×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
No products were found.

FULL HEALTH Gluco Support 60 ταμπλέτες

Περιορισμένη προσφορά
21,00 € 28,00 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900629
Κωδικός:
98322
Κατασκευαστής:
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Gluco Support 60 ταμπλέτες 

ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ.
“Ο τρόπος που ζούμε, η κακή διατροφή, η σωματική αδράνεια είναι τα αίτια για την παχυσαρκία και το σακχαρώδη διαβήτη, παθήσεις που αποτελούν τη μάστιγα του αιώνα μας… καιρός να αλλάξουμε τρόπο ζωής.”
ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ.
ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεαρικό μαγνήσιο.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:2 ταμπλέτες την ημέρα 30 λεπτά πριν από το γεύμα.
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 2 Tabl ΣΗΔ

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6 1.4 mg 100%

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β2 1.6 mg 114.2%

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β1 10 mg 909%

ΧΡΩΜΙΟ (ως πολυνικοτινικό- GTF χρώμιο) 200 mcg 375%

ΑΛΦΑ ΛΙΠΟΙΚΟ ΟΞΥ 80 mg **

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑΣ 200 mg **

Διατροφικές πληροφορίες 2 Tabl ΣΗΔ

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΤΡΙΓΩΝΕΛΛΑΣ 200 mg **

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΜΠΑΝΑΜΠΑ 50 mg **

(Lagerstroemia speciose)

EKXYΛΙΣΜΑ φλοιού & σπόρων JAMBOLAN 125 mg **

ΠΙΚΡΟ ΠΕΠΟΝΙ( BITTER MELON) 200 mg **

(Momordica charantia)

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 34603/27-03-2019(Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

Το GLUCO SUPPORT δεν στοχεύει μόνο στο να μειώσει τις τιμές του σακχάρου, ΑΛΛΑ κυρίως προάγει τον υγιή μεταβολισμό.

Έχοντας διαπιστώσει ότι οι περισσότερες φόρμουλες της αγοράς που στοχεύουν στην συγκράτηση των τιμών του σακχάρου συνήθως ξεχνούν ή παραβλέπουν τις επιμέρους παραμέτρους που δημιουργούν κινδύνους για τον οργανισμό, σχεδιάσαμε ένα προϊόν που προσφέρει ένα πολύ ευρύ φάσμα κυτταρικής προστασίας από τις επικίνδυνες παραμέτρους. Τέτοιες παράμετροι είναι η αυξημένη γλυκοζυλίωση, ο αυξημένος ρυθμός γήρανσης και καταστροφής των κυττάρων, το οξειδωτικό στρες, οι μικροαγγειακές βλάβες.
 

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β2
Η ριβοφλαβίνη λειτουργεί ως συνένζυμο σε μια πληθώρα αντιδράσεων οξειδοαναγωγής του μεταβολισμού. Ο σημαντικός της ρόλος στο σάκχαρο, εκτός από την μεταβολική στήριξη στον οργανισμό, κυρίως εντοπίζεται στην προστασία των ματιών από τον κίνδυνο των διαβητικών επιπλοκών. Ακόμη η επάρκεια σε ριβοφλαβίνη προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β1-ΘΕΙΑΜΙΝΗ
Είναι συνένζυμο για τον μεταβολισμό σακχάρων. Είναι επίσης σημαντική για την διάσπαση του πυροσταφυλικού οξέος, ενός προϊόντος που παράγεται κατά τον μεταβολισμό της γλυκόζης. Έτσι, η βιταμίνη Β1 μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση του τρόπου που τα κύτταρα χρησιμοποιούν τη γλυκόζη και να οδηγήσει σε καλύτερο έλεγχο των επιπέδων σακχάρου. H θειαμίνη έχει οριστικά ένα ρόλο στις διαβητικές ενδοθηλιακές νόσους (μικρο και μακροαγγειοπάθεια), το προφίλ λιπιδίων, την αμφιβληστροειδοπάθεια, τη νεφροπάθεια, την καρδιοπάθεια και τη νευροπάθεια.

 

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6
Η βιταμίνη Β6 είναι σημαντική για τον μεταβολισμό των αμινοξέων και των υδατανθράκων. Η έλλειψή της είναι σύνηθες φαινόμενο στους διαβητικούς και σε όσους δεν ελέγχουν τα επίπεδα γλυκόζης τους. Μελέτες δείχνουν επίσης ότι η ανεπάρκεια της βιταμίνης Β6 συνδέεται έντονα με τη δυσανεξία στη γλυκόζη και τη μειωμένη έκκριση ινσουλίνης και γλυκαγόνης. Επιπλέον, η στέρηση της επηρεάζει την έκκριση ινσουλίνης, ενώ η συμπλήρωση της αποτρέπει τις διαβητικές επιπλοκές και βελτιώνει τον διαβήτη κύησης.

ΧΡΩΜΙΟ
Το χρώμιο είναι γνωστό πως ενισχύει την δράση της ινσουλίνης και εμπλέκεται στην έκκριση της ινσουλίνης από το πάγκρεας. Σύμφωνα με μελέτες,συμβάλλει στον καλύτερο έλεγχο του σακχάρου στο αίμα με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ευαισθησία των κυττάρων στην ινσουλίνη. Ταυτόχρονα, διευκολύνεται η καύση του σωματικού λίπους η μείωση της επιθυμίας για κατανάλωση απλών σακχάρων και γλυκών, συμβάλλοντας έτσι στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του σωματικού βάρους.Το χρώμιο GTF“πολυνικοτινικό χρώμιο” ( χρώμιο ενωμένο με βιταμίνη Β3 και 3 αμινοξέα) λειτουργεί ωςπαράγοντας ανοχής της γλυκόζης.Το Chromium GTF (πολυνικοτινικό) απορροφάται καλύτερα και είναι πιο βιοδιαθέσιμο από άλλες εκδόσεις χρωμίου. Οι διαβητικοί έχουν πάντα μειωμένα επίπεδα χρωμίου στο αίμα και πρέπει να το παίρνουν συμπληρωματικά.

ΑΛΦΑ ΛΙΠΟΙΚΟ ΟΞΥ
Το λιποϊκό οξύ δρά ώς συνένζυμο και είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό υδατανθράκων. Επιταχύνει την αφαίρεση της γλυκόζης από την κυκλοφορία του αίματος, εν μέρει ενισχύοντας την λειτουργία της ινσουλίνης, και μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη, μία υποκείμενη αιτία για πολλές περιπτώσεις στεφανιαίας νόσου και παχυσαρκίας. Το Αλφα λιποϊκό οξύ είναι η αντιοξειδωτική ουσία η οποία μειώνει την οξείδωση και εμποδίζει το οξειδωτικό stress, αποτρέποντας τις επιπλοκές της διαβητικής νευροπάθειας, που είναι μία ακόμη συνήθης επιπλοκή του.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
Η ενεργός ουσία στην κανέλα (MHCP) που ανήκει στις πολυφαινόλες, μιμείται την ινσουλίνη, ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και αποσοβεί τις βουλιμικές κρίσεις. Το εκχύλισμα κανέλας υποστηρίζει την απορρόφηση γλυκόζης μέσα στα κύτταρα κι έτσι βοηθά να ρυθμιστούν τα επίπεδα γλυκόζης και λιπιδίων στο αίμα. Επίσης, η κανέλα βρέθηκε ότι μπορεί να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που είναι βλαβερές για το DNA. Η κανέλα φαίνεται πως περιορίζει την δράση ορισμένων ενζύμων που διασπούν γρήγορα τους υδατάνθρακες. Η γρήγορη διάσπαση των υδατανθράκων της τροφής δημιουργεί αύξηση των τιμών του σακχάρου μεταγευματικά. Η κανέλλα επιβραδύνει την εκκένωση του στομάχου και μειώνει σημαντικά την υπεργλυκαιμία μετά από τα γεύματα (μεταγευματική γλυκόζη αίματος) χωρίς να επηρεάζει την κορεσμό.

 

ΤΡΙΓΩΝΕΛΛΑ
Αρκετές κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι οι σπόροι της τριγωνέλλας επιβραδύνουν την πέψη και την απορρόφηση των υδατανθράκων, συγκρατούν τις μεταγευματικές τιμές σαχχάρου και βελτιώνουν τα μεταβολικά συμπτώματα που σχετίζονται τόσο με διαβήτη τύπου-1 όσο και τύπου-2. Η τριγωνέλλα επίσης:

  • μειώνει την απορρόφηση της γλυκόζης
  • αναστέλλει τις εντερικές δισακχαριδάσες
  • διεγείρει την έκκριση ινσουλίνης από απομονωμένες νησίδες του παγκρέατος
  • αποτρέπει την εξέλιξη της νόσου στα άτομα που βρίσκονται σε προδιαβητικό στάδιο

Η τριγωνέλλα, μειώνει τη γλυκόζη του αίματος σε απόκριση ενός φορτίου γλυκόζης ενώ αφήνει τα επίπεδα ινσουλίνης ορού ανεπηρέαστα. Αυτή η επίδραση της ελάττωσης του σακχάρου στο αίμα χωρίς αλλαγή των επιπέδων ινσουλίνης δίνει βελτιωμένη δράση ινσουλίνης.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΜΠΑΝΑΜΠΑ
Το Lagerstroemia speciosa έχει ίσως την μεγαλύτερη συγκέντρωση σε κοροσολικό οξύ. Το κοροσολικό οξύ, έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει τον μεταβολισμό της γλυκόζης και παράλληλα παρουσιάζει δραστηριότητα επαγωγής μεταφοράς της γλυκόζης, όμοια με της ινσουλίνης. Οι χημικές ουσίες του εκχυλίσματος περιορίζουνδραστικά την απορρόφηση υδατανθράκων από το έντερο. Το κοροσολικό οξύ απομονώθηκε από το εκχύλισμα του banaba και αποδείχθηκε σε μελέτες ότι είναι μια πολύ ισχυρή αντιδιαβητική ένωση. Με παρόμοια δράση, μια άλλη ουσία του banaba, η ελλαγιτανίνη αναγνωρίστηκε ως αποτελεσματική για τη μείωσης της γλυκόζης στο αίμα. Το κοροσολικό οξύ: μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο πλάσμα σε 60 λεπτά, έχει υπογλυκαιμική δράση και Μειώνει την όρεξη και την επιθυμία για κατανάλωση ζάχαρης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα του Banaba και του κοροσολικού οξέος σε σχέση με διάφορες πτυχές του μεταβολισμού της γλυκόζης περιλαμβάνουν πολλαπλούς μηχανισμούς, όπως αυξημένη κυτταρική πρόσληψη γλυκόζης, εξασθενισμένη υδρόλυση σακχαρόζης και αμύλων, μειωμένη γλυκονογένεση και ρύθμιση του λιπιδικού μεταβολισμού.

 

ΚΟΡΟΣΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?
Υπάρχουν δύο πιθανοί μηχανισμοί δράσης για το κοροσολικό οξύ. Το πρώτο είναι ότι μπορεί να βελτιώσει την ευαισθησία του υποδοχέα ινσουλίνης σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Η ινσουλίνη πρέπει να δεσμεύεται με αυτόν τον υποδοχέα για να επιτρέψει τη γλυκόζη του αίματος να εισέλθει στα κύτταρα του σώματός σας. Εάν δεν δεσμεύεται στον υποδοχέα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα σας, τα οποία μπορεί να βλάψουν τα νεύρα, τον εγκέφαλο, τα μάτια και οποιοδήποτε άλλο τμήμα του σώματος που είναι ευάλωτο σε βλάβη από ινσουλίνη. Το κοροσολικό οξύ βελτιώνει την ευαισθησία του υποδοχέα ινσουλίνης αναστέλλοντας μια πρωτεΐνη στο σώμα που ονομάζεται φωσφατάση τυροσίνης, η οποία μειώνει τη δραστηριότητα της θέσης του υποδοχέα της ινσουλίνης. Η δεύτερη οδός δράσης για το κοροσολικό οξύ συνεπάγεται την ικανότητά του να ανοίγει μια εντελώς νέα διαδρομή στα κύτταρα για να εισέλθει η ινσουλίνη στο κύτταρο. Αυτή η οδός ονομάζεται GLUT4 μεταφορέας γλυκόζης, η οποία διευκολύνει την πρόσληψη γλυκόζης στους μυς του σώματος. Αυτό έχει τεράστια επίδραση στα επίπεδα γλυκόζης αίματος, επειδή υπάρχει τόσο πολύ μυϊκή μάζα στο σώμα. Εκτός από αυτούς τους μηχανισμούς, υπάρχουν επίσης μελέτες που δείχνουν ότι το κοροσολικό οξύ μπορεί να εμποδίσει την παραγωγή γλυκόζης από τον οργανισμό μας σε μια διαδικασία που ονομάζεται γλυκονεογένεση. Αυτό μπορεί να έχει μια σημαντική θετική επίδραση στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα στο σώμα. Το κοροσολικό οξύ έχει μακρό χρόνο ημιζωής στο σώμα, γεγονός που καθιστά την δοσολογία απλή και αποτελεσματική για μια περίοδο 24 ωρών.

JAMBOLAN SEED EXTRACT
Συγκριτικά με άλλα φρούτα και λαχανικά εμφανίζει υψηλή περιεκτικότητα σε ανθοκυανίνες. Η κατανάλωση του συγκεκριμένου φρούτου εμφάνισε σημαντική προοπτική στην πρόληψη και προστασία από το οξειδωτικό στρές που συνοδεύει τον σακχαρώδη διαβήτη και τις επιπλοκές του. Το βασικό συστατικό που δείχνει αντιδιαβητική δράση είναι η jamboline (μια χημική ουσία) στους σπόρους. Τα εκχυλίσματα του φλοιού, των σπόρων και των φύλλων προκαλούν μια έντονη παρατεταμένη μείωση του σακχάρου στο αίμα και της γλυκουρίας (ζάχαρη στα ούρα). Το πραγματικό όφελος είναι στο στάδιο της IFG (μειωμένη γλυκόζη νηστείας) η οποία μπορεί να ελεγχθεί καλά με jambolan. Η ρύθμιση της IFG εμποδίζει την πρώιμη έναρξη του διαβήτη και τις περαιτέρω επιπλοκές .Όταν το jambolan χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με πικρό πεπόνι, κανέλα, και τριγωνέλλα τα αποτελέσματα μεγενθύνονται και η δράση μεγιστοποιείται…

 

BITTER MELON FRUIT
Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, είναι το πιο πικρό όλων των φρούτων και λαχανικών. Το πικρό πεπόνι μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα αλλά και βοηθά στην διατήρηση υγιών επιπέδων γλυκοζιωμένης αιμοσφαιρίνης. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το πικρό πεπόνι περιέχει ουσίες (πεπτίδια, αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες) που προκαλούν μειώσεις της γλυκόζης στο αίμα και καταστολή της όρεξης. Με αυτόν τον τρόπο συμπεριφέρεται παρόμοια με την ινσουλίνη. Η δραστική του ουσία, το charantin, είναι ιδανική για την μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, ικανή από μόνη της να δημιουργήσει υπογλυκαιμική κίνηση και τάση. Η ουσία αυτή αποτελείται από φυσικά στεροειδή τα οποία μιμούνται την δράση της ινσουλίνης μέσα στο σώμα. Οι μηχανισμοί δράσης περιλαμβάνουν μια αύξηση στην έκκριση ινσουλίνης, την χρησιμοποίηση της γλυκόζης από τους ιστούς, την οξείδωση της γλυκόζης και την μείωση της γλυκονεογέννεσης που γίνεται στο ήπαρ.

 

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
98322
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
You may also like
ESI Noglic 30tabs ESI Noglic 30tabs
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

18,05 € 27,78 €

Το ESI Noglic είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην εξισορρόπηση του μεταβολισμού των υδατανθράκων και των λιπιδίων και στη διατήρηση των σωστών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

HEALTH PRO Vitamin B12 Direct 30φακ. HEALTH PRO Vitamin B12 Direct 30φακ.
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

Το Health Pro Vitamin B12 DIRECT είναι σε μορφή φακελίσκων με διασπειρόμενη σκόνη, χωρίς νερό, για άμεση απορρόφηση και γρήγορο αποτέλεσμα και με ωραία γεύση.

HEALTH PRO Sweet Dreams Direct 30φακ. HEALTH PRO Sweet Dreams Direct 30φακ.
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για να κοιμηθείτε, στην ανακούφιση των υποκειμενικών συναισθημάτων του jet lαg, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

HEALTH PRO Stress 30caps HEALTH PRO Stress 30caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

9,60 € 13,71 €

Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος ώστε να ανταποκρίνεστε εύκολα και αποτελεσματικά στο φόρτο εργασίας της δουλειάς σας.

HEALTH PRO Sweet Dreams 30caps HEALTH PRO Sweet Dreams 30caps
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

9,60 € 13,71 €

Συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για να κοιμηθείτε, στην ανακούφιση των υποκειμενικών συναισθημάτων του jet lαg, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

HEALTH PRO Magnesium Direct 250mg 30φακ. HEALTH PRO Magnesium Direct 250mg 30φακ.
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το συμπλήρωμα διατροφής Health Pro Magnesium Direct είναι σε μορφή φακελίσκου με διασπειρόμενη σκόνη που μπορεί να καταποθεί άμεσα και γρήγορα χωρίς νερό.

Μενού