×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FULL HEALTH Vitamin B12 500mcg 60 παστίλιες

Κωδικός:
24057 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900339
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
20,00 € 15,00 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5€
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Vitamin B12  500 mcg 60 παστίλιες
Παστίλιες Β-12 (μεθυλοκομπαλαμίνη) με γεύση λεμόνι. Χωρίς ζάχαρη, με την φιλική για τα δόντια ξυλιτόλη. H μεθυλοκομπαλαμινη ειναι η βιοδραστικη μορφη της B-12.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: σορβιτόλη( φυσική σάκχαρο-αλκοόλη που βρίσκεται σε διάφορα φρούτα), ξυλιτόλη, μεθυλοκομπαλαμίνη, κιτρικό οξύ,τριφωσφορικό ασβέστιο, άμυλο πατάτας, φυσικό άρωμα λεμονιού, φυτικό στεαρικό μαγνήσιο
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 παστίλια την ημέρα μετά από γεύμα. Αφήστε να διαλυθεί αργά στο στόμα. Μην το μασάτε
ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 1 lozen

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12 500 mcg
( ως μεθυλοκομπαλαμίνη)

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 84992/02-07-2019 (Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12
EFSA 2009· 7(9):1223 Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

EFSA 2010·8(10):4114 Η βιταμίνη B12 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

EFSA 2009· 7(9):1223 & EFSA 2010·8(10):1756. Η βιταμίνη Β12 παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β12
• Αιματολογικές: (μεγαλοβλαστική αναιμία, πανκυτταροπενία, λευκοπενία, θρομβοπενία)
• Νευρολογικές: (παραισθησίες, περιφερική νευροπάθεια, απομυελίνωση φλοιονωτιαίων οδών)
• Ψυχιατρικές: (ευερεθιστότητα, αλλαγή προσωπικότητας, ήπια αμνησία έως έκπτωση γνωστικών λειτουργιών, κατάθλιψη, ψύχωση)
• Καρδιαγγειακές: (πιθανώς αυξημένος κίνδυνος εμφράγματος μυοκαρδίου ή εγκεφαλικού επεισοδίου)
Η Β12 είναι ίσως η πιο σημαντική από τις βιταμίνες Β, γιατί εμπλέκεται στον μεταβολισμό κάθε κυττάρου στο σώμα μας και είναι ιδιαίτερα απαραίτητη στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος μέσω του ρόλου της στη σύνθεση της μυελίνης και στην ωρίμανση των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο μυελό των οστών. Η μειωμένη πρόσληψη της βιταμίνης Β12 μπορεί να προκαλέσει σοβαρή και μη αναστρέψιμη βλάβη, ειδικά στον εγκέφαλο και στο νευρικό σύστημα.

ΑΝ ΒΙΩΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η Β12 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

Αδράνεια και ασταθής βηματισμός, μυϊκή αδυναμία, ακράτεια, προβλήματα συγκέντρωσης και μνήμης, αποπροσανατολισμός, κατάθλιψη και σύγχυση. Τα συμπτώματα έλλειψης βιταμίνης Β12 περιλαμβάνουν επίσης: κόπωση, ωχρότητα, μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, ταχυπαλμία, παραισθησίες άκρων, μουδιάσματα, κράμπες, διαταραχή των αντανακλαστικών.

ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΗΝ Β12

ΟΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΦΥΤΟΦΑΓΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ VEGETARIAN
Οι χορτοφάγοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 επειδή οι πηγές βιταμίνης Β12 είναι κυρίως στις ζωικές τροφές. Τα ενισχυμένα δημητριακά για πρωινό και οι εμπλουτισμένες θρεπτικές ζύμες- όπως η μαγιά της μπύρας- είναι μερικές από τις μοναδικές πηγές βιταμίνης Β12 για αυτά τα άτομα,σε κάθε περίπτωση όμως η συμπλήρωση Β12, κρίνεται μονόδρομος.

TA ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 50
Η ατροφική γαστρίτιδα, που φυσιολογικά εμφανίζεται με την πάροδο της ηλικίας μειώνει την έκκριση υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι, με αποτέλεσμα τη μειωμένη απορρόφηση της βιταμίνης Β12. Σύμφωνα με έρευνες η έλλειψη βιταμίνης Β12 επηρεάζει σε ποσοστό 10-15% των ηλικιωμένων ατόμων

ΟΣΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
Τα άτομα με ατροφική γαστρίτιδα δεν είναι σε θέση να απορροφήσουν τη βιταμίνη Β12 που υπάρχει φυσικά στα τρόφιμα. Οι περισσότεροι όμως μπορούν να απορροφήσουν τη βιταμίνη Β12 που προστίθεται στα εμπλουτισμένα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής. Άτομα με διαταραχές του στομάχου και του λεπτού εντέρου, όπως η κοιλιοκάκη και η νόσος του Crohn, μπορεί επίσης να μην μπορούν να απορροφήσουν αρκετή βιταμίνη Β12 από τα τρόφιμα. Οι χειρουργικές επεμβάσεις στο γαστρεντερικό σωλήνα, συχνά οδηγούν σε απώλεια κυττάρων που εκκρίνουν το υδροχλωρικό οξύ και τον εγγενή παράγοντα απορρόφησης της Β12. Αυτό μειώνει την ποσότητα της βιταμίνης Β12, που το σώμα απελευθερώνει και απορροφά από τα τρόφιμα.

ATOMA ME ANAIMIA
Η κακοήθης αναιμία είναι μια αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει τον γαστρικό βλεννογόνο και έχει ως αποτέλεσμα γαστρική ατροφία. Αυτό οδηγεί στην αχλωρυδρία και στην αποτυχία παραγωγής εγγενούς παράγοντα, με αποτέλεσμα τη δυσαπορρόφηση της βιταμίνης Β12. Aν και συνήθως αντιμετωπίζεται με ενδομυϊκή βιταμίνη Β12, όταν είναι σε προχωρημένο στάδιο, οι υψηλές δόσεις βιταμίνης Β12 από το στόμα μπορεί επίσης να είναι εξίσου αποτελεσματικές.

ΕΓΚΥΕΣ-ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ.
Η βιταμίνη Β12 διαπερνά τον πλακούντα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και είναι παρούσα στο μητρικό γάλα. Τα αποκλειστικά θηλάζοντα βρέφη των γυναικών που δεν καταναλώνουν ζωικά προϊόντα μπορεί να έχουν πολύ  περιορισμένα αποθέματα βιταμίνης Β12 και μπορεί να αναπτύξουν ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 εντός μηνών από τη γέννηση. Τυχούσα ανεπάρκεια της Β12 στο βρέφος από την σύλληψη και αρκετούς μήνες μετά την γέννησή του, όσο τρέφεται αποκλειστικά με μητρικό γάλα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή και μόνιμη νευρολογική βλάβη.

Β12 ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης έχουν αναγνωριστεί ως ένας ανεξάρτητος παράγοντας κινδύνου για καρδιαγγειακές παθήσεις. Τα αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης πιστεύεται ότι προάγουν τη θρομβογένεση, μειώνουν την ενδοθηλιακή αγγειοκινητική λειτουργία, προάγουν την υπεροξείδωση των λιπιδίων και προκαλούν τον πολλαπλασιασμό των αγγειακών λείων μυών. Τα στοιχεία από μελέτες συνδέουν άμεσα τα αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης με στεφανιαία νόσο και εγκεφαλικό. Η βιταμίνη Β12, το φυλλικό οξύ και η βιταμίνη Β6 εμπλέκονται στο μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. Με την απουσία βιταμίνης Β12, τα επίπεδα ομοκυστεΐνης μπορεί να αυξηθούν λόγω ανεπαρκούς λειτουργίας της συνθετάσης μεθειονίνης.

Β12 ΚΑΙ ΟΜΑΛΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Οι ερευνητές από καιρό αναφέρονται στην σύνδεση μεταξύ ανεπάρκειας βιταμίνης Β12 και άνοιας. Μια ανεπάρκεια στη βιταμίνη Β12 προκαλεί συσσώρευση ομοκυστεΐνης στο αίμα και μπορεί να μειώσει τα επίπεδα των ουσιών που απαιτούνται για τον μεταβολισμό των νευροδιαβιβαστών. Οι παρατηρητικές μελέτες δείχνουν συσχετίσεις μεταξύ των αυξημένων επιπέδων ομοκυστεΐνης και της επίπτωσης τόσο στην νόσο Alzheimer όσο και στην άνοια. Η κατάσταση χαμηλής βιταμίνης Β12 έχει επίσης συσχετιστεί θετικά με τη γνωστική υποβάθμιση. Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για την παραγωγή σημαντικών αγγελιοφόρων ουσιών και επομένως επηρεάζει τη διάθεση, και την αντίληψη.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΙΜΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΝΑΙΜΙΕΣ - ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΥΘΡΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ
Η Β12 είναι αναγκαία για την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος καθώς μαζί με την αιμοσφαιρίνη μεταφέρουν το οξυγόνο σε όλο τον οργανισμό. Μεγαλοβλαστική αναιμία: χαρακτηρίζεται από πτώση στον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, ενώ αυτά που παράγονται δεν έχουν κανονικό σχήμα και είναι γενικά πολύ μεγάλα. Τα συμπτώματα της κακοήθους αναιμίας μπορούν να αποκρυφτούν πλήρως αν χορηγείται φυλλικό οξύ χωρίς να είναι απαραίτητο. Αυτό μπορεί να επιτρέψει την εξέλιξη της έλλειψης της βιταμίνης Β12 χωρίς αυτή να γίνει αντιληπτή και να αποκαλυφθεί στο τέλος ως μη αναστρέψιμη νευρολογική βλάβη. Η βιταμίνη B12 απαιτείται για την απελευθέρωση του φυλλικού, ώστε να πραγματοποιηθεί η δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η Β12 συμμετέχει στον μεταβολισμό των λιπών και υδατανθράκων για παραγωγή ενέργειας, αναγκαία για τη σωστή ανάπτυξη Η βιταμίνη Β12 βοηθά τον οργανισμό μας να μεταβολίζει, να διασπά, να χρησιμοποιεί και να συνθέτει νέες πρωτεΐνες. Με την στήριξη στον μεταβολισμό, η Β12 συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και κόπωσης.

ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η Β12 βοηθά στον σχηματισμό των νευρικών μεμβρανών. Ο οργανισμός τη χρησιμοποιεί για να συνθέσει τη μυελίνη, μια βασική ουσία που περιβάλλει και προστατεύει τα νεύρα. Ακόμη, η Β12 δρα και ως συνένζυμο στον βιοχημικό μεταβολισμό των κυττάρων των νευρικών ιστών, διατηρεί το περίβλημα που περιβάλλει και προστατεύει τις νευρικές ίνες και εντείνει την κανονική τους ανάπτυξη.

ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
Η έλλειψη Β12 συνδέεται με βλάβες του ανοσοποιητικού. Παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων και τα λευκά αιμοσφαίρια είναι σημαντικά για ένα λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα. Όχι μόνο η έλλειψη της Β12 μειώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, αλλά επίσης κάποια νόσος του ανοσοποιητικού μπορεί να οδηγήσει σε ανεπάρκεια της. Η Νόσος του Graves, για παράδειγμα, είναι μια αυτοάνοση ασθένεια που προκαλεί υπερδραστηριότητα του θυρεοειδούς, η οποία συνδέεται με κακοήθη αναιμία και περαιτέρω απουσία της βιταμίνης Β12.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στην φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. Σε μελέτες παρατηρήθηκε ότι το 30% των ασθενών που νοσηλεύονται για κατάθλιψη έχουν έλλειψη βιταμίνης Β12. Έχει βρεθεί ότι απαλύνει τα συμπτώματα της κατάθλιψης και καταπραΰνει το άγχος. Παίζει σημαντικό ρόλο και στη σύνθεση χημικών ουσιών, όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη, στον εγκέφαλο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ DNA
Είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του DNA, τη σύνθεση των απαραίτητων λιπαρών οξέων και την παραγωγή ενέργειας σε κάθε κύτταρο και στο σώμα συνολικά. Η B12 είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος, συμμετέχει στη σύνθεση των πρωτεϊνών του πυρήνα των κυττάρων και είναι υπεύθυνη για την παραγωγή και την ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού.

Η Β12 ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΝΙΤΡΟΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ
Η βιταμίνη Β12 εξουδετερώνει την ομοκυστεΐνη καθώς και ρίζες όπως το οξείδιο του αζώτου και το υπεροξείδιο του νατρίου. Η Β12 είναι ένας σημαντικός αντίπαλος του νιτροδωτικού στρες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το νιτροδωτικό στρες που είναι ιδιαίτερα σιωπηλό και επικίνδυνο  δημιουργείται όταν στο σώμα υπερπαράγεται νιτροτυροσίνη από τις δραστικές ρίζες του αζώτου. Το βασικό σύμπτωμα αυτής της κατάστασης είναι η χρόνια κόπωση. Η νιτροτυροσίνη εμπλέκεται στην παθογένεση πολλών φλεγμονωδών και εκφυλιστικών νοσημάτων του ανθρώπου όπως η νόσος Alzheimer, η αθηροσκλήρωση και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις, το άσθμα, ο σακχαρώδης διαβήτης και άλλες παθολογικές καταστάσεις που προκαλούνται από βλάβες στο ενδοθήλιο των αγγείων. Η νιτροτυροσίνη έχει επίσης συνδεθεί με τις εκφυλιστικές αλλοιώσεις των ντοπαμινεργικών νευρώνων.
(ΠΗΓΗ: ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ)

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
24057
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
PHARMAGEL Dr. Gkelis’ Safe Vitamin B12 30ml PHARMAGEL Dr. Gkelis’ Safe Vitamin B12 30ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
34,02 € 42,53 €
Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης Β12 σε σταγόνες που χορηγείται από το στόμα, υπό μορφή διαλύματος.
QUEST Vitamin B12 1000μg Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης B12 για την Καλή Υγεία του Νευρικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος 60+30tabs QUEST Vitamin B12 1000μg Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης B12 για την Καλή Υγεία του Νευρικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος 60+30tabs
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
12,73 € 21,21 €
Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin B12 της Quest περιέχει 1000μg βιταμίνη Β12, γνωστή και ως κοβαλαμίνη.
POWER HEALTH Platinum Range με Magnesium Premium 5 Συμπλήρωμα Διατροφής με Μαγνήσιο 60caps & Δώρο B-Vit 12 1000mg 20caps POWER HEALTH Platinum Range με Magnesium Premium 5 Συμπλήρωμα Διατροφής με Μαγνήσιο 60caps & Δώρο B-Vit 12 1000mg 20caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
14,00 € 23,33 €
Πακέτο προσφοράς με Platinum Range Magnesium Premium 5 60 κάψουλες που συνδυάζει 5 διαφορετικές ενεργές μορφές μαγνησίου για να προσφέρει τόνωση και ενέργεια στο νευρικό και μυϊκό σύστημα και δώρο Platinum Range B-12...
POWER HEALTH Platinum Range με Hairtone Nails & Skin Συμπλήρωμα Διατροφής για Δέρμα και Νύχια 30caps & Δώρο B-Vit 12 1000mg 20caps POWER HEALTH Platinum Range με Hairtone Nails & Skin Συμπλήρωμα Διατροφής για Δέρμα και Νύχια 30caps & Δώρο B-Vit 12 1000mg 20caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
16,12 € 26,86 €
Πακέτο προσφοράς της Power Health με συμπλήρωμα διατροφής για υγειές δέρμα και νύχια και δώρο συμπλήρωμα βιταμίνης B.
POWER HEALTH Platinum Range με Cool Night Συμπλήρωμα Μελατονίνης για Καλύτερο Ύπνο 30 caps & Δώρο B-Vit 12 1000mg 20caps POWER HEALTH Platinum Range με Cool Night Συμπλήρωμα Μελατονίνης για Καλύτερο Ύπνο 30 caps & Δώρο B-Vit 12 1000mg 20caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
11,76 € 19,60 €
Πακέτο προσφοράς με συμπλήρωμα μελατονίνης για καλύτερη ποιότητα ύπνο και δώρο συμπλήρωμα Βιταμίνης B.
POWER HEALTH Platinum Range με B-VIT 12 1000mg για το Νευρικό και το Ανοσοποιητικό Σύστημα 60caps & Δώρο D-Vit 3 2000iu 20caps POWER HEALTH Platinum Range με B-VIT 12 1000mg για το Νευρικό και το Ανοσοποιητικό Σύστημα 60caps & Δώρο D-Vit 3 2000iu 20caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
11,14 € 18,56 €
Πακέτο προσφοράς σχεδιασμένο για να υποστηρίξει και να ενισχύσει το νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα με B-Vit 12 1000μg 60 ταμπλέτες και δώρο D-Vit 3 2000IU 20 κάψουλες.
POWER HEALTH Platinum Range Arthrosis Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία των Αρθρώσεων 30tabs & Δώρο B-VIT 12 1000mg 20tabs POWER HEALTH Platinum Range Arthrosis Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία των Αρθρώσεων 30tabs & Δώρο B-VIT 12 1000mg 20tabs
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
15,52 € 25,87 €
Πακέτο προσφοράς με συμπλήρωμα διατροφής σε δισκία που συμβάλλει στη φυσιολογική κατάσταση των οστών και των χόνδρων των αρθρώσεων και δώρο συμπλήρωμα Βιταμίνης Β.
POWER HEALTH Platinum Range με Vitamin B50 Complex για Τόνωση και Ενέργεια 30caps & Δώρο Vitamin C 1000mg 20caps POWER HEALTH Platinum Range με Vitamin B50 Complex για Τόνωση και Ενέργεια 30caps & Δώρο Vitamin C 1000mg 20caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
12,38 € 20,64 €
Πακέτο προσφοράς με πλήρες σύμπλεγμα Βιταμινών Β και Βιταμίνη C για την τόνωση του οργανισμού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος