×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PANKILL Spray Εντομοκτόνο Ακαρεοκτόνο Γενικής Χρήσης 500ml

Κωδικός:
25462 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200129921582
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
19,78 € 15,82 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.96€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Spray Εντομοκτόνο Ακαρεοκτόνο Γενικής Χρήσης 500ml

Ένα ετοιμόχρηστο προϊόν για την καταπολέμηση ακάρεων σκόνης στο στρώμα, ακάρεος της ΨΩΡΑΣ, καθώς και για 13 ακόμη έντομα. Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι που απαιτεί καθαριότητα στα πλαίσια εξολόθρευσης/καταπολέμησης εντόμων. Το προϊόν καταπολεμά βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα. Το PANKILL είναι το μόνο προϊόν με μελέτες για την καταπολέμηση της ΨΩΡΑΣ, η οποία προκαλείται από το άκαρι Sarcoptes scabiei. Το PANKILL αναλαμβάνει δράση στον περιβάλλοντα χώρο, στα έπιπλα και γενικά στα σημεία που δεν μπορούν πληθούν. Το PANKILL εξασφαλίζει καθαρό περιβάλλοντα χώρο εξολοθρεύοντας ακάρεα, βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα.

Το PANKILL δεν έχει εποχή, χρησιμοποιήστε το όλο το χρόνο, σε κάθε διαφορετική περίπτωση καταπολέμησης ακάρεων, εντόμων, ιπτάμενων ή βαδιστικών.
Άμεση και αποτελεσματική καταπολέμηση.
Χαρακτηριστικά:

  • Άοσμο
  • Με μεγάλη διάρκεια δραστικότητας
  • Χωρίς να λεκιάζει τα υφάσματα
  • Το μόνο με έγκριση για χρήση σε παιδικό στρώμα για παιδιά από 8 κιλά και πάνω.

Στόχοι:

Ακάρεα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, κατσαρίδα, αράχνη, κουνούπι, κουνούπι τίγρης, σκνίπα, μύγα, σφήκα, σκόρος ρούχων, σκώρος τροφίμων
 

Οδηγίες Χρήσης:

  • Ο ψεκασμός κατευθύνεται προς τις επιφάνειες και ποτέ προς τον αέρα.
  • Ανακινήστε τη φιάλη πριν από τη χρήση.
  • Ψεκάστε σε απόσταση 10 περίπου εκατοστών μέχρι να διαβραχούν καλά χωρίς να τρέχουν σταγόνες, όλα τα σημεία στα οποία είναι πιθανό να κρύβονται ή να περνούν τα έντομα -αρθρόποδα στόχοι.
  • Ψεκάστε κατά μήκος των σοβατεπιών, των γωνιών, των σωλήνων, των σχισμών και των ρωγμών, κάτω από τα έπιπλα, γύρω από σωλήνες ύδρευσης/ αποχέτευσης, ηλεκτρικές συσκευές, πρίζες, γύρω από πόρτες και παράθυρα, κάτω από χαλιά και σε άλλα σημεία που διέρχονται ή μπορεί να κρύβονται τα έντομα ή τα ακάρεα.
  • Ο σωστός εντοπισμός των σημείων ψεκασμού αυξάνει την αποτελεσματικότητα και μειώνει τους κινδύνους και την άσκοπη δαπάνη.
  • Για τον έλεγχο κυρίως των κουνουπιών, ψεκάστε εξωτερικούς τοίχους των σπιτιών, μπαλκόνια, αυλές, πρασιές, γκαζόν κτλ αλλά ποτέ σε φυτά που προορίζονται για βρώση.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
25462
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος