×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

DUCRAY Squanorm Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Αγωγής κατά της Ξηρής Πιτυρίδας 200ml

Κωδικός:
71235 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 3282770140484
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
15,31 € 9,77 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.54€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Squanorm Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Αγωγής κατά της Ξηρής Πιτυρίδας 200ml

Χάρη στα ειδικά αντιπιτυριδικά συστατικά του, αυτό το σαμπουάν προσφέρει γρήγορο και διαρκές αποτέλεσμα. Η πλούσια υφή του κάνει την εφαρμογή του ευχάριστη.

Το στρες, η ρύπανση, οι ορμονικές διαταραχές, ορισμένες φαρμακευτικές αγωγές και η χρήση ακατάλληλων προϊόντων για τα μαλλιά μπορούν να συμβάλλουν στην εμφάνιση της πιτυρίδας.
Οι παράγοντες αυτοί προκαλούν την εξάπλωση ενός μύκητα που ονομάζεται Malassezia furfur, ο οποίος διαταράσσει την ισορροπία στο τριχωτό της κεφαλής και οδηγεί σε ερεθισμούς και αίσθημα κνησμού.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δύο τύπους πιτυρίδας:

  1. Ξηρή πιτυρίδα : λεπτά, λευκά ή γκριζωπά λέπια. Δεν προσκολλώνται στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά αποκολλώνται αυτόματα και πέφτουν «σαν σκόνη» στους ώμους.
  2. Λιπαρή πιτυρίδα: μεγάλα, κιτρινωπά, λιπαρά, παχιά λέπια που κολλούν στο τριχωτό της κεφαλής λόγω της παρουσίας υπερσμηγματόρροιας.

Οφέλη:

  • Εξαλείφει με διάρκεια τα λέπια
  • Ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής
  • Καταπραϋνει
  • Μειώνει την πιτυρίδα: 92%*.
  • Πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής: 96%*.
  • Λιγότερο ξηρό τριχωτό της κεφαλής: 92%*.

*Μελέτη σε σύγκριση με 26 άτομα που παρουσιάζουν ξηρή πιτυρίδα. Εφαρμογή για διάστημα 6 εβδομάδων, αντί δύο εφαρμογών την εβδομάδα. Αποτελέσματα εκφερόμενα σε % ικανοποίησης.

Χρήση: 
Εφαρμόστε σε νωπό τριχωτό της κεφαλής, κάντε αφρό και ξεπλύνετε. Ανανεώστε την εφαρμογή, αφήστε το να δράσει για 3 λεπτά και ξεεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε το 2 φορές την εβδομάδα, για 6 εβδομάδες.

Συστατικά: 
WATER (AQUA),SODIUM LAURETH SULFATE,POLYSORBATE 2,DISTEARYL PHTHALIC ACID AMIDE,DECYL GLUCOSIDE,CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL,LAURYL BETAINE,UNDECYLENAMIDOPROPYL BETAINE,FRAGRANCE (PARFUM),MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE,SELENIUM SULFIDE,SODIUM SHALE OIL SULFONATE,SORBIC ACID Sans paraben

Συσκευασία: 200 ml

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
71235
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
ROMED Aqua Caps Shampoo Cap Σκουφί Λουσίματος 1τμχ ROMED Aqua Caps Shampoo Cap Σκουφί Λουσίματος 1τμχ
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σκουφάκι εμπλουτισμένο με σαμπουάν και μαλακτικό ώστε να προσφέρει μια αληθινή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στον ασθενή.  
DR.ORGANIC Organic Guava Shine & Radiance Shampoo 265ml DR.ORGANIC Organic Guava Shine & Radiance Shampoo 265ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Απαλό σαμπουάν το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το τριχωτό τη κεφαλής. Ενισχύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά προσδίδοντάς τους όγκο και λάμψη.
HERBAL ESSENCES Argan Oil of Morocco Repair Σαμπουάν Αναδόμησης 250ml HERBAL ESSENCES Argan Oil of Morocco Repair Σαμπουάν Αναδόμησης 250ml
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Το Herbal Essences Pure Argan Oil of Morocco είναι ένα σαμπουάν 90% φυσικής προέλευσης* με φυσικά συστατικά και ενεργά αντιοξειδωτικά, που βοηθά στον καθαρισμό και την προστασία των μαλλιών σας.
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το νέο σαμπουάν της Sebamed, Anti-Dandruff Shampoo Plus με το δραστικό συστατικό Piroctone Olamine καθαρίζει γρήγορα τα λιπαρά μαλλιά από το υπερβολικό σμήγμα, καταπραΰνει τον κνησμό και βοηθά στη μείωση του ερεθισμού...

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος