×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

POWER HEALTH Inalia Face Scrub με Γρανάτη και Χαλαζία 8ml & Μάσκα Αργίλου για Λάμψη με Εκχύλισμα Μανιταριού και Παπάγιας 8ml

Το σετ περιλαμβάνει Κρέμα απολέπισης με μικροκρυστάλλους από γρανάτη και χαλαζία & Μάσκα αργίλου για λάμψη με εκχύλισμα μανιταριού και παπάγιας για όλους τους τύπους δέρματος.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω13385 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200321012149
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
7,20 € 1,81 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.39€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Inalia Face Scrub με Γρανάτη και Χαλαζία 8ml & Μάσκα Αργίλου για Λάμψη με Εκχύλισμα Μανιταριού και Παπάγιας 8ml

Το σετ περιλαμβάνει Κρέμα απολέπισης με μικροκρυστάλλους από γρανάτη και χαλαζία & Μάσκα αργίλου για λάμψη με εκχύλισμα μανιταριού και παπάγιας για όλους τους τύπους δέρματος.

1. Inalia Face Scrub με Γρανάτη και Χαλαζία 8ml

Το Inalia Intensive Exfoliation Face Scrub είναι μιακρέμα για την απολέπιση του προσώπου,πλούσια σε μικρόκοκκους από γρανάτη και χαλαζία. Τα μέταλλα που περιέχονται στους κρυστάλλους του γρανάτη προσδίδουν τονωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες στο δέρμα, ενώ οι κρύσταλλοι χαλαζία προωθούν την αναγέννησή του χωρίς να επηρεάζουν το υδρολιπιδικό φιλμ. Οι μικρόκοκκοι των ημιπολύτιμων λίθων συνδυάζονται με έλαιο αμυγδάλου και αλόη για νααναζωογονήσουν εις βάθος την επιδερμίδα.

Oδηγίες Εφαρμογής:

  • Απλώστε σε βρεγμένη επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Κάνετε απαλό μασάζ και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
  • Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα.

2. Μάσκα Αργίλου για Λάμψη με Εκχύλισμα Μανιταριού και Παπάγιας 8ml

Η Inalia Intensive Radiance Red Clay Face Mask είναι μιαμάσκα προσώπου με κόκκινη άργιλογια την ενίσχυση της λάμψης του δέρματος. Βασισμένη σε πρωτεολυτικά ένζυμα από εκχύλισμα μανιταριού (Mucor miehei) και παπάγια (Carica papaya), τα οποία ενισχύουν την απολέπιση των νεκρών κυττάρων της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα μανιταριού ACTIZYME® προσφέρει φωτεινότητα στην επιδερμίδα και ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων της. Η προηγμένη τεχνολογία του μοριακού φιλμ PEELMOIST™, που περιέχει παπαΐνη,προσφέρει ενζυμική απολέπιση, αποτρέποντας την εμφάνιση του ξηρού δέρματοςενώ βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του.

Οδηγίες Εφαρμογής:

  • Απλώνετε ένα πλούσιο στρώμα μάσκας σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνετε για 10 λεπτά, αφαιρείτε τη μάσκα με νωπό βαμβάκι και στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό.
  • Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω13385
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
DR.ORGANIC Organic Guava Radiate & Brighten Gel Face Mask 50ml DR.ORGANIC Organic Guava Radiate & Brighten Gel Face Mask 50ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Μάσκα θρέψης για το πρόσωπο η οποία προσφέρει λάμψη, ανανέωση και ακτινοβολία, λειτουργώντας ως θεραπεία ενυδάτωσης για το πρόσωπο.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος