×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Full Defence 60 Φυτικές Κάψουλες

Κωδικός:
70598 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200388120009
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
26,00 € 19,50 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 6.5€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Full Defence 60 ταμπλέτες, νέα βελτιωμένη σύνθεση.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ.
Η Full Health δημιούργησε την ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ φόρμουλα για την ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού με βιταμίνες μέταλλα και φυσικά συστατικά που εξασφαλίζουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:Λαμβάνετε 2 φυτικές κάψουλες την ημέρα.
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες ανά 2 φυτικές κάψουλες ΣΗΔ

ΣυστατικάΑνά 2 φυτικές κάψουλες
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ 
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ  
ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ 
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ  ΜΟΥΡΩΝ  ΣΑΜΠΟΥΚΟΥ  
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ 
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΙΣΤΟΥ 
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ 
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΕΛΙΑΣ
ΒHΤΑ ΓΛΟΥΚΑΝΕΣ
YESTIMUNR  BETA GLUCANS
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
BITAMINH D3
300 mg ( 210 mg βιταμίνη C)
200 mg
150 mg
16 mg
100 mg
100 mg
100 mg
100 mg
100 mg
1/3 &1/6 50 mg 
-
30 mg
400 IU

ΑΡ.ΓΝΩΣΤ ΕΟΦ: 8547 / 25-08-2020 

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί το σώμα σας για να αμυνθεί απέναντι σε ιούς, βακτήρια και πολλά είδη ασθενειών. Μερικές φορές, τείνει να αποδυναμώνεται: μια ανεπαρκής διατροφή, το άγχος ή κάποιου είδους ασθένεια μπορούν όλα να το εμποδίσουν να εκτελέσει τις βασικές λειτουργίες του.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ VITAMIN C
Περισσότερο από μισό αιώνα έρευνας φανερώνουν πως η βιταμίνη C συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού υποστηρίζοντας μία πληθώρα λειτουργιών σε κυτταρικό επίπεδο. Η βιταμίνη C υποστηρίζει τον επιθηλιακό φραγμό ενάντια στα παθογόνα μικρόβια και την ενίσχυση του δέρματος ενώ ταυτόχρονα προστατεύει δυνητικά από το περιβαλλοντικό οξειδωτικό στρές. Η βιταμίνη C φαίνεται πως είναι ένα από τα θρεπτικά στοιχεία που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε περιόδους λοιμώξεων. Έρευνες έχουν δείξει πως συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης C σε καθημερινή βάση είναι αποτελεσματική καθώς βελτιώνει την συμπτωματολογία και την διάρκεια του κρυολογήματοςΗ ανεπάρκεια της βιταμίνης C έχει ως αποτέλεσμα την εξασθένιση της ανοσίας και την υψηλότερη ευαισθησία στις λοιμώξεις. Με τη σειρά τους, οι λοιμώξεις επηρεάζουν σημαντικά τα επίπεδα της βιταμίνης C λόγω της αυξημένης φλεγμονής και των μεταβολικών απαιτήσεων.Η βιταμίνη C είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα του οργανισμού από τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου που παράγονται από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος για να σκοτώσουν τους παθογόνους παράγοντες. Βασικά μέσω αυτού του ρόλου, η βιταμίνη επηρεάζει διάφορα συστατικά της έμφυτης και προσαρμοστικής ανοσίας. για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί ότι η βιταμίνη C διεγείρει τόσο την παραγωγή όσο και τη λειτουργία των λευκοκυττάρων (λευκά αιμοσφαίρια), ιδιαίτερα των ουδετεροφίλων, των λεμφοκυττάρων και των φαγοκυττάρων. Επιπλέον, αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η συμπληρωματική βιταμίνη C αυξάνει τα επίπεδα αντισωμάτων.

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
Η σοβαρή ανεπάρκεια ψευδαργύρου μειώνει την λειτουργία του ανοσοποιητικού, ενώ ακόμη και μικρή έως μέτρια ανεπάρκεια μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην λειτουργία των μακροφάγων και ουδετερόφιλων που είναι τα κύτταρα που συμβάλλουν στην φυσική ανοσία. Το σώμα απαιτεί ψευδάργυρο για να ενεργοποιήσει και να αναπτύξει τα Τ-λεμφοκύτταρα. Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου προκαλεί ατροφία του θύμου αδένα η οποία οδηγεί σε χαμηλό αριθμό Τ κυττάρων και δημιουργεί ανισορροπία στις δυνάμεις καταπολέμησης των λοιμώξεων.

VITAMIN D3
Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη λειτουργία δύο βασικών τμημάτων του ανοσοποιητικού συστήματος, της προσαρμοστικής και της έμφυτης ή φυσικής ανοσίας. Όταν το σώμα μας έρχεται σε επαφή με κάποιον νέο ιό ή βακτηρίδιο, επιστρατεύονται συγκεκριμένα λευκά αιμοσφαίρια τα Τ λεμφοκύτταρα, για να πολεμήσουν τον εισβολέα. Για να μπορέσουν όμως να ενεργοποιηθούν τα Τ-λεμφοκύτταρα και να μετατραπούν σε κύτταρα που θα σκοτώσουν το μικρόβιο είναι απαραίτητη η παρουσία της βιταμίνης D σε επαρκείς ποσότητες. Μόλις τα Τ-λεμφοκύτταρα έρθουν σε επαφή με κάποιον μικροβιακό παράγοντα, εκτείνουν “κεραίες” για να υποδεχτούν τη βιταμίνη D.Αν σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν υπάρχει αφθονία βιταμίνης D στο αίμα, τα λεμφοκύτταρα μας δεν ξεκινούν καν να ενεργοποιούνται και έτσι το ανοσοποιητικό μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην απειλή από τον ιό ή το βακτηρίδιο.Σε εκτεταμένες μελέτες διαπιστώθηκε ότιη λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης D γλιτώνει από λοιμώξεις έναν άνθρωπο στους 33 (δηλαδή περίπου τρεις στους εκατό). Η αναλογία αυτή είναι καλύτερη και από τα εμβόλια γρίπης, τα οποία εμποδίζουν κατά μέσον όρο μία λοίμωξη γρίπης για κάθε 40 άτομα που έχουν εμβολιαστεί.

ΣΚΟΡΔΟ-GARLIC
Το σκόρδο έχει αποκτήσει φήμη ανά τον κόσμο για τις προληπτικές και φαρμακευτικές του ιδιότητες Χαρακτηρίζεται για τα οφέλη του στοκαρδιαγγειακό σύστημα στο ανοσοποιητικό αλλά και για την χρήση του ως αντιοξειδωτικό. Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα έδειξε πως τα συμπληρώματα διατροφής σκόρδου έχουν την προοπτική να διεγείρουν το ανοσοποιητικό αυξάνοντας την δραστηριότητα των μακροφάγων και την παραγωγή Β και Τ λεμφοκυττάρων. Επίσης οι κλινικές δοκιμές έδειξαν πως το σκόρδο μείωσε σημαντικά τον αριθμό, την διάρκεια και την σοβαρότητα των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού.

ΠΡΟΠΟΛΗ-PROPOLIS EXTRACT
Η πρόπολη έχει συσχετιστεί με αντιμικροβιακές, αντιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η πρόπολη αποτελείται από περισσότερες από 300 ουσίες, με τις οποίες:

• Ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα
• Διακόπτει τον πολλαπλασιασμό βακτηρίων και ιών.
• Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες.

 

Οι βακτηριοστατικές ιδιότητες της πρόπολης είναι πιθανώς ισοδύναμες με αυτές των χημικών αντιβιοτικών. Η μεγάλη της περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή και αρωματικά συστατικά αποτελούν την βάση της αντιβακτηριδιακής δράσης της πρόπολης. Ιάπωνες ερευνητές έδειξαν ότι ο μηχανισμός δράσης της είναι η ρήξη της κυτταρικής μεμβράνης του βακτηρίου.
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ:καταστρέφει μόνο τα κύτταρα των εισβολέων βακτηρίων- μυκήτων και παρασίτων και όχι τα υγιή κύτταρα του οργανισμού.

ECHINACEA
Η Εχινάκεια (Echinacea purpurea) έχει μία μακραίωνη ιστορία για την φαρμακευτική της χρήση. Συχνά καταναλώνεται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος. Είναι περισσότερο γνωστή ως ανοσοδιεγερτικό και υπάρχει μία σειρά μελετών που υποστηρίζουν τις επιδράσεις της Εχινάκειας στην ενδογενή λειτουργία του ανοσοποιητικού αλλά και σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Η κατανάλωση της μείωσε την διάρκεια της νόσου σε περιπτώσεις λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού, στο κοινό κρυολόγημα και συνέβαλε στον φραγμό των εισερχόμενων μικροβίων από την ρινική βλεννογόνο. Μελέτη αναφέρει ότι το εκχύλισμα της Echinacea μπορεί να εξουδετερώσει πολλά διαφορετικά βακτήρια, συμπεριλαμβανομένου του πυογόνου στρεπτόκοκκου (Streptococcus pyogenes), ο οποίος ευθύνεται για τη στρεπτοκοκκική φαρυγγίτιδα.

ELDERBERRY-ΣΑΜΠΟΥΚΟΣ
Είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες ενώ χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Ο Σαμπούκος θεωρείται φάρμακο της φύσης για το στήθος και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γρίπης, της καταρροής, του βήχα, των μολύνσεων στα αυτιά.. Χάρη στις ανθοκυανίνες που περιέχει, συμβάλλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού Έχει αποχρεμπτικές ιδιότητες και γι’ αυτό χρησιμοποιείται για τη θεραπεία αναπνευστικών παθήσεων, όπως η βρογχίτιδα και το άσθμα.

ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ-ASTRAGALUS ROOT
Ο Astragalus έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική εδώ και αιώνες. Η κύρια χρήση του ήταν η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος. Χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη και τη μείωση των παρενεργειών που σχετίζονται με τη χημειοθεραπεία. Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι το φυτό astragalus έχει: αντιφλεγμονώδη δράση και αντιμικροβιακές ισχυρές ιδιότητες. Μια ανασκόπηση από την Περιεκτική Βάση Δεδομένων Φυσικής Ιατρικής (NMCD) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η λήψη του Astragalus μακροπρόθεσμα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη κρυολογήματος και η λήψη του για έως και έξι εβδομάδες μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα εποχικής αλλεργίας όπως η ρινική καταρροή, ο κνησμός και το φτάρνισμα. Σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο Milton S. Hershey στο Penn State, το Astragalus είναι ένα προσαρμογόνο που βοηθά το σώμα να αντιμετωπίσει σωματικό, συναισθηματικό ή ψυχικό στρες που απορυθμίζουν και την ανοσοαπόκριση. Αυτοί οι μηχανισμοί δίνουν στον Astragalus τη δυνατότητα όχι μόνο να θεραπεύει λοιμώξεις αλλά και να μειώνει την αλλεργική και αυτοάνοση αντιδραστικότητα.

CAYENNE FRUIT EXTRACT
Με περιεκτικότητα σε β-καροτένιο και βιταμίνη C, το καγιέν έχει απίστευτες ιδιότητες. Η καψαϊκίνη, το κύριο συστατικό του καψικού, είναι μια αντιοξειδωτική, αναλγητική και αντιφλεγμονώδης ουσία. Διατηρεί το σώμα σας ισχυρό και υγιές. Η καψαϊκίνη είναι επιπροσθέτως ισχυρό αποσυμφορητικό. Διεγείρει την απελευθέρωση της βλέννας από τις αναπνευστικές οδούς και ανοίγει τους αεραγωγούς Η βήτα-καροτίνη στο πιπέρι καγιέν, παρέχει προστασία κατά της εισβολής των παθογόνων παραγόντων, βοηθώντας στην ανάπτυξη υγιών βλεννογόνων στις ρινικές κοιλότητες, στους πνεύμονες και στο ουροποιητικό σύστημα, παρέχοντας έτσι ανοσία σε λοιμώξεις.

GRAPE FRUIT SEED EXTRACΤ
Το εκχύλισμα από τους σπόρους του γκρέιπφρουτ έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που προσδιορίστηκαν σε πολλές μελέτες και που οφείλονται σε αρκετά υψηλή περιεκτικότητα τους σε πολυφαινόλες. Πέρα από τα εισπνεόμενα μικρόβια και παθογόνα, το εκχύλισμα των σπόρων του γκρέιπ φρούτ είναι ιδιαίτερα ισχυρό και αποτελεσματικό στην εξουδετέρωση παθογόνων και βακτηριδίων που εισέρχονατι στο σώμα δια μέσου της τροφής ή του νερού. Το Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ έχει αναφερθεί ότι έχει καλά αποτελέσματα στην καταπολέμηση μιας ποικιλίας κοινών μολυσματικών παραγόντων. Πρόσφατες μαρτυρίες αναφέρουν το εκχύλισμα σπόρου γκρέιπφρουτ είναι αποτελεσματικό έναντι περισσότερων από 800 βακτηριακών και ιικών στελεχών, 100 στελεχών μύκητα και μεγάλου αριθμού παρασίτων μονής και πολλαπλής μάζας.

Νέα βελτιωμένη σύνθεση!

  • Εμπλουτίσαμε την φόρμουλά μας με βήτα γλυκάνες, και μάλιστα με το πατενταρισμένο εκχύλισμα YestimunR  το οποίο συνοδεύεται από κλινικές μελέτες και επιστημονικές έρευνες που καταδεικνύουν την αδιαμφησβήτητη δράση του
  • Επιλέξαμε σαν πηγή βιταμίνης C σταθεροποιημένο εκχύλισμα του αγριοτριαντάφυλλου
  • Αφαιρέσαμε την εχινάκεια για να επιτρέψουμε ακόμη και την μακρόχρονη χρήση του συμπληρώματος.
  • Προσθέσαμε το εκχύλισμα των φύλλων ελιάς που σύμφωνα με την νεότερη επιστημονική έρευνα είναι ένα μικρό «θαύμα» στην λειτουργία του ανοσοποιητικού
  • Αυξήσαμε την περιεκτικότητα σε εκχύλισμα αστράγαλου, που αποτελεί σίγουρη προστασία απέναντι στις αναπνευστικές λοιμώξεις
  • Προσθέσαμε εκχύλισμα τζίντζερ που τόσο καλά δουλεύει στις αναπνευστικές λοιμώξεις και τα κρυολογήματα.
  • Τέλος, προσθέσαμε κιστό που σύμφωνα με έγκυρες μελέτες είναι αποτελεσματικός ακόμη και στούς  ανθεκτικούς ιούς της γρίπη
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
70598
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Ζυμωμένη Ashwagandha, η οποία έχει προκύψει από τη παραδοσιακή γαλακτική ζύμωση του προσαρμογόνου βοτάνου Ashwagandha που πραγματοποιείται κάτω από αυστηρές συνθήκες.
MEDEM D3Med 30caps MEDEM D3Med 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,42 € 14,51 €
Το D3MED είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε λιποσωμιακή μορφή που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη μέγιστη δράση.
INOPLUS Multivit A-Z 30tabs INOPLUS Multivit A-Z 30tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,39 € 13,54 €
Το Inoplus Multivit A-Z είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα απαραίτητων βιταμινών (13 συνολικά), για την καθημερινή τόνωση του οργανισμού.
POWER HEALTH Vitamin C+D3 1000mg/1000iu 20αναβ.δισκ. & Vitamin C 500mg 20αναβ.δισκ. POWER HEALTH Vitamin C+D3 1000mg/1000iu 20αναβ.δισκ. & Vitamin C 500mg 20αναβ.δισκ.
-52%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Power of Nature Vitamin C 1000 mg + D3 1000 IU είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σε υψηλή περιεκτικότητα τις βιταμίνες C και D3, σε μορφή αναβράζοντων δισκίων. 

Μενού