×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BEPANTHOL Derma Απαλός Καθαρισμός Σώματος Καθημερινό Αφρόλουτρο Gel 400ml

Καθημερινό αφρόλουτρο Gel για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω16486 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200309851777
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
13,74 € 10,99 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.75€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Derma Απαλός Καθαρισμός Σώματος Καθημερινό Αφρόλουτρο Gel 400ml

Ενυδατώστετο δέρμα σας και προστατέψτε το από τηνξηρότηταμε ένααπαλό gel σώματος χωρίς σαπούνιπου καθαρίζει απαλά τηνξηρή επιδερμίδααπομακρύνοντας τους ρύπους, διατηρώντας παράλληλα τον φυσικό προστατευτικό της φραγμό.

Η ήπια και χωρίς σαπούνι σύνθεση του Bepanthol® DermaΚαθημερινού Αφρόλουτρου Gel για απαλό καθαρισμόείναι ιδανική για την ξηρή ευαισθητη επιδερμίδα. Με ένα μείγμα ήπιων καθαριστικών παραγόντων, αυτό το αφρόλουτρο σώματος καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα σας χωρίς να διαταράσσει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της, αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας, απαλότητας και ελαστικότητας.

Το Bepanthol® Derma Αφρόλουτρο Gelείναι ένα από τα προϊόντα της νέας σειράς προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδαςBepanthol® Derma,τα οποίακαταπραΰνουν το ξηρό, κνησμώδες δέρμαμετά από κάθε χρήση. Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδαςBepanthol® Dermaόχι μόνο καταπραΰνει τον κνησμό του ξηρού δέρματος, αλλά προσφέρει και μια πιο μακροπρόθεσμη λύση στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και απαλό.

Με σύνθεση βασισμένη στην επιστήμη της δερματολογίας, ηBepanthol® Dermaπεριέχει έναν ειδικό συνδυασμό συστατικών που δρουν βαθύτερα στο δέρμα ενεργώντας στη βασική αιτία της ξηρότητας, επανορθώνοντάς το «από μέσα προς τα έξω» (inside-out).

Σύνθεση:

  • Δεξπανθενόλη:που δρα βαθιά μέσα στο δέρμα για να αποκαταστήσει την επιδερμική διαφοροποίηση.
  • Νιασιναμίδη:που καταπραΰνει το κνησμώδες ξηρό δέρμα.
  • Γλυκερίνη:ένας φυσικός υγροσκοπικός παράγοντας που δεσμεύει και συγκρατεί το νερό μέσα στο δέρμα παρέχοντας άμεση ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας.
  • Έλαιο Argan skin-loving:συστατικό που αναπληρώνει την απώλεια των φυσικών λιπιδίων της επιδερμίδας.

Οδηγίες χρήσης:

  • Κάντε μασάζ σε βρεγμένο δέρμα και ξεπλύνετε καλά.
  • Για βέλτιστα αποτελέσματα συνεχίστε με ένα από τα γαλακτώματα σώματος της σειράς Bepanthol® Derma όσο το δέρμα είναι ακόμη νωπό για να κλειδώσετε την υγρασία.

Συστατικά:

Aqua, Capryl/Capramidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropryltrimonium Chloride, Citric Acid, Niacinamide, Xanthan Gum, Argania Spinosa Kernel Oil, Lysine

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω16486
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος