×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
No products were found.

SANOFI Allegrin Ρινικό Spray για την Πρόληψη & τη Συμπτωματική Αντιμετώπιση της Αλλεργίας 15ml

Ρινικό σπρέι για τη συμπωματική θεραπεία της αλλεργικής ρινίτιδας προερχόμενης από διάφορους παράγοντες.

ΠερισσότεραShow less
Περιορισμένη προσφορά
5,14 € 10,74 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.6
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3664798052237
Κωδικός:
Ω13732
Κατασκευαστής:
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Allegrin Spray Ρινικό Spray για την Πρόληψη & τη Συμπωματική Αντιμετώπιση της Αλλεργίας 15ml

Τo Allegrin είναι ένα ρινικό spray,από τους δημιουργούς τουAllegra,για τησυμπωματική θεραπείατης αλλεργικής ρινίτιδας προερχόμενης από διάφορους παράγοντες. 

Βοηθά:

  • Στην αποτροπή της εισόδου αλλεργιογόνων.
  • Στην επιδιόρθωση της βλάβης του ρινικού βλεννογόνου.
  • Στο σχηματισμό μιας προστατευτικής μεμβράνης.
  • Δεν προκαλεί υπνηλία.
  • Σχεδόν στιγμιαία δράση.

Η μεμβράνη λειτουργεί ως στιγμιαίος προστατευτικός φραγμόςέναντι των περιβαλλοντικών αλλεργιογόνων και των ρύπων, ελαχιστοποιώντας έτσι την επαφή της ρινικής επιφάνειας με τα αλλεργιογόνα. Η θετική ωσμωτική πίεση της μεμβράνης προσελκύει επίσης και παγιδεύει τους ρύπους που υπάρχουν στον ρινικό βλεννογόνο. Η κάθαρση της ρινικής επιφάνειας δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για τηνεπιδιόρθωση του βλεννογόνου και την αυτοάμυνα.Ο ακέραιος ρινικός βλεννογόνος βοηθά στηναποτροπή της εισόδου αλλεργιογόνων στον οργανισμό.Η συνδυασμένη δράση αυτής της απορροφητικής μεμβράνης μηχανικού φραγμούγια την προστασία, τον καθαρισμό και την ελαχιστοποίηση της έκθεσηςσε αλλεργιογόνα παρέχει ταχεία ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Οδηγίες χρήσης:

  • Χρήση ως προληπτικό μέτρο:Εφαρμόστε 2-3 ψεκασμούς σε κάθε ρουθούνι, 5 έως 15 λεπτά πριν από την έκθεση στην αλλεργιογόνο ουσία. Επαναλάβετε 2 ή 3 φορές την ημέρα.
  • Κατά τη διάρκεια αλλεργικής αντίδρασης:Εφαρμόστε 2-3 ψεκασμούς σε κάθε ρουθούνι, 3-4 φορές την ημέρα.
  • Όταν ψεκάζεται στον ρινικό βλεννογόνο, το ALLEGRIN σχηματίζει μία ελαφρώς ωσμωτική, ανθεκτική, ελαστική και απορροφητική μεμβράνη φραγμού στον ρινικό βλεννογόνο.
  • Το ALLEGRINδεν είναι πολύ ερεθιστικό, δρα άμεσα και με μηχανικό τρόπο στη ρινική επιφάνεια χωρίς να απορροφάται στον οργανισμό. Τα κλινικά αποτελέσματα δείχνουν σημαντική μείωση της ρινικής συμφόρησης & του ερεθισμού και εξομάλυνση των ρινικών εκκριμάτων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Το ALLEGRINμπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από την αναμενόμενη έκθεση (εφαρμογή περίπου 5-15 λεπτά πριν από την έκθεση, για προληπτική δράση) ή μετά από την έναρξη της αλλεργικής αντίδρασης.
ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω13732
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
You may also like
ERBOZETA Allerdep Spray Ρινικό Σπρέι για την Αλλεργική και Μη Αλλεργική Ρινίτιδα 30ml ERBOZETA Allerdep Spray Ρινικό Σπρέι για την Αλλεργική και Μη Αλλεργική Ρινίτιδα 30ml
-33%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

100% φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό σπρέι, πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα με αντιαλλεργικές, ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αναπλαστικές ιδιότητες.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος