×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NATURE WAY Roll-On R-22 Φυσικό Αποσμητικό Κολλοειδούς Αργύρου με Άρωμα Μέντας - Λεβάντας για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 50ml

Φυσικό αποσμητικό με κολλοειδή άργυρο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και φιλικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Read moreShow less
Κωδικός:
83534 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5203306140103
Κατασκευαστής:
7,00 €
Αγαπημένα
Περιγραφή

Roll-On R-22 Φυσικό Αποσμητικό Κολλοειδούς Αργύρου με Άρωμα Μέντας - Λεβάντας για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 50ml

Φυσικό αποσμητικό με κολλοειδή άργυρο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και φιλικό για όλους τους τύπους δέρματος. Προστατεύει από οσμές ενώ παράλληλα βοηθά στην φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης τους σώματος χάρη στον κολλοειδή άργυρο. Χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας χωρίς να λεκιάζει τα ρούχα.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαθέτει υψηλής ποιότητας 100% ουδέτερα συστατικά: Αγνός Κολλοηδής Άργυρος και Μείγματα Αιθέριων Ελαίων
  • BPA-Free (χωρίς δισφαινόλη Α)
  • GMO Free (χωρίς Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς)
  • Χωρίς Προπυλενογλυκόλη
  • Χωρίς Αλουμίνιο
  • Χωρίς Παραμπέν
  • Χωρίς Αναστολείς εφίδρωσης
  • Χωρίς Οινόπνευμα
  • Για όλες τις ηλικίες για όλους τους τύπους δέρματος 

Επισκόπηση βασικών ιδιοτήτων:

  • Μακράς διάρκειας: Τα R-20, R-23, R-25 της Nature Way είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικά, αποσμητικά μασχάλης για όλη την ημέρα.
  • Εξαιρετική αποσμητική ικανότητα: Τα R-20, R-23, R-25 της Nature Way είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην εξάλειψη της μυρωδιάς των μασχαλών. Σας κρατούν απαλλαγμένους από οσμές, ακόμα και υπό υψηλή πίεση και σωματική άσκηση.
  • Μη τοξικά: Τα R-20, R-23, R-25 της Nature Way διαμορφώθηκαν από την αρχή με στόχο να μην είναι τοξικά. Αποτελούνται από υψηλής ποιότητας, φυσικά, συστατικά ποιότητας τροφίμων. Δεν είναι ούτε επιβλαβή για το σώμα σας, ούτε για το περιβάλλον.
  • Έλεγχος ιδρώτα: Τα R-20, R-23, R-25 της Nature Way παρέχουν ένα ήπιο αντιιδρωτικό αποτέλεσμα χωρίς να φράζουν τους ιδρωτοποιούς αδένες και τους πόρους σας. Τα R-20, R-23, R-25 της Nature Way χρησιμοποιούν ένα ειδικό μείγμα αιθέριων ελαίων για να μειώσουν την εφίδρωση.
  • Φρέσκο, φυσικό άρωμα: Οι μυρωδιές των αποσμητικών R-20, R-23, R-25 της Nature Way προέρχονται μόνο από φυσικά αιθέρια έλαια και αναπτύχθηκαν μόνο για να προσφέρουν ένα άρωμα ευχάριστο τόσο για τους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Συστατικά:

Νερό, Κολλοειδής Άργυρος, Λάδι Καρύδας, C90 (Το preBIULIN C90 είναι ένα φυσικό προϊόν που δημιουργεί διάφανο τζελ για καλλυντικές δημιουργίες. Περιέχει επίσης πρεβιοτικά απαραίτητα για την υγεία της επιδερμίδας)

5 πράγματα λάθος με το αποσμητικό σας:

Δεν πρόκειται να καταπιείτε μια κουταλιά από τοξικές ουσίες που περιέχονται μέσα σε κάποια συστατικά καλλυντικών. Αλλά με ορισμένους τρόπους, το να έρθουν σε επαφή με το δέρμα με τη μορφή του αποσμητικού ή του αντιιδρωτικού μπορεί να είναι χειρότερο.

«Όταν τρώτε κάτι επιβλαβές, αυτό αντιμετωπίζεται από το συκώτι και το πεπτικό σας σύστημα», λέει η Heather Patisaul, Ph.D., αναπληρωτής καθηγητής βιολογίας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας. «Αλλά όταν βάζεις κάτι στο δέρμα σου, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος χωρίς να μεταβολιστεί».

Η Patisaul περνά τον περισσότερο χρόνο της μελετώντας γνωστούς και πιθανούς ενδοκρινικούς διαταράκτες (χημικές ουσίες) που μπορεί να βλάψουν τη λειτουργία των ορμονών αναπαραγωγής και ανάπτυξης του σώματός σας. Λέει ότι τρίβοντας κάτι στο δέρμα σας δεν σημαίνει ότι αυτό ή κάτι από αυτό θα φτάσει στην κυκλοφορία του αίματός σας, εξαρτάται από την χημική ουσία. Ωστόσο, οι εξετάσεις δείχνουν ότι πολλές από τις ουσίες που συνήθως περιλαμβάνονται στα αποσμητικά προϊόντα μπορούν, στην πραγματικότητα να εισέλθουν πέρα από την επιδερμίδα και στο σώμα.

Η έρευνα δείχνει επίσης ότι ορισμένες ενώσεις που χρησιμοποιούνται από αποσμητικό απορροφώνται και αποθηκεύονται σε λιπώδη κύτταρα, τα οποία επικρατούν στην περιοχή της μασχάλης, λέει ο Philip Harvey, Ph.D., επικεφαλής του περιοδικού Journal of Applied Toxicology. ο ιστός της μασχάλης σας περιέχει επίσης υποδοχείς ορμονών, οι οποίοι θα μπορούσαν να αντιδράσουν σε ορισμένα από αυτά τα ίδια αποσμητικά συστατικά, λέει ο Harvey.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ειδικοί όπως ο Harvey και η Patisaul ανησυχούν ότι ορισμένες ενώσεις στα αντιιδρωτικά και αποσμητικά θα μπορούσαν να προκαλέσουν ή να συμβάλουν σε αναπτυξιακά ή αναπαραγωγικά ζητήματα, καθώς και στον καρκίνο. Άλλες έρευνες δείχνουν ότι ορισμένες από αυτές τις ουσίες (πολλές από αυτές ευεργετικές) μπορούν να βλάψουν τους μικροοργανισμούς που ζουν στο σώμα σας.

Παρακάτω σας παραθάτουμε 5 αποσμητικά συστατικά που προκαλούν ανησυχία:

1. Parabens

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά parabens, τα οποία χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά σε αποσμητικά και άλλα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Η έρευνα δείχνει ότι ορισμένα parabens μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που το σώμα σας παράγει και ρυθμίζει τα οιστρογόνα και άλλες ορμόνες, λέει η Patisaul. «Υπάρχει ένας ιστός στο στήθος, ο οποίος είναι ευαίσθητος στα οιστρογόνα. Οπότε αν βάζετε parabens κοντά σε αυτό τον ιστό κάθε μέρα, είναι ανησυχητικό ότι μπορεί να προάγουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων», εξηγεί. Αυτό ισχύει τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Όμως, τόσο η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου όσο και το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου λένε ότι δεν υπάρχουν «πειστικά στοιχεία» που να συνδέουν τα αποσμητικά χημικά με τον καρκίνο. Ωστόσο υπάρχουν εργαστηριακές ενδείξεις οι οποίες ενισχύουν τις ανησυχίες της Patisaul. Έρευνα από την Philippa D. Darbre, ογκολόγο στο Πανεπιστήμιο του Reading στο Ηνωμένο Βασίλειο, έδειξε ότι η ανάμιξη διαφορετικών parabens μπορεί να ενισχύσει τα «οιστρογονικά» αποτελέσματά τους. Δεν υπάρχει όμως απόδειξη ότι αυτό το μείγμα θα μπορούσε να προκαλέσει ή να συμβάλει στον καρκίνο. «Ο καρκίνος είναι μια πολύπλοκη διαδικασία πολλαπλών σταδίων και η ανάπτυξή του μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια» λέει η Darbre.

Χρειάζεται πολύ περισσότερη έρευνα, προσθέτει. Αλλά κατά την άποψή της, τα υπάρχοντα στοιχεία δείχνουν ότι μακροπρόθεσμα, χαμηλής δόσης μείγματα περιβαλλοντικών χημικών – συμπεριλαμβανομένων των parabens – «θα μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνο».

2. Τρικλοζάνη

Οι κατασκευαστές καλλυντικών προσθέτουν αυτή τη χημική ουσία σε πολλά προϊόντα προκειμένου να αποτρέψουν τη βακτηριακή μόλυνση και να σκοτώσουν τα βακτήρια στην επιφάνεια του δέρματος, (όπως στα προϊόντα κατά της ακμής, ορισμένα αποσμητικά και αντιιδρωτικά, και στα σαπούνια απολύμανσης). Το Triclosan είναι τόσο συνηθισμένο που το 75% των Αμερικανών έχουν ανιχνεύσιμα επίπεδα των ουσιών στα ούρα τους. Το FDA λέει ότι δεν υπάρχουν γνωστοί κίνδυνοι που σχετίζονται με την τρικλοζάνη. Αλλά ο Οργανισμός αναγνωρίζει επίσης ότι η έρευνα έχει εξελιχθεί από τότε που χρησιμοποίησε αυτόν τον ορισμό και θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει τη στάση του.

Ορισμένες μελέτες σε ζώα έχουν συνδέσει την τρικλοζάνη με ασυνήθιστη ορμονική δραστηριότητα. Περισσότερη έρευνα δείχνει ότι η τρικλοζάνη θα μπορούσε να χάσει το μικρόβιο σας ή τις καθημερινές λειτουργίες των γονιδίων σας.

