×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Capra Goat Colostrum 120 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
35460 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900155
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
51,00 € 38,25 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 12.75€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Capra Goat Colostrum 120 φυτοκάψουλες

Κατσικίσιο πρωτόγαλα σε κάψουλες.
To κατσικίσιο πρωτόγαλα της FULL HEALTH προέρχεται από ελεγμένη κτηνοτροφία της Ολλανδίας και από γάλα που συλλέγεται τα δύο πρώτα εικοσιτετράωρα. Αποδίδει κατ’ελάχιστο 27% ανοσοσφαιρίνες.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:πρωτόγαλα (καθαρό αποξηραμένο πρωτόγαλα από το πρώτο κατσικίσιο γάλα) με περιεκτικότητα min. 27% ανοσοσφαιρίνη IG, σταθεροποιητής - υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (συστατικό του κελύφους της κάψουλας).
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:Λαμβάνετε έως 4 κάψουλες την ημέρα.
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 4 caps ΣΗΔ

ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ 2000 mg **
Που αποδίδουν κατ’ελάχιστο 27% ανοσοσφαιρίνες 540 mg **

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 86715/05-07-2019(Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!
Aπό κατσίκες που τρέφονται αποκλειστικά με χόρτο και μη γενετικά τροποποιημένη τροφή. Oι ολλανδικές κατσίκες βοσκούν ελεύθερα από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο. Δεν τους χορηγούνται ορμόνες και αντιβιοτικά. Η εγκατάσταση συλλογής υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους
και κάθε παρτίδα δοκιμάζεται για την παρουσία αντιβιοτικών και παρασιτοκτόνων. Ο έλεγχος εφαρμόζει την αρχή της μηδενικής ανοχής για τα αντιβιοτικά και τα φυτοφάρμακα. Η χρήση ορμονών στις Κάτω Χώρες απαγορεύεται από το νόμο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COLOSTRUM
Είναι το γάλα το οποίο παράγεται τις πρώτες ώρες μετά τον τοκετό. Διαφέρει στη σύνθεση του ουσιαστικά από το κανονικό γάλα. Εκπληρώνει σημαντικές λειτουργίες για το νεογέννητο, προσφέροντάς του παθητική ανοσία, δηλαδή όλα όσα χρειάζεται για ισχυρό ανοσοποιητικό. Στους ενήλικες η χρήση του Colostrum βοηθάει στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας τους, διότι οι ανοσοποιητικοί παράγοντες που περιέχονται μπορούν να συντελέσουν στην ρύθμιση και στην διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΟΣΟΣΦΑΙΡΙΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
Τα αντισώματα ή ανοσοσφαιρίνες είναι τα εκτελεστικά όργανα του αμυντικού συστήματος του οργανισμού. Κατασκευάζονται με μοναδικό στόχο να αναγνωρίζουν τους εισβολείς και να τους καταστρέφουν. Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν πέντε κατηγορίες αντισωμάτων (immunoglobulins, σε συντομία Ig) που χαρακτηρίζονται με ένα γράμμα του λατινικού αλφαβήτου: IgG, IgA, IgM, IgD και IgE.

ΤΡΟΦΗ ΥΨΗΛΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ-ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ
Πολύτιμες ουσίες που μας παρέχει το πρωτόγαλα είναι:

  • ΑΝΟΣΟΦΑΙΡΙΝΕΣ:

Αντισώματα (IgG, IgA, IgM, ΙgE) σε υψηλή συγκέντρωση. Υπάρχουν 5 είδη ανοσοσφαιρινών σε όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένου και των ανθρώπων.Στο colostrum περιέχονται όλα. Είναι αμυντικοί παράγοντες ευρέως φάσματος, οι οποίοι δρουν ενάντια στα βακτήρια και στους ιούς. Ανοσοποιητικοί ρυθμιστικοί παράγοντες (κυτοκίνες, λακτοφερίνη, ιντερλευκίνη κ.τ.λ.) Διεγείρουν την αντίδραση του
ανοσοποιητικού & Βοηθούν στην αντιμετώπιση των ιώσεων.

  • ΛΑΚΤΟΦΕΡΙΝΗ:

Είναι ένα πολύ δυνατό αντιβιοτικό και αντιβακτηριακο συστατικό. Η λακτοφερίνη δρα ως πρεβιοτικό και διεγείρει την ανάπτυξη καλών βακτηρίων στο έντερο όπως ο λακτοβάκιλλος και το bifidobacterium. Αυτός είναι ο λόγος που το πρωτόγαλα είναι ευεργετικό για την προστασία του εντέρου

  • ΚΥΤΟΚΙΝΕΣ:

Βοηθούν σημαντικά στην επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων και στην ρύθμιση της λεμφικής δραστηριότητας, στην αύξηση της ενέργειας των Τ- κυττάρων και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ρύθμιση της ευαισθησίας και την διάρκεια των αντιδράσεων ανοσοποίησης.

  • ΙΝΤΕΡΛΕΥΚΙΝΗ-10:

Είναι ένας εξαιρετικός καταστολέας φλεγμονών.

  • ΠΕΠΤΙΔΙΑ ΠΡΟΛΙΝΗΣ PRP:

Πολυπεπτίδια πλούσια σε προλίνη (PRP): Τα PRP είναι πρωτεΐνες μικρού μοριακού βάρους που δρουν σαν ορμόνες στο θύμο αδένα και άλλα όργανα που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα PRP ενεργοποιούν το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα σε περιπτώσεις ανάγκης, καθώς επίσης καταστέλλουν την υπερδραστηριότητά του σε περιπτώσεις αυτοάνοσων νοσημάτων και αλλεργικών αντιδράσεων.

  • ΠΟΛΥΟΛΙΓΟΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ:

Οι οποίοι προσκολλώνται στα παθογόνα βακτήρια με αποτέλεσμα να τα αποτρέπουν από το να διαπεράσουν το εντερικό τοίχωμα, και από εκεί στο αίμα. Είναι σύνθετοι υδατάνθρακες, οι οποίοι παρέχουν προστασία έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών δρώντας ως ανταγωνιστικοί αναστολείς στις θέσεις δέσμευσης των επιθηλιακών κυττάρων του γαστρεντερικού σωλήνα, εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσκόλληση των μικροοργανισμών και την είσοδό τους στην επιφάνεια του βλεννογόνου. Επίσης, κάποιοι από αυτούς του πολυσακχαρίτες δρουν και σα πρεβιοτικά, προωθώντας την ανάπτυξη της φυσιολογικής μικροχλωρίδας του εντέρου.

  • ΓΛΥΚΟΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΘΡΥΨΙΝΗΣ:

Εξασφαλίζουν την ακεραιότητα των βιοδραστικών συστατικών του πρωτογάλακτος, ώστε να μπορεί να εκδηλωθεί η ευεργετική τους δράση.

  • ΛΑΚΤΟΑΛΒΟΥΜΙΝΕΣ:

Αυξάνουν τα επίπεδα σεροτονίνης, μειώνουν τα επίπεδα κορτίζολης και βελτιώνουν τη διάθεση κάτω από συνθήκες στρες.

  • ΛΑΚΤΟΥΠΕΡΟΞΕΙΔΑΣΗ:

Συμμετέχει στην άμυνα του οργανισμού έναντι βακτηρίων και ιών.

  • ΤΕΛΟΜΕΡΑΣΗ:

Στο Colostrum περιέχεται το ένζυμο «τελομεράση». Η επιστήμη θεωρεί, ότι η τελομεράση δρα αναβολικά στην διεργασία γήρανσης των κυττάρων και επομένως αυξάνει το προσδόκιμο ζωής.

 

ΑΥΞΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
Οι αυξητικοί παράγοντες βοηθούν στην γρήγορη επούλωση πληγών, καταγμάτων, κατεστραμμένων ιστών. Παράγοντες ανάπτυξης που εμπεριέχονται στο αγελαδινό πρωτόγαλα είναι:
• ΙΝΣΟΥΛΙΝΟΕΙΔΗΣ ΑΥΞΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (IGF)
Ο ινσουλινοειδής αυξητικός παράγοντας-1 (IGF-1) είναι ο κύριος ορμονικός διαμεσολαβητής της αύξησης του αναστήματος.
• ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ (GH)
είναι μια από τις πολλές ορμόνες που παράγονται από την υπόφυση στον εγκέφαλό σας. Η GH διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη φυσιολογική ανθρώπινη ανάπτυξη, ιδιαίτερα σε παιδιά και εφήβους. Πέραν αυτών η επάρκειά της είναι και βασική αρχή αντιγήρανσης.
• ΕΠΙΘΗΛΙΑΚΟΣ ΑΥΞΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (EGF)
παίζει σημαντικό ρόλο σε αρκετές φυσιολογικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένων της δημιουργίας των αγγείων κατά την εμβρυογένεση, της επούλωσης των πληγών, της ωορρηξίας, της εμμήνου ρύσεως, της διατήρησης της αρτηριακής πίεσης και της εγκυμοσύνης.
• ΙΝΟΒΛΑΣΤΙΚΟΣ ΑΥΞΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (FGFB)
• ΑΥΞΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ (PDGF)

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΩΦΕΛΙΜΟΤΗΤΑ
• Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, καταστρέφει ιούς, βακτήρια μύκητες. Περιέχει 20 τύπους αντισωμάτων που δρουν ενάντια σε ορισμένα παθογόνα. Επιπλέον το αγελαδινό πρωτόγαλα περιέχει ανοσοσφαιρίνες ειδικές και για πολλούς άλλους ανθρώπινους παθογόνους μικροοργανισμούς όπως (Escherichia coli), (Cryptosporidium parvum), (Shigella flexneri), (Salmonella) και (Staphylococcus).
• Χωρις να πυροδοτεί τις αυτοάνοσες διαταραχές.
• Μειώνει τα συμπτώματα των αλλεργιών.
• Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και τις αθλητικές επιδόσεις.
• Οξύνει τις εγκεφαλικές λειτουργίες ενισχύει τη μνήμη. Το πρωτόγαλα ρυθμίζει τις χημικές ουσίες στον εγκέφαλο που είναι αρμόδιες για την καλή διάθεση (σεροτονίνη, ντοπαμίνη και ενδορφίνη).
• Είναι αντιγηραντικό. Προωθεί την σύνθεση και την αποκατάσταση του DNA και RNA. Προστατεύει τα τελομερή.
• Προστατεύει από τις συνέπειες της χημειοθεραπείας.
• Περιέχει πλήθος βιοδραστικών συστατικών, όπως: συγκεκριμένα αμινοξέα, πρωτεΐνες και πεπτίδια, τα οποία είναι απαραίτητα: για την υποστήριξη της ανάπτυξης και επιδιόρθωσης των κυττάρων και των ιστών.
• Συντελεί στην εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του μεταβολισμού.
• Προστατεύει το έντερο και μειώνει τις φλεγμονές. Αποτελεσματικό στην κολίτιδα και στην σπαστική κολίτιδα.
• Δρά κατασταλτικά σε φλεγμονές.
• Εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, βοηθώντας τους διαβητικούς ή τους υπογλυκαιμικούς.
• Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού, ενισχύει τις καύσεις, βελτιώνει τη μυϊκή σύσταση του σώματος και κατά συνέπεια τις αθλητικές επιδόσεις.
• Προσφέρει αυξημένη προστασία έναντι Αλτσχάιμερ, AIDS και παρόμοιων ασθενειών.
• Βελτιώνει την ποιότητα και το χρώμα του δέρματος και βοηθά στην ποιότητα των μαλλιών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
• Για να τονώσουμε το ανοσοποιητικό μας στις εποχές των ιώσεων.
• Όταν υπάρχουν μακροχρόνιες ασθένειες και μειωμένη αντοχή.
• Για να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο ανάρρωσης.
• Στους αθλητές, τους αθλούμενους και τους σκληρά εργαζόμενους.
• Σε μετεγχειρητικές περιόδους για την ανάρρωση και την αποκατάσταση.
• Σε όλες τις αυτοάνοσες διαταραχές, γιατί το πρωτόγαλα ανεβάζει την ανοσολογική αντίδραση χωρίς να πυροδοτεί τις διαταραχές αυτές.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
35460
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ζυμωμένη Ashwagandha, η οποία έχει προκύψει από τη παραδοσιακή γαλακτική ζύμωση του προσαρμογόνου βοτάνου Ashwagandha που πραγματοποιείται κάτω από αυστηρές συνθήκες.
MEDEM D3Med 30caps MEDEM D3Med 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,42 € 14,51 €
Το D3MED είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε λιποσωμιακή μορφή που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη μέγιστη δράση.
INOPLUS Multivit A-Z 30tabs INOPLUS Multivit A-Z 30tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,39 € 13,54 €
Το Inoplus Multivit A-Z είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα απαραίτητων βιταμινών (13 συνολικά), για την καθημερινή τόνωση του οργανισμού.
POWER HEALTH Vitamin C+D3 1000mg/1000iu 20αναβ.δισκ. & Vitamin C 500mg 20αναβ.δισκ. POWER HEALTH Vitamin C+D3 1000mg/1000iu 20αναβ.δισκ. & Vitamin C 500mg 20αναβ.δισκ.
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Power of Nature Vitamin C 1000 mg + D3 1000 IU είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει σε υψηλή περιεκτικότητα τις βιταμίνες C και D3, σε μορφή αναβράζοντων δισκίων. 

Μενού