×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

SOSTAR "Το Γάλα" Αφρόλουτρο Υγιεινής με Γάλα Γαϊδούρας & Ουδέτερο pH, 250ml

Με ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ενώ παράλληλα την αφήνει απαλή & ενυδατωμένη.

Read moreShow less
Κωδικός:
ω11142 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200115460569
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
8,33 € 5,58 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.75€
Αγαπημένα
Περιγραφή

"Το Γάλα" Αφρόλουτρο Υγιεινής με Γάλα Γαϊδούρας & Ουδέτερο pH, 250ml

Το ήπιο Αφρόλουτρο Υγιεινής για όλη την οικογένεια της σειράς Το Γάλα της Sostar,καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς,χάρη στο ουδέτερο pH και στις ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες που περιέχει.

Είναι κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και άνω,αλλά και για τον καθαρισμό της ευαίσθητης γυναικείας περιοχής. 

Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένο με γάλα γαϊδούρας, εκχυλίσματα καλέντουλας, πανθενόλη, πρωτεΐνες σιταριού, αλλαντοΐνη, για να αφήνει την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και ενυδατωμένη.

Κύριο συστατικό: Γαϊδουρινό γάλα

Το γάλα γαϊδούρας θεωρείται εφάμιλλο του μητρικού.Έχει έντονες επουλωτικές, αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες,ενώ είναι πλούσιο σε βιταμίνες.

Η πλούσια σύνθεση του γάλακτος με τα υψηλά επίπεδα των φωσφολιπιδίων πρωτεΐνης και ceramidesτο καθιστούν εξαιρετικό για την αντιγήρανση,την θεραπεία των ρυτίδων καθώς και για την αναδιάρθρωση και αναγέννηση του προσώπου με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η Κλεοπάτρα έκανε καθημερινά μπάνιο με γάλα γαϊδούρας. Ο Πλίνιος αναφέρει ότι "το γαιδουρόγαλα σβήνει τις ρυτίδες στο δέρμα, καθίστα το δέρμα πιο λεπτό και διατηρεί το λευκό”. 

Το Sostar Το Γάλα​​​​​​​ Αφρόλουτρο Υγιεινής για όλη την οικογένειαπεριλαμβάνει βιολογικό γάλα μόνο από πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρίς αλκάλια, σαπούνι, parabens, MCI. 
  • Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. 
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο επιδερμίδες με δερματίτιδες, ψωρίαση, κ.λ.π.
  • Δερματολογικά ελεγμένο 

Συμβουλές Εφαρμογής:

  1. Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα Sostar Το Γάλα Αφρόλουτρο Υγιεινής για όλη την οικογένεια στο σώμα σας και κάντε μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί αφρός.
  2. Αφαιρέστε με άφθονο νερό.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
ω11142
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml ELANCYL Promo My Coach! με Κρέμα Κυτταρίτιδας 200ml & Αφρόλουτρο 200ml
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
My Coach! Πακέτο σε ειδική τιμή με αντικυτταριτιδική κρέμα για την επίμονη κυτταρίτιδα και αφρόλουτρο για τόνωση και σφριγηλό δέρμα.
KORRES Promo με Elasti-Smooth Body Butter Βανίλια Κάστανο 235ml & Αφρόλουτρο Βανίλια Κάστανο 400ml KORRES Promo με Elasti-Smooth Body Butter Βανίλια Κάστανο 235ml & Αφρόλουτρο Βανίλια Κάστανο 400ml
-47.1%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Korres, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, με ενυδατικό body butter & αφρόλουτρο.
KORRES Promo με Elasti-Smooth Body Butter Δαμάσκηνο 235ml & Αφρόλουτρο Δαμάσκηνο 400ml KORRES Promo με Elasti-Smooth Body Butter Δαμάσκηνο 235ml & Αφρόλουτρο Δαμάσκηνο 400ml
-47.1%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Korres, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, με ενυδατικό body butter & αφρόλουτρο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος