×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Black Aged Garlic standarized extract 60 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
16103 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900131
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
26,00 € 19,50 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 6.5€
Αγαπημένα(5)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Black Aged Garlic standarized extract 60 φυτοκάψουλες

Το μοναδικό εκχύλισμα μαύρου σκόρδου μεδημοσιευμένες μελέτες & δοκιμασία απόκρισηςδόσης “in vitro” και “in vivo”.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FULL HEALTH
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:ABG10+® εκχύλισμα μαύρου, παλιωμένου και ζυμωμένου σκόρδου που έχει υποστεί ζύμωση τυποποιημένο σε περιεκτικότητα σε ελάχ. 0,1% S-αλλυλοκυστεΐνη, σταθεροποιητής-υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος κάψουλας).
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:Λαμβάνετε 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα με τα γεύματα.
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 2 caps ΣΗΔ

Εκχύλισμα Μαύρου Σκόρδου (AGED) 10: 1 800 mg **
Σταθεροποιημενης απόδοσης 0,1% σε S-αλλυλκυστεΐνη0.8 mg **

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 89431/12-07-2019 (Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

Μοναδικά χαρακτηριστικά προϊόντος:
• Εκχύλισμα 10:1 τυποποιημένο σε περιεχόμενο 0,1% S-αλλυλοκυστεΐνη
• Ισπανική πατέντα και πρώτη ύλη, προιόν υψηλής ποιότητας σε καθαρή μορφή, χωρίς πρόσθετες ουσίες
• Δραστική μορφή S-αλλυλκυστεΐνης, τυποποιημένη με HPLC

ΗS-allylcysteine, που αποτελεί το κύριο συστατικό του φρέσκου σκόρδου και παράγωγο της κυστεΐνης, βρίσκεται σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο μαύρο σκόρδο και βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης καθώς και στην πρόληψη του καρκίνου, ενώ παράλληλα, προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις. Πέρα από αυτό βελτιώνει την αρτηριακή πίεση και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ έχει αντιμικροβιακές, αντιβιοτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Τέλος συμβάλλει και στη μείωση των συμπτωμάτων του Αλτσχάιμερ. Οι πρόσφατες έρευνες που δείχνουν αντικαρκινικές ιδιότητες και μείωση των συμπτωμάτων της νόσου του Αλτσχάιμερ, καθιστούν το μαύρο σκόρδο την καλύτερη φυσική επιλογή για την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων υγείας.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ:
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ

Καρδιοπροστατευτικό αποτέλεσμα: Το ABG10 + ® μπορεί να μειώσει την πίεση της στεφανιαίας αιμάτωσης και να αυξήσει την καρδιακή συστολή Μεταβολικό αποτέλεσμα: Το ABG10 + ® μπορεί να βελτιώσει το προφίλ των λιπιδίων.

ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ “IN VITRO” ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ABG10 + ®:
• Προωθεί την απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου και έχει αποτέλεσμα αγγειοδιαστολής.
• Μειώνει την αρτηριακή πίεση χωρίς να επηρεάζει τον καρδιακό ρυθμό.
• Αυξάνει την έκφραση γονιδίου υπεροξειδίου δισμουτάσης και επομένως τους αντιοξειδωτικούς μηχανισμούς.

ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ “IN VIVO” ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ABG10 + ®:
• Μειώνει τα επίπεδα τριγλυκεριδίων και LDL χοληστερόλης στο αίμα.
• Αυξάνει το επίπεδο HDL χοληστερόλης στο αίμα

ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ» ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ
Είναι αποτέλεσμα ζύμωσης του λευκού σκόρδου σε υψηλές θερμοκρασίες και υψηλά επίπεδα υγρασίας για περίπου ένα μήνα. Κατόπιν, για την επίτευξη μιας γλυκιάς γεύσης, το σκόρδο αφήνεται να “οξειδωθεί”, να παλιώσει και να ζυμωθεί σε ειδικό θάλαμο για άλλες 45 ημέρες Δεν προστίθεται σε αυτό κανένα χημικό στοιχείο ή συντηρητικό. Το μαύρο σκόρδο έχει διπλάσια αντιοξειδωτική δύναμη από το λευκό σκόρδο, προσφέροντας στον οργανισμό έναν σημαντικό σύμμαχο ενάντια στην επίθεση των ελεύθερων ριζών. Η βελτίωση της αρτηριακής πίεσης, των επιπέδων της χοληστερόλης και της κυκλοφορίας του αίματος, οι αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμυκητιασικές ιδιότητες του μαύρου σκόρδου, αλλά και οι πρόσφατες έρευνες που δείχνουν αντικαρκινικές ιδιότητες και μείωση των συμπτωμάτων της νόσου του Αλτσχάιμερ, φέρνουν το μαύρο σκόρδο στο προσκήνιο της υγιεινής διατροφής και των λύσεων που έχει να προτείνει η φύση για την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων υγείας και παθήσεων.

S-ΑLLYLCYSTEINE-SAC
Η S-Αllylcysteine, είναι συστατικό του φρέσκου σκόρδου και παράγωγο του αμινοξέος της κυστεΐνης, το οποίο βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο μαύρο σκόρδο. Πληθώρα ερευνών επιβεβαιώνει την ισχυρή αντιοξειδωτική ιδιότητα και προστατευτική της δράσης κατά του καρκίνου και εναντίον πολλών άλλων ασθενειών. Επιπλέον η S-allylcysteine βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση της αλισίνης του σκόρδου από τον οργανισμό. Το SAC επάγει την απόπτωση των κυττάρων στο ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα (HCC)που είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος πρωτοπαθούς καρκίνου του ήπατος σε ενήλικες και αποτελεί τη συνηθέστερη αιτία θανάτου σε άτομα με κίρρωση. Η SAC μπορεί να καταστέλλει τον πολλαπλασιασμό και το μεταστατικό δυναμικό της HCC μέσω της διαμόρφωσης σημαντικών ρυθμιστών που εμπλέκονται στον πολλαπλασιασμό, την εισβολή, την απόπτωση, τον κυτταρικό κύκλο και την αγγειογένεση, γεγονός που υποδηλώνει ότι το SAC μπορεί να είναι ένας πιθανός θεραπευτικός παράγοντας για τη θεραπεία των ασθενών με καρκίνο και κακοήθειες ήπατος. Η S-αλλυλκυστείνη εξουδετερώνει το οξειδωτικό στρες στα ενδοθηλιακά κύτταρα, Η οξείδωση της λιποπρωτεΐνης χαμηλής πυκνότητας (LDL) έχει αναγνωριστεί ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην έναρξη και εξέλιξη της αθηροσκλήρωσης. Αναφέραμε πρόσφατα ότι η S-αλλυλκυστεΐνη (SAC), μία από τις σημαντικότερες ενώσεις στο εκχυλίσματα σκόρδου ανέστειλε την οξείδωση της LDL και ελαχιστοποίησε την οξειδωμένη LDL και την επαγόμενη κυτταρική βλάβη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
Το σκόρδο έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά. Το μαύρο σκόρδο, ειδικότερα, έχει βρεθεί ότι έχει δύο φορές πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες έναντι του συμβατικού, λευκού σκόρδου. Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από κάθε νόσο και πιστεύεται ότι επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Τα αυξημένα επίπεδα προστασίας απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, καθιστούν το μαύρο σκόρδο ιδανική τροφή για την πρόληψη των χρόνιων νοσημάτων. Η ζύμωση του ακατέργαστου σκόρδου έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την αντιοξειδωτική ισχύ του. Το πιο διαδεδομένο αντιοξειδωτικό που βρίσκεται στο μαύρο σκόρδο είναι το SAC. Μια περιεκτική ανασκόπηση του SAC και του μαύρου σκόρδου (σε σενάρια in-vivo και in-vitro) αναφέρει ότι το αντιοξειδωτικό του αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα πολλών πολύπλοκων μηχανισμών, διότι:
• Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες (υπεροξείδιο, υπεροξείδιο του υδρογόνου, υδροξύλιο, ρίζες υπεροξειδίου, καθώς και υποχλωριώδες οξύ και απλό οξυγόνο
• Προκαλεί τη δράση των ενδογενών αντιοξειδωτικών ενζύμων (υπεροξειδάση της γλουταθειόνης, κινόνη και δισμουτάση (SOD) . Η δε επίδρασή της στην παραγωγή και βελτίωση των επιπέδων γλουταθειόνης είναι σχεδόν άμεση.
• Χηλικοποιεί το σίδηρο και τα ιόντα του χαλκού και
• Αναστέλλει τα οξειδωτικά ένζυμα ( συνθάση νιτρικού οξειδίου (NOS), οξειδάση ξανθίνης, οξειδάση NADPH και κυκλοξυγενάση (COX).
• Μπορεί να δεσμεύσει και κατά συνέπεια να εξαλείψει τους καρκινογόνους παράγοντες. Τα καρκινογόνα ή τα μόρια που προκαλούν καρκίνο είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και ένα αυξημένο επίπεδο κυκλοφορίας θα προκαλέσει κυτταρική βλάβη και μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο. Για όσους εργάζονται ή ζουν σε ιδιαίτερα μολυσμένες περιοχές, η μείωση αυτού του κινδύνου είναι ζωτικής σημασίας.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Η μειωμένη μικροκυκλοφορία μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις όπως η νόσος Raynauds που προκαλούν κρύα χέρια και πόδια. Αυτή η αίσθηση μπορεί να είναι αρκετά επώδυνη και δυσάρεστη και μια γρήγορη θεραπεία είναι πάντοτε ευεργετική. Η S-allylcysteine έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία σχεδόν άμεσα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ
Το λευκό σκόρδο έχει αντιμικροβιακούς, αντιβιοτικούς και αντιμυκητικούς παράγοντες, χάρη στο πιο ισχυρό δραστικό συστατικό του, την αλικίνη (allicin). Στο μαύρο σκόρδο, η S-allylcysteine βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση της αλικίνης και στον πιο εύκολο μεταβολισμό της από τον οργανισμό, κάτι που προσφέρει ενισχυμένη προστασία έναντι των λοιμώξεων, ενώ και η ίδια έχει ισχυρές αντιικές δυνάμεις. Τα NK Κύτταρα NK (φυσικά Killer) είναι ζωτικής σημασίας για την ανοσία μας έναντι παθογόνων βακτηρίων και είναι σημαντικό να λειτουργούν αποτελεσματικά. Κατά τους χειμερινούς μήνες, η ύπαρξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη βακτηριακών λοιμώξεων. Η S-αλλυλκυστείνη μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των κυττάρων NK.

ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ S-ALLYLCYSTEINE ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ S-ALLYLCYSTEINE.
Μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική κατανάλωση σκόρδου μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του οισοφάγου, του στομάχου και του παχέος εντέρου
1.Διεγείρει την απόπτωση / αναστέλλει τον κυτταρικό κύκλο
2.Αποκλείει την μετάσταση
3.Καταστέλλει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων
4.Αναστέλλει την ενεργοποίηση του καρκινογόνου παράγοντα
5.Ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση.

ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
Μια πολύ ισχυρή χημική ένωση του σκόρδου είναι, όπως προαναφέρθηκε, η S-αλλυκυστείνη [S-allylcysteine (SAC)]. Ο Liu Z, ο Li M, και οι συνεργάτες (2012) τους αξιολόγησαν τα αντικαρκινικά αποτελέσματα της SAC επί των μη εξαρτημένων από ανδρογόνα καρκινικών κυττάρων του προστάτη (PC-3) cells) και έριξαν φως στους πιθανούς μηχανισμούς δράσης της εκκολάπτοντας αυτά τα κύτταρα με τρείς διαφορετικές συγκεντρώσεις της SAC. Βρήκαν οι ανωτέρω ερευνητές ότι η SAC κατέστειλε τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων PC-3 cells και οδήγησε σε ανακοπή του κυτταρικού κύκλου. Αυτή η μελέτη επέδειξε τη χημειοπροστατευτική δραστηριότητα της SAC in vitro, και ότι η SAC μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
16103
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
BIO-KULT Boosted Extra Strength 15caps BIO-KULT Boosted Extra Strength 15caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ενισχυμένη προβιοτική φόρμουλα με τετραπλάσια ποσότητα φιλικών βακτηρίων και προσθήκη βιταμίνης Β12, για άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού και πεπτικού συστήματος.
FREZYDERM Immuno 30caps FREZYDERM Immuno 30caps
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

26,25 € 32,81 €
Το συμπλήρωμα διατροφής Frezyderm Immuno Defence βασίζεται στην καινοτόμο Τεχνολογία Efycaps® όπου 1 «έξυπνη» μικροκάψουλα περιέχει 4 ταμπλέτες που αποδεσμεύονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και θέσεις στο...
INNVENTA Innopea 15φακ. INNVENTA Innopea 15φακ.
-15%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

13,43 € 15,80 €
Συμπλήρωμα διατροφής με παλμιτοϋλαιθανολαμίδη και βιταμίνες Β που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, καθώς και στη μείωση της...
MEDISEI Kaiser Premium Vitaminology Multivitamins + Biotin 20αναβ.δισκ. MEDISEI Kaiser Premium Vitaminology Multivitamins + Biotin 20αναβ.δισκ.
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με πολυβιταμίνες και βιοτίνη που συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού & του ανοσοποιητικού συστήματος.
MEDISEI Kaiser Premium Vitaminology Vitamin C 1000mg + Zinc 20αναβ.δισκ. MEDISEI Kaiser Premium Vitaminology Vitamin C 1000mg + Zinc 20αναβ.δισκ.
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C και ψευδάργυρο που συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μενού