×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Astaxanthin 4mg 90 φυτοκάψουλες

Κωδικός:
93644 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900100
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
44,00 € 33,00 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 11€
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Astaxanthin 4mg 90 φυτοκάψουλες

Πατενταρισμένη ασταξανθίνη

[ΖΑΝΤΗΙΝ®- 60% εκχύλισμα ασταξανθίνης]

ΜΕ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ελαιόλαδο, υλικό κάψουλας: γλυκερίνη, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού ΝΟΝ GMO, καραγενάνη, φιλτραρισμένο νερό, φυσική τοκοφερόλη, εκχύλισμα μπαχαρικών και βοτάνων.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα.

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ

 

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

Ασταξανθίνη ΖΑΝΤΗΙΝ®- 60% 4 mg **
εκχύλισμα ασταξανθίνης]


Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 91663/18-07-2019 (Ο Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Το σύστημα αποκλεισμού υπεροξείδωσης O2B™ της Valensa είναι 100% φυσικό, Μη Γενετικά Τροποποιημένο, και έχει σχεδιαστεί για την προστασία ευαίσθητων ελαίων. Ο αναστολέας υπεροξείδωσης O2B είναι μια συνεργιστική, πατενταρισμένη σύνθεση ισχυρών φυσικών ενώσεων όπως η ασταξανθίνη, τα φαινολικά του ελαιολάδου, αντιοξειδωτικά και φυσικές τοκοφερόλες. Το O2B ™ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αναστολή των αντιδράσεων οξειδωσης, φωτοχημικής αλλοίωσης και το τάγγισμα.Τα σκευάσματα O2B βελτιστοποιούνται και δοκιμάζονται χρησιμοποιώντας το σύστημα μέτρησης οξειδώσεως Rancimat®.

ZANTHIN® NATURAL ASTAXANTHIN, ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.
Η ασταξανθίνη μας προέρχεται από τα μικροφύκη Haematococcus pluvialis που αυτοφύονται σε ένα απομακρυσμένο, παρθένο περιβάλλον της Χιλής. Tα μικροάλγη συλλέγονται από την Χιλή και μεταφέρονται στη βιολογική μας πιστοποιημένη εγκατάσταση στο Eustis της Φλόριντα και υπόκεινται σε επεξεργασία, χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη διαδικασία Deep Extract®. Η Zanthin® Natural Astaxanthin είναι πολύ καθαρή και απαλλαγμένη από υπολείμματα διαλυτών. Το Zanthin® Natural Astaxanthin είναι επομένως πολύ σταθερό. Στην επεξεργασία και την τυποποίησή της χρησιμοποιείται ο πατενταρισμένος αναστολέας υπεροξείδωσης O2B® για την πρόληψη αποικοδόμησης της ασταξανθίνης κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης, της καψουλοποίησης και της συσκευασίας.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DEEP-EXTRACT™
Η βιομάζα από το φύκι Haematococcus pluvialis καταψύχεται και περαιτέρω επεξεργάζεται ενώ προστατεύεται από το φως. Μόλις εξαχθεί από μικροφύκη, η ασταξανθίνη είναι πολύ ασταθής και πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία αμέσως. Η τεχνολογία DeepExtract™ στην διαδικασία εκχύλισης της ασταξανθίνης από τα μικροάλγη, αποδίδει θεαματικά περισσότερα μικροθρεπτικά συστατικά από το πρωτογενές υλικό στο τελικό προϊόν. Αυτή η μέθοδος προσφέρει πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα :

  • Είναι ευέλικτη διαδικασία που επιτρέπει την κλασματοποίηση ποσοτήτων της πρώτης ύλης και την εξαγωγή μεγαλύτερης ποσότητας συγκεκριμένων δραστικών συστατικών από αυτή.
  • Κατάλληλη διαχείριση της πρώτης ύλης ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ (όχι όπως στις μηχανικές μεθόδους πίεσης και σύνθλιψης), ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΙΑΛΥΤΩΝ.
  • Η εκχύλιση γίνεται ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ. Αυτό μειώνει την υποβάθμιση των ασταθών ενώσεων, τη χημική μεταβολή των συστατικών και το δυναμικό οξείδωσης. Επιπλέον, η διαδικασία υπερκρίσιμου CO2 προσφέρει «αποστείρωση» του προϊόντος τελικής επεξεργασίας και της βιομάζας. Και τα δύο αυτά τελικά προϊόντα είναι ανέγγιχτα από χημικούς διαλύτες και παραμένουν «φυσικά» όπως πριν από την εκχύλιση. Η εκχύλιση αφαιρεί τα υπολείμματα - αφαιρώντας τις ανεπιθύμητες ουσίες.

ΠΡΟΪΌΝ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
• 100% Φυσική πατενταρισμένη μορφή ZANTHIN® με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Φλόριντα - ΗΠΑ
• Ακρίβεια στην δοσολογία 4 mg
• Απόδοση 60% σε ασταξανθίνη
• VEGAN μαλακές κάψουλες με επιπλέον χρήση μείγματος ΟΒ, 100% προστασία από την οξείδωση
• Με παρθένο ελαιόλαδο
• Σταθερή και εγγυημένη αντιοξειδωτική προστασία 1380-ORAC

“ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΑΞΑΝΘΙΝΗ ΤΗΣ FULL HEALTH ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ”
“Σύμφωνα με έρευνες, η ικανότητα της Ασταξανθίνης να απορροφά τις ελεύθερες ρίζες αποδεικνύεται ότι είναι 6.000 φορές υψηλότερη από τη βιταμίνη C και 550 φορές υψηλότερη από τη βιταμίνη Ε.”

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ
Η ασταξανθίνη ανήκει στην οικογένεια των καροτενοειδών και συγγενεύει με τη βήτα-καροτίνη και τη λουτεΐνη. Η πιο πλούσια φυσική πηγή ασταξανθίνης είναι τα θαλάσσια μικροάλγη Haematococcus Pluvialis, αλλά βρίσκεται επίσης σε πολλά θαλασσινά, όπως ο σολομός, οι γαρίδες, ο αστακός και το καβούρι, όπου είναι υπεύθυνη για τη χαρακτηριστική ροζ απόχρωσή τους. Μελέτες αποδεικνύουν ότι οι αντιοξειδωτικές ικανότητες της ασταξανθίνης ξεπερνούν αυτές των άλλων καροτενοειδών, όπως η βήτα-καροτίνη, το λυκοπένιο η λουτεΐνη, καθώς και η βιταμίνη Ε. Η ασταξανθίνη, πέρα από την υψηλότατη αντιοξειδωτική δράση (υπερπολλαπλάσια ακόμη και των βιταμινών Ε C,) έχει την ικανότητα να ανακυκλώνει άλλα αντιοξειδωτικά, όπως τις βιταμίνες C και Ε, τη λουτεΐνη, τη βήτα καροτίνη και τη γλουταθειόνη και να ενισχύει τη δράση τους.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ: ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ, ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΙΔΑΙΜΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
Μάλιστα, έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Bioscience, Biotechnology and Biochemistry”, έδειξε ότι η χορήγηση ασταξανθίνης σε παχύσαρκα άτομα που ακολουθούσαν πρόγραμμα αδυνατίσματος, συνέβαλε στην περαιτέρω μείωση του βάρους (15% επιπλέον), του λιπώδους ιστού (34% επιπλέον), των ηπατικών τριγλυκεριδίων (58% επιπλέον), των πλασματικών τριγλυκεριδίων και της ολικής χοληστερόλης. Η ασταξανθίνη φαίνεται να είναι σε θέση να βελτιώσει πολλές παραμέτρους που θα μπορούσαν να είναι επωφελείς για τις καρδιακές παθήσεις. Σε δόσεις έως 8 mg ημερησίως, μπορεί να μειώσει την οξείδωση της LDL χοληστερόλης και να την αποτρέψει από το να φράξει τα αγγεία Ακόμη, η ασταξανθίνη έχει την ιδιότητα να μειώνει την C-αντιδρώσα πρωτεΐνη, που είναι σημαντικός δείκτης φλεγμονής, και να μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών επεισοδίων.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΔΕΝΑ
H ασταξανθίνη αναστέλλει το ένζυμο 5-α-ρεδουκτάση από το οποίο συντίθεται η διυδροτεστοστερόνη από την τεστοστερόνη. Ενισχύει την κινητικότητα του σπέρματος ενώ κάποιες πρώτες κλινικές δοκιμές έχουν δώσει ενθαρρυντικά αποτελέσματα σχετικά με την δράση της στην ανδρική υπογονιμότητα.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Η ασταξανθίνη μπορεί να μειώσει τη συσσώρευση των ενώσεων που ονομάζονται «φωσφολιπιδικά υδροϋπεροξείδια» (PLOOH), που είναι γνωστό ότι συσσωρεύονται ανώμαλα στα ερυθρά αιμοσφαίρια ατόμων με άνοια .Η ασταξανθίνη βοηθά στη διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου, χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Βελτιώνει τη γνωστική και ψυχοκινητική λειτουργία Τα αποτελέσματα από τις τρέχουσες επιστημονικές έρευνες είναι θεαματικά σχετικά με τις νευροπροστατευτικές ιδιότητες, της ασταξανθίνης συμπεριλαμβανομένων των αντιφλεγμονωδών, αντι-αποπτωτικών και αντιοξειδωτικών επιδράσεων που αυτή έχει καθώς και τη δυνατότητα προώθησης ή διατήρησης της νευρικής πλαστικότητας. Αυτοί οι αναδυόμενοι μηχανισμοί εδραιώνουν την ασταξανθίνη ως έναν ελπιδοφόρο παράγοντα για κάθε εγκεφαλική νευροεκφυλιστική ασθένεια. Υπάρχει σημαντική υποστήριξη ότι μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ή να προωθήσει τη δραστηριότητα ενδογενών αντιοξειδωτικών ενζύμων περιλαμβανομένης της δισμουτάσης υπεροξειδίου και της καταλάσης. Η παρατήρηση αυτή σχετίζεται με τον νευροεκφυλισμό και την προστασία της γνωστικής λειτουργίας με την ηλικία, καθώς παρατηρείται ότι η αποτελεσματικότητα αυτών των μορίων μειώνεται με την ηλικία Αυξημένο οξειδωτικό στρες, φλεγμονή και μειωμένη νευρογένεση είναι όλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυσιολογικής γήρανσης και των νευροεκφυλιστικών ασθενειών. Εκτός από την πολύ γνωστή αντιοξειδωτική δράση, η ασταξανθίνη προσφέρει νευροπροστασία έναντι της φυσιολογικής γήρανσης και του νευροεκφυλισμού, προάγοντας την νευρογένεση, βελτιώνοντας έτσι τις γνωστικές λειτουργίες.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ
Η ασταξανθίνη σύμφωνα με πολλαπλές μελέτες απέδειξε ότι μειώνει την υπέρχρωση, τον σχηματισμό ρυτίδων και τον ρυθμό διάσπασης του κολλαγόνου. Παράλληλα με όλα αυτά, η χορήγηση ασταξανθίνης βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και την περιεκτικότητα των δερματικών κυττάρων σε υγρασία. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα πιο υγιές δέρμα, σφριγηλό, νεανικό, με λιγότερες ρυτίδες.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η ασταξανθίνη προσφέρει φυσική προστασία από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου (UV), που είναι η νούμερο ένα αιτία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Μια μελέτη έδειξε ότι η ασταξανθίνη επιβραδύνει την παραγωγή του ενζύμου κολλαγόνου ΜΜΡ-1 και του ενζύμου ινοβλαστών του δέρματος ελαστάση (SFE) που διεγείρονται από την έκθεση στην ακτινοβολία UVA. Δεδομένου ότι αυτά τα ένζυμα διασπούν το κολλαγόνο του δέρματος, τις ίνες ελαστίνης και τον συνδετικό ιστό, οι ερευνητές υπέθεσαν ότι η ασταξανθίνη μπορεί να προσφέρει σημαντική προστασία ενάντια στη χαλάρωση του δέρματος και τις ρυτίδες που προκαλούνται από την φωτογήρανση και την οξείδωση.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ
Καθυστερεί και ματαιώνει τις εκφυλιστικές ασθένειες του ματιού, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος στα τριχοειδή και μειώνοντας τις ελεύθερες ρίζες στο περιβάλλον του ματιού. Κλινικές έρευνες έδειξαν ότι βοηθάει στην διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, τον εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας, την καταπόνηση των ματιών και την κόπωση. Ανακαλύφθηκε ότι η ασταξανθίνη διασχίζει εύκολα τους ιστούς του οφθαλμού και ασκεί τα αποτελέσματά της με ασφάλεια και με μεγαλύτερη ισχύ από οποιοδήποτε άλλο καροτενοειδές.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΗ
Η ασταξανθίνη μπορεί να ωφελήσει την ακοή, αυξάνοντας τα επίπεδα νευροτροφίνης-3 (ΝΤ3), που είναι μια πρωτεΐνη που παίζει ρόλο στην επικοινωνία μεταξύ αυτιών και εγκεφάλου. Η ασταξανθίνη βοηθάει στην αντιστροφή της απώλειας της ακοής.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
93644
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
OMEGA PHARMA XL-S Nutrition Pro-7 Fat Burning Shake Υποκατάστατο Γεύματος, 400gr OMEGA PHARMA XL-S Nutrition Pro-7 Fat Burning Shake Υποκατάστατο Γεύματος, 400gr
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
28,68 € 40,97 €
Το XL-S Nutrition Pro-7 Fat Burning Shake είναι υποκατάστατο γεύματος που βοηθάει στην απώλεια βάρους & στην καύση λίπους, με υπέροχη γεύση βανίλια-λεμόνι.
OMEGA PHARMA XL-S Medical Pro7 Συμπλήρωμα Διατροφής για Απώλεια Βάρους, 180caps
OMEGA PHARMA XL-S Medical Pro7 Συμπλήρωμα Διατροφής για Απώλεια Βάρους, 180caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
78,74 € 112,49 €
Το XLS Medical Pro7 είναι ένα προϊόν απώλειας και διαχείρισης βάρους με αποτελέσματα σε μόλις 1 μήνα.
MY ELEMENTS Gum4 Slimming Συμπλήρωμα Διατροφής σε Μορφή Τσίχλας που Bοηθά στην Αύξηση της Αίσθησης Κορεσμού με Γεύση Μέντα 10 Τσίχλες MY ELEMENTS Gum4 Slimming Συμπλήρωμα Διατροφής σε Μορφή Τσίχλας που Bοηθά στην Αύξηση της Αίσθησης Κορεσμού με Γεύση Μέντα 10 Τσίχλες
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
1,91 € 3,18 €
Κατάλληλη για τον περιορισμό της όρεξης, την αύξηση της αίσθησης κορεσμού & την ενίσχυση του μεταβολισμού.
SOLGAR Promo Lipotropic Factors Συμπλήρωμα Διατροφής για Μείωση Λίπους & Έλεγχο Βάρους 2x50 tabs (-50% στο 2ο Προϊόν) SOLGAR Promo Lipotropic Factors Συμπλήρωμα Διατροφής για Μείωση Λίπους & Έλεγχο Βάρους 2x50 tabs (-50% στο 2ο Προϊόν)
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
28,25 € 40,36 €
Τo Lipotropic Factors ενισχύει το μεταβολισμό του λίπους στο σώμα, συμβάλει στη διάσπασή του και στην απομάκρυνση του από το ήπαρ, επιδρά θετικά στη μείωση της χοληστερίνης και βοηθάει στον έλεγχο του σωματικού βάρους.
NATURES PLUS Mega CLA 1200mg Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ, 60μαλ.καψ.
NATURES PLUS Mega CLA 1200mg Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ, 60μαλ.καψ.
-12%
Περιορισμένη προσφορά
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
57,96 € 65,86 €
Για έλεγχο βάρους, μείωση του λίπους & διατήρηση του μυϊκού ιστού, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
CHEWY VITES Apple Cider Vinegar Συμπλήρωμα Διατροφής Ενηλίκων με Μηλόξυδο, Βιταμίνη C & B6 για την Ενίσχυση του Μεταβολικού Ρυθμού 60 Μασώμενα Ζελεδάκια CHEWY VITES Apple Cider Vinegar Συμπλήρωμα Διατροφής Ενηλίκων με Μηλόξυδο, Βιταμίνη C & B6 για την Ενίσχυση του Μεταβολικού Ρυθμού 60 Μασώμενα Ζελεδάκια
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
13,49 € 23,26 €
Μασώμενες βιταμίνες ενηλίκων σε μορφή ζελεδάκια, που συμβάλλουν στην ενίσχυση του μεταβολικού ρυθμού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος