×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

SOLGAR Earth Source Multi-Nutrient 60tabs

Προηγμένη πολύ-διατροφική φόρμουλα, η οποία  μπορεί να τονώσει τον οργανισμό και να καλύψει τις ανάγκες του στα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω15177 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 033984004221
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
45,88 € 32,12 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 13.76€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Earth Source Multi-Nutrient 60tabs

Η πολυβιταμίνη Earth Source της SOLGAR®είναι μία προηγμένη πολύ-διατροφική φόρμουλα, η οποία μπορεί να τονώσει τον οργανισμό και να καλύψει τις ανάγκες του στα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχει υψηλής απορρόφησης βιταμίνες, συμπλέγματα μετάλλων και ιχνοστοιχείων και βιοφλαβονοειδή. Παράλληλα, περιέχει πεπτικά ένζυμα και βοηθήματα, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, καροτενοειδή, λάδι μποράγκου, ηλιανθέλαιο και λινέλαιο ψυχρής πίεσης, συμπυκνωμένες ανεπεξέργαστες τροφές και πλήρους ισχύος βότανα. Την φόρμουλα ολοκληρώνουν κάποιες επιπλέον  πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά υπερτροφές, όπως η σπιρουλίνα και η χλωρέλα.

Στη συγκεκριμένη φόρμουλα οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμπεριλαμβάνουν και τα συνένζυμά τους, επιτυγχάνοντας έτσιμέγιστη απορρόφηση και αξιοποίηση από τον οργανισμό.Επιπλέον, ο σίδηρος που περιέχεται στο προϊόν είναι δισγλυκινικής μορφής, μια μορφή που απορροφάται εύκολα χωρίς να απαιτείται βιταμίνη C και χωρίς να προκαλεί στομαχικές ενοχλήσεις.

Βασικά συστατικά του Earth Source Multi-Nutrient της Solgar:

  • Βιταμίνη C –ασκορβικό ασβέστιο με καρπό αγριοτριανταφυλλιάς. Το ασκορβικό ασβέστιο θεωρείται λιγότερο όξινο και δεν προκαλεί ερεθισμό στο στομάχι, σε σύγκριση με άλλες μορφές της βιταμίνης C.
  • Η Φυσική Βιταμίνη Εείναι αντιοξειδωτικό θρεπτικό συστατικό, που στη φυσική μορφή του είναι σημαντικά περισσότερο βιολογικά ενεργό από τη συνθετική βιταμίνη Ε.
  • Η φόρμουλα περιλαμβάνει συνένζυμα Βιταμίνης Βγια μέγιστη απορρόφηση και χρήση. Οι Βιταμίνες Β είναι σημαντικές για την απελευθέρωση της ενέργειας που αποθηκεύεται στις τροφές.
  • Η μοναδική φόρμουλα Earth Source Multi-Nutrient Formulaσχεδιάστηκε ειδικά για τη χρήση μεταλλικών στοιχείων σε μορφές που είναι γνωστές για τη μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα, συμπεριλαμβάνοντας χηλικά αμινοξέα και άλλες μορφές οργανικών μεταλλικών στοιχείων.
  • Δυσγλικινικός σίδηρος– ιδίατερα απορροφήσιμη μορφή σιδήρου που είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει δυσκοιλιότητα, ενώ δεν ερεθίζει το πεπτικό σύστημα, σε σύγκριση με τις άλλες μορφές σιδήρου. Έλλειψη σιδήρου προκαλεί αναιμία, καταλήγοντας σε κόπωση και μειωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Πικολινικό Χρώμιοπηγή χρωμίου χωρίς ζυμομύκητα που βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου του αίματος.
  • Κιτρικά Βιοφλαβονοειδή – βρίσκονται με τη Βιταμίνη C στη φύση, ιδιαίτερα σε φρούτα και λαχανικά, όπως οι πιπεριές, τα μούρα και τα εσπεριδοειδή. Βρωμελαΐνη (από τον ανανά), Βεταΐνη HCI, Αμυλάση, Λιπάση, Κυτταρινάση – πεπτικά ένζυμα που προέρχονται από φυτικές πηγές και βοηθούν στη διάσπαση πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπαρών και ινών αντίστοιχα.
  • RNA/DNA –νουκλεϊκά οξέα που ενεργούν ως χημικοί αγγελιοφόροι ολόκληρου του γενετικού υλικού. Η Βήτα καροτίνη – μέλος της οικογένειας άνω των 400 φυσικών στοιχείων που ονομάζονται καροτενοειδή με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελούν σημαντικό τμήμα μιας υγιεινής διατροφής. Η Βήτα καροτίνη μπορεί να μετατραπεί στο σώμα σε ρετινόλη (Βιταμίνη Α).
  • Χλωροφύλλη –πράσινη χρωστική ουσία που βρίσκεται στα φυτά, τα οποία τη χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ενέργεια από το φως σε μια διεργασία που ονομάζεται φωτοσύνθεση. Η μοριακή δομή της χλωροφύλλης μοιάζει πολύ με την αιμοσφαιρίνη, τη χρωστική ουσία που μεταφέρει οξυγόνο στο αίμα.
  • Σπιρουλίνα –μπλε-πράσινο φύκι. Σιτόχορτο. Χυμός Φύτρου Κριθαριού – φρεσκοφυτρωμένο πράσινο από λινέλαιο κριθαριού – έλαιο ψυχρής έκθλιψης που παρέχει ισορροπία πολυακόρεστων ωμέγα 3 και ωμέγα 6 λιπαρών οξέων με τη μορφή άλφα-λινολενικού οξέος και λινολεϊκού οξέος.
  • Σκόνες ηλιελαίουκαι ελαίου σπόρων μπουράντζας.
  • Χλωρέλλα –πράσινη τροφή. Γύρη μέλισσας – H γύρη είναι ο αρσενικός αναπαραγωγικός παράγοντας ανθοφόρων φυτών που μεταφέρεται από τις θηλυκές εργάτριες για να γονιμοποιήσει τα άλλα φυτά. Τζίνσενγκ (Σιβηρικό) – ταξινομείται ως προσαρμογόνο, φυσική ουσία που βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί στο σωματικό και περιβαλλοντολογικό στρες. Σκόρδο – η χρήση του σκόρδου χρονολογείται πριν από τουλάχιστον 4000 χρόνια. Το σκόρδο είναι φυσική πηγή θειούχων συστατικών, όπως αλλισίνη και μεθειονίνη. Ενεργή φυτική βάση – παρέχει μείγμα φυτικών ενισχυτικών που προορίζεται για να ολοκληρώσει την εκτεταμένη σειρά θρεπτικών συστατικών και τροφών ολικής άλεσης που βρίσκεται στη φόρμουλα Earth Source.
  • Πίτουρο βρώμης και ίνες πηκτίνης μήλου –διαλυτές ίνες.

Η πολυβιταμίνη Earth Source της SOLGAR®:

  • Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά.
  • Δρα θετικά στην συνολική υγεία του οργανισμού.
  • Χαρίζει ευεξία και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού.

Είναι ιδανικό για:

  • Άτομα που επιθυμούν να  τονώσουν συνολικά τον οργανισμό τους.
  • Άτομα που επιθυμούν να συμπληρώσουν την κάλυψη των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνουν.

Χρήση & φύλαξη:

  • Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία -τρεις (1-3) ταμπλέτες ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα.
  • Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Προφυλάξεις:

  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.
  • Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.
  • Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω15177
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
INOPLUS Multivit A-Z 30tabs INOPLUS Multivit A-Z 30tabs
-38%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,39 € 13,54 €
Το Inoplus Multivit A-Z είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα απαραίτητων βιταμινών (13 συνολικά), για την καθημερινή τόνωση του οργανισμού.
POWER HEALTH Platinum Range Multi-VMax 30caps POWER HEALTH Platinum Range Multi-VMax 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών, συνένζυμο Q10 και εκχύλισμα τζίνσενγκ.
VICAN Aletheia Daily Multivitamin με Γεύση Πορτοκάλι 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Daily Multivitamin με Γεύση Πορτοκάλι 20αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.
MY ELEMENTS Vitaminall+ 30caps MY ELEMENTS Vitaminall+ 30caps
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,93 € 17,86 €
Το My Elements Vitaminall+ είναι ένα ολοκληρωμένο υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ...
MY ELEMENTS Vitaminall με Γεύση Εσπρειδοιειδών 10αναβ.ταμπ. MY ELEMENTS Vitaminall με Γεύση Εσπρειδοιειδών 10αναβ.ταμπ.
-49.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών, μετάλλων & ιχνοστοιχείων κατά της κούρασης & κόπωσης, για γερό ανοσοποιητικό & φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία & νοητική επίδοση με γεύση εσπεριδοειδών.
MY ELEMENTS Vitaminall με Γεύση Εσπρειδοιειδών 20αναβ.ταμπ. MY ELEMENTS Vitaminall με Γεύση Εσπρειδοιειδών 20αναβ.ταμπ.
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής πολυβιταμινών, μετάλλων & ιχνοστοιχείων κατά της κούρασης & κόπωσης, για γερό ανοσοποιητικό & φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία & νοητική επίδοση με γεύση εσπεριδοειδών.
AGAN MVP Multivitamin Antioxidant Protection 30tabs AGAN MVP Multivitamin Antioxidant Protection 30tabs
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία υψηλής περιεκτικότητας και Oxxynea® για μέγιστη αντιοξειδωτική προστασία και κάλυψη των διατροφικών κενών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος