×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LAMBERTS L-Phenylalanine 500mg 60Caps

Κωδικός:
72562 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5055148410995
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
29,34 € 16,50 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 12.84€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Αμινοξεα - Συνενζυμο Q10

Συμπληρωματα διατροφης

L-Phenylalanine 500mg 60Caps

Η Phenylalanine (φαινυλαλανίνη) αποτελεί ένα απαραίτητο αμινοξύ το οποίο δεν μπορεί να συντεθεί από τον οργανισμό γι’αυτό είναι αναγκαίο να λαμβάνεται μέσω της διατροφής μας. Στο σώμα μας, η φαινυλαλανίνη τρέπεται σε ένα άλλο αμινοξύ, την Tyrosine (τυροσίνη), η οποία με τη σειρά της χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για να παράγει τους μια κατηγορία νευροδιαβιβαστών που ονομάζονται κατεχολαμίνες οι οποίες περιλαμβάνουν την αδρεναλίνη, την νοραδρεναλίνη και τη ντοπαμίνη.
Η φαινυλαλανίνη υφίσταται σε δύο μορφές, την L-Phenylalanine η οποία είναι ένα φυσικό αμινοξύ που βρίσκεται στις πρωτεΐνες και την μορφή D-Phenylalanine, η οποία μπορεί να παραχθεί σε ένα εργαστήριο χωρίς να αποτελεί αναγκαίο θρεπτικό συστατικό για τον οργανισμό μας.
Κάθε κάψουλα παρέχει 500mg L-φαινυλαλανίνης ελεύθερης μορφής για μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP)

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα:

L-Φαινυλαλανίνη, Περίβλημα Κάψουλας (Ζελατίνη), Στεατικό Μαγνήσιο, Διοξείδιο του Πυριτίου.

ΧΡΗΣΗ:

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά

Δοσολογία: 1 κάψουλα ημερησίως. Είναι προτιμότερο να λαμβάνετε τα αμινοξέα με χυμούς φρούτων ή νερό, αντί για γάλα. Η καλύτερη λήψη των αμινοξέων είναι ½ ώρα πριν από οποιοδήποτε γεύμα ή τον ύπνο. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Η L-PHENYLALANINE δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα που πάσχουν από Φαινυλκετονουρία. Επίσης, αυτό το προϊόν δεν πρέπει να συγχορηγείται με αναστολείς ΜΑΟ (:Μονοαμινοξειδάσης) -Τύπος αντικαταθλιπτικού.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

 

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 27747/28-03-2016. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
72562
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ζυμωμένη Ashwagandha, η οποία έχει προκύψει από τη παραδοσιακή γαλακτική ζύμωση του προσαρμογόνου βοτάνου Ashwagandha που πραγματοποιείται κάτω από αυστηρές συνθήκες.
POWER HEALTH Platinum Range Valerian 300mg 30caps POWER HEALTH Platinum Range Valerian 300mg 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η βαλεριάνα είναι ένα βότανο ιθαγενές στην Ασία και την Ευρώπη με μακρά ιστορία χρήσης. Περιέχει διάφορες δραστικές ενώσεις, όπως το βαλεριανικό οξύ, με ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό.
MY ELEMENTS Calm On Me 30caps MY ELEMENTS Calm On Me 30caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

10,05 € 16,75 €
Το My Elements Calm On Me είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο συμβάλλει στην καταπολέμηση του πνευματικού και σωματικού στρες ενώ παράλληλα βελτιώνει την ψυχική διάθεση όσων αισθάνονται κουρασμένοι και νιώθουν ότι...
AQUILEA EnRelax 48caps AQUILEA EnRelax 48caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

10,81 € 15,45 €
Κάψουλες με εκχυλίσματα βαλεριάνας, πασιφλόρας και κράταιγου που προάγουν τη χαλάρωση και την ηρεμία, και μειώνουν τα επίπεδα του περιστασιακού άγχους.
HEALTH PRO Sweet Dreams Direct 30φακ. HEALTH PRO Sweet Dreams Direct 30φακ.
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για να κοιμηθείτε, στην ανακούφιση των υποκειμενικών συναισθημάτων του jet lαg, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της...
HEALTH PRO Stress 30caps HEALTH PRO Stress 30caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

9,60 € 13,71 €
Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος ώστε να ανταποκρίνεστε εύκολα και αποτελεσματικά στο φόρτο εργασίας της δουλειάς σας.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος