×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BELVITA Alkaderma Αλοιφή Αποκατάστασης με Επουλωτικές & Αναγεννητικές Ιδιότητες με Εκχύλισμα Alkanna Tinctoria 30gr

Κωδικός:
46771 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200107281318
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
18,75 € 16,31 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.44€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Alkaderma Αλοιφή Αποκατάστασης με Επουλωτικές & Αναγεννητικές Ιδιότητες με Εκχύλισμα Alkanna Tinctoria 30gr

Καινοτόμος Αλοιφή με καταπραϋντικές ιδιότητες που συμβάλει στην ανάπλαση και την αναγέννηση του δέρματος
Η μοναδική της σύνθεση βασίζεται σε έναν αρμονικό συνδυασμό πέντε συστατικών της φύσης γνωστών για τις ευεργετικές τους ιδιότητες(Alkanna tinctoria, Calendula officinalis, Μαστίχα Χίου, Ελαιόλαδο, Έλαιο jojoba)

Ενδεδειγμένη Χρήση:
Η Alkaderma είναι μια αλοιφή που βοηθά στην περιποίηση, αναγέννηση κι ανάπλαση των ανωτέρων στοιβάδων του δέρματος. Η μοναδική σύνθεση της Alkaderma βασίζεται στη συνέργεια ενός αρμονικού συνδυασμού πολύτιμων συστατικών της φύσης γνωστών για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Είναι η ιδανική λύση για την εντατική περιποίηση του ταλαιπωρημένου δέρματος από ποικίλες αιτιολογίες και βοηθά στη γρήγορη αποκατάσταση της όψης και της υφής του.

Ενεργά συστατικά και ιδιότητες:
Η σύνθεση της Alkaderma βασίζεται σε ένα συνδυασμό φυσικών συστατικών όπως:

  • Alkanna tinctoria olive oil extract: αυξάνει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Χάρη στους εξαιρετικά ισχυρούς αναγεννητικούς παράγοντες του δέρματος Alkannins/Shikonins (A/S) χρησιμοποιείται για τη θεραπεία τραυματικών λύσεων της συνέχειας του δέρματος, όπως πληγές, χρόνια έλκη διαφόρων αιτιολογιών (φλεβική στάση, έλκη κατακλίσεων), εγκαύματα, ψωρίαση κλπ.
  • Μαστίχα Χίου: έχει αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, συμβάλλει στην επούλωση τραυμάτων και στην ανάπλαση της επιδερμίδας.
  • Έλαιο jojoba: έχει αντιφλεγμονώδη δράση, καταπολεμά βακτηριακές και μυκητιακές λοιμώξεις του δέρματος.
  • Calendula officinalis: έχει αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες και συμβάλλει στη μείωση του πόνου. Είναι ευεργετική για τα τραύματα που επουλώνονται αργά, για δερματικά και κιρσώδη έλκη, ενώ οι πηκτίνες της, την καθιστούν ενυδατικό παράγοντα. Χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία των πληγών και των δερματικών ερεθισμών, των εγκαυμάτων και των εκζεμάτων.
  • Βιταμίνη Ε: αποτελεί βασικό θρεπτικό συστατικό της υγείας του δέρματος με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  • Κερί μέλισσας: έχει μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και ενυδατικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Δημιουργεί μια μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει απέναντι σε εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες, διατηρώντας την φυσική της υγρασία που επιτρέπει ταυτόχρονα το δέρμα να αναπνέει. Έχει την ιδιότητα να φυλακίζει την υγρασία της επιδερμίδας, βοηθώντας στην ανάπλαση των κυττάρων και διατηρώντας την απαλή και ελαστική.
  • Έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο: είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως βιταμίνη E και πολυφαινόλες που προστατεύουν το δέρμα από πρόωρη γήρανση και περιέχει τα ευεργετικά για το δέρμα κάλιο και νάτριο.

Τρόπος και συχνότητα εφαρμογής: 
Απλώνεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα 1-3 φορές την ημέρα.

Συσκευασία:
Σωληνάριο από αλουμίνιο 30 gr| Αλοιφή Δερματολογικά ελεγμένη

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
46771
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
CETAPHIL Απαλό Καθαριστικό Δέρματος 500ml CETAPHIL Απαλό Καθαριστικό Δέρματος 500ml
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Απαλό καθαριστικό δέρματος το οποίο σέβεται το φυσικό φραγμό και απομακρύνεται με ή χωρίς νερό, κατάλληλο για όλη την οικογένεια.
CETAPHIL Moisturizing Body Cream 453gr CETAPHIL Moisturizing Body Cream 453gr
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κρέμα σώματος ειδικά σχεδιασμένη για ξηρή επιδερμίδα. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος