×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LIFE EXTENSION Cinsulin with Glucose Management, 90caps

Κωδικός:
95563 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 737870150398
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
82,03 € 57,42 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 24.61€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Cinsulin with Glucose Management, 90caps

Με στόχο πάντα τη βελτίωση της υγείας και τη μακροβιότητα, η Life Extension (Φικιώρης) παράγει τα αγνότερα και πλέον επιστημονικά προηγμένα συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά.

Μελέτες δείχνουν ότι ακόμη και οι δραστήριοι και υγιείς ενήλικες μπορούν να παρουσιάσουν υψηλότερα επίπεδα σακχάρου με την πάροδο του χρόνου. Σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή και την τακτική άσκηση, κάποια μέταλλα και φυτικά συστατικά, βοηθούν στη διατήρηση φυσιολογικών των επιπέδων σακχάρου στο αίμα .

Η φόρμουλα CinSulin® with InSea2® and Crominex® 3+συνδυάζει συμπυκνωμένες ποσότητες από τα παρακάτω βιοενεργά συστατικά σε μία φόρμουλα :

Cinnamon ,οι πολυφαινόλες έχουν βρεθεί ότι ενεργοποιούν τα συστήματα ανίχνευσης γλυκόζης των κυττάρων δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διατηρίσουν υγιή τα επίπεδα της γλυκόζης μεσα στο αίμα. Η κανέλα, επίσης, προκαλεί αίσθημα κορεσμού, που αναστέλλει την υπερβολική τάση για φαγητό και διατηρεί μετά το γεύμα το σάκχαρο σε υγιή επίπεδα .

InSea2®— Οι ερευνητές ξέρουν τα πολλά οφέλη για την υγεία των εκχυλισμάτων φυκιών. Πρόσφατα έχει έρθει στο φως ότι μία μορφή φυκιών που ονομάζεται InSea2 ® αναστέλλει τη δράση της γλυκοσιδάσης και της αμυλάσης - ένζυμα που χρησιμοποιεί ο οργανισμός σας για να διασπάσει υδατάνθρακες σε γλυκόζη, διευκολύνοντας τη μεταφορά τους στην κυκλοφορία του αίματος .

Crominex® 3+ —γνωστό για το ρόλο του στη διατήρηση του υγιούς μεταβολισμού της γλυκόζης, το χρώμιο έχει βελτιστοποιηθεί με τυποποιημένο εκχύλισμα από ινδικό φραγκοστάφυλο και ένα εκχύλισμα του shilajit. Το όνομα αυτού του πιο προηγμένου συμπλέγματος χρωμίου είναι Crominex ® 3 + .

Tο Crominex® 3+ complex βοηθά: Στην φυσιολογική κυτταρική απορρόφηση της γλυκόζης,στην υγιή ενδοθηλιακή λειτουργία,στην διατήρηση σε υγιή επίπεδα,λιπιδια και τριγλυκερίδια ενώ διατηρεί κανονική την κυτταρική παραγωγή ενέργειας .

Προσοχή:

  • Να συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν πάρετε αυτό το προϊόν.
  • Να ελέγχετε τακτικά το σάκχαρό σας, ιδίως αν χρησιμοποιείτε φάρμακα.
  • Να μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη δοσολογία.
  • Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσως τη λήψη και να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας.
  • Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας .
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
95563
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ζυμωμένη Ashwagandha, η οποία έχει προκύψει από τη παραδοσιακή γαλακτική ζύμωση του προσαρμογόνου βοτάνου Ashwagandha που πραγματοποιείται κάτω από αυστηρές συνθήκες.
MEDEM D3Med 30caps MEDEM D3Med 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,42 € 14,51 €
Το D3MED είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε λιποσωμιακή μορφή που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη μέγιστη δράση.
INOPLUS Multivit A-Z 30tabs INOPLUS Multivit A-Z 30tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,39 € 13,54 €
Το Inoplus Multivit A-Z είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα απαραίτητων βιταμινών (13 συνολικά), για την καθημερινή τόνωση του οργανισμού.
POWER HEALTH Vitamin C+D3 1000mg/1000iu 20αναβ.δισκ. & Vitamin C 500mg 20αναβ.δισκ. POWER HEALTH Vitamin C+D3 1000mg/1000iu 20αναβ.δισκ. & Vitamin C 500mg 20αναβ.δισκ.
-52%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Power of Nature Vitamin C 1000 mg + D3 1000 IU είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σε υψηλή περιεκτικότητα τις βιταμίνες C και D3, σε μορφή αναβράζοντων δισκίων. 

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος