×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HERBES DEL MOLI Βιολογικό Βότανο Gingo Biloba Φύλλα 40gr

Βιολογικό βότανο Gingo Biloba που βοηθάει την περιφερειακή κυκλοφορία, βοηθάει στη μνήμη και είναι κατάλληλο για γεροντική άνοια. Κατάλληλο για βούισμα αυτιών (εμβοές), αρτηριακή πίεση και κρύα άκρα.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω12504 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8428201100824
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
4,75 € 3,42 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 1.33€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Βιολογικό Βότανο Gingo Biloba Φύλλα 40gr

Το Γκίνγκο Μπιλόμπα είναι το αρχαιότερο είδος δένδρου που έχει εντοπισθεί στον πλανήτη. Υπολογίζεται από απολιθώματα ότι εμφανίσθηκε 180-200 εκατομμύρια χρόνια πριν. Ευδοκιμεί σχεδόν παντού αλλά μετά την περίοδο των παγετώνων περιορίσθηκε στις περιοχές της Βόρειας Κίνας. Στην Ευρώπη και την Αμερική έφτασε τον 18ο αιώνα. Η λέξη Γκίνγκο στην ιαπωνική γλώσσα σημαίνει «ασημένιο βερίκοκο» και προφανώς αναφέρεται στους καρπούς.

Χαρακτηρίζεται από την ανθεκτικότητα του στο επιβαρυμένο από μόλυνση αστικό περιβάλλον και χρήσιμα μέρη είναι τα φύλλα του. Πάνω από 400 κλινικές μελέτες έχουν γίνει για να διαπιστωθούν οι ιδιότητες του. Πρόκειται για το βότανο με την μεγαλύτερη συνταγογράφηση παγκοσμίως.

Ιδιότητες:

  • Εγκέφαλος:Το Ginkgo biloba φαίνεται να συμβάλλει στην καλύτερη τροφοδοσία του εγκεφάλου με οξυγόνο, ενισχύοντας έτσι τις διανοητικές λειτουργίες, δηλαδή τη μνήμη και την ικανότητα συγκέντρωσης. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να συμβάλλει στην θεραπεία της γεροντικής άνοιας ή της νόσου του Αλτσχάιμερ, αν χορηγηθεί σε πρώιμο στάδιο. Σημαντική φαίνεται να είναι η θεραπευτική του δράση ενάντια στον βόμβο των αυτιών (εμβοές).
  • Κυκλοφορικό σύστημα:Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνοντας την καρδιαγγειακή λειτουργία. Η βελτίωση της καλής κυκλοφορίας του αίματος στα κάτω άκρα συγκαταλέγεται στις δράσεις του ginkgo biloba, μειώνοντας τον πόνο κατά το περπάτημα και διευκολύνοντας τη διάνυση μεγάλων αποστάσεων. Επιπλέον, αποτελέσματα της δράσης αυτής είναι η ελάττωση του μουδιάσματος στα άκρα και η ανακούφιση των ατόμων που πάσχουν από το σύνδρομο των κρύων άκρων. Ακόμη, φαίνεται να μειώνει τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων, ώστε να αποτρέπεται η πιθανότητα να σχηματίσουν θρόμβο και να αποκλείσουν τη ροή του αίματος προς το εγκέφαλο, ελαττώνοντας την πιθανότητα να προκύψει εγκεφαλικό επεισόδιο.
  • Αντιοξειδωτικό:Αποτελεί πολύ δραστικό αντιοξειδωτικό προστατεύοντας τις μεμβράνες των κυττάρων από βλάβες εξαιτίας του οξειδωτικού στρες, καθυστερώντας έτσι την κυτταρική γήρανση. Επομένως, δρα θετικά στο καρδιαγγειακό σύστημα και την όραση προστατεύοντας τον αμφιβληστροειδή και καθυστερώντας την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.
  • Γονιμότητα:Επιπλέον, μιας και αυξάνει την αιματική ροή στα αγγεία συνεισφέρει και σε καλύτερη λίμπιντο των ανδρών.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω12504
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
ZARBIS Johnz Ρόφημα Λουΐζα μη Κονιοποιημένη, 10gr ZARBIS Johnz Ρόφημα Λουΐζα μη Κονιοποιημένη, 10gr
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Διουρητικό & εφιδρωτικό, συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης υγρών, στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος & των πεπτικών διαταραχών.
ZARBIS Johnz Ρόφημα Γλυκάνισο, 1,2grx10φακ. ZARBIS Johnz Ρόφημα Γλυκάνισο, 1,2grx10φακ.
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τονώνει το πεπτικό σύστημα, διουρητικές, αντισπασμωδικές ιδιότητες, εμμηναγωγό, για περιπτώσεις εκχυμώσεων και για απόφραξη των μαστών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος