περιγραφή

MagiCC Face Cream 50ml

Αντιγηραντική, ενυδατική και αναπλαστική λευκή CC κρέμα ημέρας,με πεπτίδια που προστατεύει το δέρμα και καταπολεμά το στρες. Απελευθερώνει το μπεζ χρώμα της κατά την εφαρμογή, όταν τα μαγικά μεταμορφωτικά, μικροσφαιρίδια αγγίζουν το δέρμα. Επιπλέον, η ανάλαφρη υφή της και η κατανομή χρωστικής, παρέχουν μια ματ, ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.Κατάλληλη για κανονικές, μικτές και λιπαρές επιδερμίδες.

Ιδιότητες:

  • Προσφέρει ενεργή, ομοιόμορφη κάλυψη και λάμψη για τέλεια νεανική επιδερμίδα.
  • Η απαλή υφή και η βελτιωμένη κατανομή χρώματος χαρίζουν ματ, λεία και λαμπερή όψη.
  • Περιέχει Rubixyl® που θεωρείται το “BigBang” πεπτίδιο στην αντιγήρανση.
  • +35% ενυδάτωση σε μια μόνο εβδομάδα.
  • +58% γέμισμα των βαθιών ρυτίδων.
  • +30% λείανση της επιδερμίδας.
  • -32% μείωση της ερυθρότητας του δέρματος σε 48 ώρες.
  • – 78% μείωση της οξείδωσης των πρωτεϊνών που προκαλείται από την UV.
  • Η MagiCC ενεργοποιεί τα ένζυμα επανόρθωσης και επαναφέρει στο κανονικό την επιδερμίδα που βρίσκεται σε στρες.

Ενεργά συστατικά & Οφέλη:

  • Rubixyl®:Το Rubixyl® είναι ένα καινοτόμο πεπτίδιο που δρα σαν εξισορροπιστής ομορφιάς σε επιδερμίδες που δέχονται πιέσεις (στρες). Στοχεύει στην εξισορρόπηση της επιδερμίδας και την ενίσχυση της επικοινωνίας των κυττάρων. Αποτελεί επανάσταση στην κοσμετολογία, καθώς: Επαναφέρει σε κανονικά επίπεδα το 80% των πρωτεϊνών του δέρματος που έχουν χάσει την ισορροπία τους λόγω του στρες. Διεγείρει τη συνολική δραστηριότητα των κυττάρων. Επανενεργοποιεί τη διαδικασία εξέλιξης του δέρματος, όπως συμβαίνει στο νεανικό δέρμα. Το Rubixyl® έχει αθροιστικό βιολογικό αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, τα αποτελέσματα κλινικής μελέτης υπό την εποπτεία δερματολόγου έδειξαν: Σε διάστημα 2 εβδομάδων: +20% ενυδατωμένη επιδερμίδα. +15% βελτίωση της λείας όψης της επιδερμίδας (δράση “βιο-λίφτινγκ”). Σε διάστημα 2 μηνών: -58% μείωση του βάθους των ρυτίδων. +42% ενυδατωμένη επιδερμίδα. +30% βελτίωση της λείας όψης της επιδερμίδας (δράση βιο-λίφτινγκ).
  • Unisurrection S-61:Ενεργό συστατικό φυτικής προέλευσης που ανήκει στα λεγόμενα φυτά αναβίωσης. Στοχεύει στην αναγέννηση και προστασία των δερματικών κυττάρων. Περιέχει εκχύλισμα ρίζας BetaVulgaris (παντζάρι), εκχύλισμα φύλλων Haberlea Rhodopensis και εκχύλισμα Faex (μαγιάς). Μειώνει αισθητά τις μικρές ρυτίδες. Αυξάνει σημαντικά την ενυδάτωση ύστερα από μία μόνο εβδομάδα χρήσης. Συμβάλλει στην αναδόμηση των ενζύμων και την αύξηση των κυττάρων. Ενεργοποιεί τα μιτοχόνδρια, τα σημαντικότερα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας που διαθέτουν τα κύτταρα.
  • Uniprotect PT-3:Είναι μια δραστική ουσία νέας γενιάς που περιέχει 3 σημαντικά αντιοξειδωτικά συστατικά: Panthenyl Triacetate, Ethyllinoleate και Τοκοφερόλη. Αποτελεί τη μοριακή προστασία του δέρματος από την ακτινοβολία UV. Λειτουργεί όπως τα μοριακά “γυαλιά ηλίου” για τις πρωτεΐνες του δέρματος βοηθώντας τις να αντισταθούν στην οξείδωση λόγω της ακτινοβολίας UV. -78% μείωση της οξείδωσης των πρωτεϊνών και αναστροφή της φωτογήρανσης. -32% μείωση του ερυθήματος λόγω ακτινοβολίας UV, όταν εφαρμοστεί πριν από την έκθεση της επιδερμίδας σε UV. -22% μείωση του ερυθήματος λόγω ακτινοβολίας UV, όταν εφαρμοστεί μετά την έκθεση της επιδερμίδας σε UV. Έτσι, το Uniprotect PT-3 επανενεργοποιεί και επιταχύνει τους φυσικούς μηχανισμούς επανόρθωσης και η επιδερμίδα αποκτά νεανικότερη όψη. Τα αποτελέσματα είναι ίδια ή και καλύτερα με εκείνα μιας κρέμας με 20 SPF και έχουν μεγάλη διάρκεια.

Οδηγίες χρήσης:

  • Εφαρμόστε 1 ή 2 φορές την ημέρα σε όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ.
  • Δημιουργεί τέλεια βάση για το μακιγιάζ.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω16461
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Μία κρέμα νύχτας πλούσια σε αντιοξειδωτικά και άλλα ενεργά συστατικά βοηθάει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης της επιδερμίδας από τις βλαβερές επιδράσεις των περιβαλλοντικών ρύπων, του οξειδωτικού στρες και...
MEDISEI Promo Panthenol Extra Love Me! με Retinol Anti-Aging Face Cream 30ml, Collagen Boost 5% 5τμχ & Δώρο Ασημένια Σκουλαρίκια 1 ζευγάρι MEDISEI Promo Panthenol Extra Love Me! με Retinol Anti-Aging Face Cream 30ml, Collagen Boost 5% 5τμχ & Δώρο Ασημένια Σκουλαρίκια 1 ζευγάρι
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το σετ Love Me της Panthenol Extra συνδυάζει δύο μοναδικά προϊόντα που προσφέρουν εξειδικευμένη περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος