×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Sodium Bicarbonate 500gr

Κωδικός:
98076 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900360
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
13,00 € 9,75 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.25€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Sodium Bicarbonate 500 gr

100% Διτανθρακική σόδα χωρίς άλλα πρόσθετα.
ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ-ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ-ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ.
Βρώσιμη-κατάλληλη για μαγειρική, ζαχαροπλαστική και για εξωτερική χρήση. Διττανθρακική σόδα φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:100% διττανθρακική σόδα
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Η FULL HEALTH ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΙΠΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Η ΣΟΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ OSHA/2012
(29 CFR 1910.1200)

EP GRADEΕυρωπαϊκή Φαρμακοποιία
USP GRADEΦαρμακοποιία Ηνωμένων Πολιτειών
Food Chemical Codex
EP GRADE
Η Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία (Pharmacopoeia Europaea Ph. Eur.) Είναι μια σημαντική περιφερειακή φαρμακοποιία η οποία παρέχει κοινά πρότυπα ποιότητας σε ολόκληρη τη φαρμακευτική βιομηχανία στην Ευρώπη για τον έλεγχο της ποιότητας των φαρμάκων και των ουσιών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους.
USP GRADE
Η κατηγορία USP ανταποκρίνεται ή υπερβαίνει τις απαιτήσεις της Φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP). Αυτός ο βαθμός είναι αποδεκτός για τρόφιμα, φάρμακα ή ιατρική χρήση. Χρησιμοποιείται επίσης για τους περισσότερους εργαστηριακούς σκοπούς, Όλα τα προϊόντα USP Spectrum Chemical κατασκευάζονται, συσκευάζονται και αποθηκεύονται σύμφωνα με τις τρέχουσες Καθαρές Παρασκευαστικές Πρακτικές (cGMP) ανά 21CFR μέρος 211 σε καταχωρημένες και επιθεωρούμενες εγκαταστάσεις του FDA.
FCC GRADE (FOOD CHEMICAL CODEX
Η κατηγορία FCC πληροί τις απαιτήσεις του Food Chemical Codex και υποδεικνύει ότι είναι κατάλληλη για όλες τις εφαρμογές τροφίμων, ποτών και διατροφικών συμπληρωμάτων

“Το Sodium Bicarbonate αυξάνει την περιεκτικότητα διττανθρακικών ιόντων στο πλάσμα, ρυθμίζει την περίσσεια ιόντων υδρογόνου και αυξάνει το pH του αίματος, αντιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο τις εκδηλώσεις της οξέωσης.” ΠΗΓΗ: galinos.gr

Το διττανθρακικό νάτριο, γνωστό σε όλους ως μαγειρική σόδα (baking soda), είναι ένα άλας που αποτελείται από ιόντα νατρίου και διττανθρακικά ιόντα. Έχει λευκή κρυσταλλική μορφή, ελαφρώς αλμυρη, αλκαλική γεύση και υψηλή διαλυτότητα στο νερό.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ
Τα ένζυμα του οργανισμού επηρεάζονται από το pH του. Αν δεν είναι σωστό το pH δεν απορροφώνται οι τροφές που τρώμε και δεν είναι η υγεία μας καλή Το pH για τον οργανισμό είναι πολύ σημαντικό, τόσο που για να το διατηρήσει θυσιάζει θρεπτικά συστατικά όπως για παράδειγμα το ασβέστιο των οστών. Όταν το αίμα γίνει πολύ όξινο είναι κατάλληλο για ανάπτυξη οξείας ή χρόνιας αρρώστιας, ιδιαίτερα αρθρίτιδας ή καρκίνου Όλες οι εκφυλιστικές νόσοι και αυτές που προκαλούνται από μικροοργανισμούς εμφανίζονται κυρίως σε όξινο περιβάλλον.

Τα τρόφιμα δεν χαρακτηρίζονται ως όξινα ή αλκαλικά πριν καταναλωθούν, αλλά μετά την πέψη, όταν απορροφώνται και μεταβολίζονται. Όταν τα τρόφιμα μεταβολίζονται, αφήνουν χημικά υπολείμματα και σχηματίζουν όξινα ή αλκαλικά προϊόντα. Τα αλκαλικά προϊόντα είναι οι υγιείς φορείς και τα όξινα προϊόντα οδηγούν στην εκφύλιση, τη στέρηση οξυγόνου και σε ασθένειες. Οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν, ιδιαίτερα, επεξεργασμένα τρόφιμα που προκαλούν οξίνιση του σώματος, όπως κρέατα, σάκχαρα, άλευρα, γάλα και τυρί. Τρώγοντας πάρα πολλά όξινα τρόφιμα επέρχεται κορεσμός του οργανισμού με οξέα, επιβραδύνεται η αποβολή των τοξινών, προκαλώντας συσσώρευση δύσοσμων αερίων, όπως είναι το θείο και ο φώσφορος, τα οποία συνδέονται με άλλες χημικές ουσίες για να σχηματίσουν οξέα. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι ηυπερβολική οξύτηταείναι υπεύθυνη για μια σειρά από νόσους, συμπεριλαμβανομένων των ρευματισμών, της αρθρίτιδας, των πονοκεφάλων, πέτρες σε νεφρά και χολή.

ΦΥΣΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
Το σώμα πρέπει να έχει ένα ρΗ 7.4.Όταν επέρχεται οξείδωση, το σώμα αντιδρά με χρήση νερού και ανόργανων συστατικών, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο και σίδηρο για να επανακτήσει το αλκαλική ισορροπία. Εάν το σώμα είναι ήδη αφυδατωμένο, δεν έχει άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιεί τα μέταλλα αφαιρώντας τα από τα όργανα και τους ιστούς για να αποκατασταθεί η αλκαλική ισορροπία. Πάντως σε κάθε περίπτωση αυτό επιτυγχάνεται αυτόματα. Το βασικό είναι τι θα «θυσιάσει» και πόσο το σώμα μας για να πετύχει την οξεοβασική του ισορροπία.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ: Η ΣΟΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑAmerican institute for cancer research
Η μόνιμη και γενικευμένη αλλαγή του κυτταρικού περιβάλλοντος του ανθρώπινου σώματος για να δημιουργηθεί ένα λιγότερο όξινο, λιγότερο φιλικό προς τον καρκίνο περιβάλλον είναι σχεδόν αδύνατο, με μέσα που χρησιμοποιούμε εξωτερικά, μπορούμε όμως να την ενισχύσουμε και να κάνουμε πιο εύκολη την ισορροπία.

Η ΟΞΕΙΔΩΣΗ- Η ΑΛΚΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Καμία ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, δεν μπορεί να υπάρχει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον.” Δρ. Ο Otto Warburg
Για το έργο του σχετικά με τις αερόβιες και αναερόβιες μεταβολικές διεργασίες στα κύτταρα, στον Δρ. Otto Warburg απονεμήθηκε το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής Φυσιολογίας το 1931. Πρότεινε ότι τα καρκινικά κύτταρα “ζουν σε υποξικά περιβάλλοντα με πολύ χαμηλό οξυγόνο και όξινες συνθήκες και αντλούν ενέργεια από τις ζυμώσεις των σακχάρων”. Καθώς ο καρκίνος εξελίσσεται, το σώμα γίνεται όλο και πιο όξινο καθώς το pH του πέφτει κάτω από 7,35. Οι ανακαλύψεις του ήταν επαναστατικές για την εποχή τους και συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα για τον καρκίνο.

ΜΥΚΗΤΕΣ-ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΞΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ
Η μετατόπιση του pH του αίματος στην αλκαλική περιοχή κάνει το σώμα αφιλόξενο για τα βακτήρια, τους ιούς και τους μύκητες, οι οποίοι προτιμούν όξινο περιβάλλον. Δυστυχώς η μέση δίαιτα στις μοντέρνες κοινωνίες δεν συμβάλλει ιδιαίτερα στην υγεία του εντερικού σωλήνα και στην σωστή και αποτελεσματική πέψη των τροφών, και μας κάνει πιο ευάλωτους στην ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων επιβαρύνοντας έτσι το αμυντικό μας σύστημα.

Η ΣΟΔΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΟΞΙΝΟ
Προσφέρει σημαντική βοήθεια σε περιπτώσεις δυσπεψίας, καούρας, και υψηλής οξύτητας στο στομάχι. Η δράση του έγκειται στην μερική εξουδετέρωση του υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι, όταν το στομάχι είναι άδειο. Με το τρόπο αυτό μειώνει τα συμπτώματα της γαστρίτιδας. Αναμεμειγμένη με νερό, μπορείτε να την καταναλώσετε το λιγότερο μία ώρα μετά τα γεύματα. Δεν την παίρνουμε κοντά στο γεύμα γιατί κατά την διάρκεια της διαδικασίας πέψης το όξινο περιβάλλον του στομάχου είναι απαραίτητο. Η μαγειρική σόδα μειώνει τα περίσσεια υδροχλωρικού οξέος στο έντερο. Ο συνδυασμός του οξέος στομάχου και της βάσης σόδας ψησίματος δημιουργεί μια χημική αντίδραση που έχει μια εξουδετερωτική επίδραση στο οξύ, ελαττώνοντας τον πόνο στο στομάχι.

Η ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΦΡΟΙ, ΤΟ ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ Η ΟΥΡΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ
Η χρόνια ασθένεια των νεφρών αυξάνει τον κίνδυνο για μια κατάσταση που ονομάζεται μεταβολική οξέωση. Η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τα ούρα λιγότερο όξινα. Αυτό βοηθά τα νεφρά να απαλλαγούν από τους συσσωρευμένους κρυστάλλους ουρικού οξέος, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη της ουρικής αρθρίτιδας και μειώνοντας τον κίνδυνο να εμφανιστούν πέτρες στα νεφρά.

Η ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΦΡΟΙ, ΤΟ ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ Η ΟΥΡΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ
Η χρόνια ασθένεια των νεφρών αυξάνει τον κίνδυνο για μια κατάσταση που ονομάζεται μεταβολική οξέωση. Η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τα ούρα λιγότερο όξινα. Αυτό βοηθά τα νεφρά να απαλλαγούν από τους συσσωρευμένους κρυστάλλους ουρικού οξέος, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη της ουρικής αρθρίτιδας και μειώνοντας τον κίνδυνο να εμφανιστούν πέτρες στα νεφρά.

Η ΣΟΔΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φυσικό και πολύ ήπιο απολεπιστικό ή ακόμη σαν θεραπεία της ακμής. Μια εναλλακτική συνταγή για το λιπαρό και ακνεικό δέρμα απαιτεί 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού ή χυμό πορτοκαλιού Αναμείξτε καλά τα συστατικά αυτά και χρησιμοποιήστε το μείγμα για να απολέσετε απαλά το δέρμα σας με τα δάκτυλά σας. Μια άλλη συνταγή: Τοποθετήστε 2 κουταλιές σούπας σόδα σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και το χυμό από μισό λεμόνι. Βάλτε το μείγμα στο πρόσωπο σας σε ένα λεπτό στρώμα και αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά. Επαναλάβετε όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα στο λιπαρό δέρμα.

Η ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Επειδή η σόδα ψησίματος είναι αλκαλική, αντιδρά με όξινα συστατικά σε τρόφιμα, όπως τα εσπεριδοειδή, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού και το μέλι, δημιουργώντας φυσαλίδες διοξειδίου του άνθρακα ως υποπροϊόν. Αυτές οι φυσαλίδες προκαλούν την αύξηση της ζύμης,

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
98076
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
NATURAL VITAMINS Echinacea Natural Complex 50ml NATURAL VITAMINS Echinacea Natural Complex 50ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ξεχωρίζει γιατί είναι το μόνο φυσικό εκχύλισμα από εχινάκεια, πρόπολη και θυμάρι στις σωστές-μέγιστες δοσολογίες, μαζί με κυκλοδεξτρίνες για μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και άμεσο αποτέλεσμα.
MEDICHROM Pu.Blon Syrup Φυσικός Καθαριστής Αίματος 200ml MEDICHROM Pu.Blon Syrup Φυσικός Καθαριστής Αίματος 200ml
-57.6%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
To PU.BLON είναι συμπλήρωμα διατροφής σε πόσιμη μορφή, που περιέχει βότανα και  συμβάλλει στον φυσικό καθαρισμό του αίματος με σκοπό την διατήρηση ενός υγιούς δέρματος χωρίς σπυράκια.
NATURAL VITAMINS Hair, Skin, Nails Formula 60tabs NATURAL VITAMINS Hair, Skin, Nails Formula 60tabs
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Ξεχωρίζει γιατί είναι η μόνη φόρμουλα βιταμινών για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια, που περιέχει έναν συνδυασμό 26 ισχυρών ορθομοριακών συστατικών που σε συνεργασία μεταξύ τους δρουν άμεσα μέσω κυττάρων.
NATURAL VITAMINS Hair, Skin, Nails Formula 30tabs NATURAL VITAMINS Hair, Skin, Nails Formula 30tabs
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Ξεχωρίζει γιατί είναι η μόνη φόρμουλα βιταμινών για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια, που περιέχει έναν συνδυασμό 26 ισχυρών ορθομοριακών συστατικών που σε συνεργασία μεταξύ τους δρουν άμεσα μέσω κυττάρων.

Μενού