«Υπάρχουν στοιχεία από αμφίβια και ψάρια ότι η τρικλοζάνη βλάπτει τη λειτουργία του θυρεοειδούς, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του εγκεφάλου», προσθέτει η Patisaul. Λέει ότι οι εξετάσεις αίματος δείχνουν ότι η τρικλοζάνη είναι «στο υψηλότερο σημείο» όταν πρόκειται για χημικές ουσίες που στροβιλίζονται στο σώμα μας.» Από όσα γνωρίζω, δεν υπάρχουν σαφή οφέλη που σχετίζονται με αυτό όταν χρησιμοποιούνται σε προϊόντα μασχάλης.

3. Αλουμίνιο

Συνήθως βρίσκεται μόνο στα αντιιδρωτικά. Αυτό το μέταλλο μπορεί να προκαλέσει «γονιδιακή αστάθεια» στον ιστό του μαστού, σύμφωνα με την έρευνα της Darbre. Αυτή η αστάθεια μπορεί να προκαλέσει αλλαγές σε ό,τι μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη όγκων ή καρκινικών κυττάρων, εξηγεί. «Πάνω από το 50% των καρκίνων του μαστού ξεκινούν στο άνω εξωτερικό τεταρτημόριο του μαστού, τοπικά προς την περιοχή της μασχάλης» λέει η Darbre. Αν και αυτό δεν είναι απόδειξη ότι φταίει το αλουμίνιο, η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού τείνει να ευθυγραμμίζεται με τη χρήση προϊόντων που περιέχουν μέταλλο.

Ωστόσο, όπως ανέφερε το TIME, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Εταιρείας Καρκίνου, δεν υπάρχει «σαφής» ή «άμεση» σχέση μεταξύ αλουμινίου και καρκίνου. Ο ιστότοπος του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου λέει «απαιτείται περισσότερη έρευνα».

4. Φθαλικά

Αυτές οι ενώσεις βοηθούν τα αποσμητικά και άλλα καλλυντικά – όπως το άρωμα- να κολλήσουν στο δέρμα σας. Φαίνεται επίσης να διαταράσσουν τη «λειτουργία ανδρογόνων» ή τον τρόπο που το σώμα σας παράγει και χρησιμοποιεί την ορμόνη τεστοστερόνης, λέει η Patisaul.

Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι η τεστοστερόνη είναι αυστηρά ανδρική ορμόνη, την παράγουν επίσης και οι γυναίκες. Επίσης, παίζει ρόλο στη διατήρηση της ενέργειας και των μυών. «Η μεγαλύτερη ανησυχία όσον αφορά τις φθαλικές ενώσεις είναι ότι θα μπορούσαν να επηρεάσουν την αναπαραγωγική ικανότητα στους άνδρες ή ότι θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ανάπτυξη του εμβρύου σε έγκυες γυναίκες», λέει η Patisaul. Η έρευνα έχει επίσης συνδέσει τους φθαλικούς εστέρες με χαμηλότερα IQ και υψηλότερα ποσοστά άσθματος.

Τα φθαλικά άλατα συνήθως υπάρχουν σε οποιοδήποτε προϊόν με άρωμα που παραμένει μετά τη χρήση ή την εφαρμογή του. Οι φθαλικές ενώσεις κάνουν τις μυρωδιές να κολλάνε (περιέχονται στη λοσιόν, στη λακ, στο σαμπουάν και στο σαπούνι).

5. Άρωμα

Σχεδόν κάθε αρωματικό προϊόν έχει «άρωμα» ή «άρωμα» μεταξύ των συστατικών του και είναι δυνατό να γνωρίζουμε τι χημικές ουσίες κρύβονται πίσω από αυτούς τους φαινομενικά καλοήθεις όρους, επειδή τα αρώματα προστατεύονται σύμφωνα με το εμπορικό δίκαιο. «Θα μπορούσε να είναι φθαλικά ή μπορεί να είναι ουσίες που προκαλούν αλλεργίες ή ερεθισμό του δέρματος», λέει η Patisaul. Ακόμη και μυρίζοντας αρωματικά προϊόντα σε άλλα άτομα μπορεί να προκληθεί αλλεργική αντίδραση.

Πώς να προστατευτείτε:

«Όσο περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν τα χρήματα τους σε προϊόντα που δεν περιέχουν αυτές τις χημικές ουσίες, τόσο περισσότεροι κατασκευαστές θα απομακρυνθούν από τη χρήση τους», προσθέτει.

Επιτέλους ένα φυσικό αποσμητικό εντελώς απαλλαγμένο από αλουμίνιο και χημικά!

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι στην Nature Way για το νέο μας φυσικό αποσμητικό, κολλοειδούς αργύρου καθώς μπορούμε τώρα να το παρέχουμε σε εσάς που επιθυμείτε να αποφύγετε τη χρήση χημικών απευθείας στο δέρμα σας.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
83534
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
PHARMASEPT Kids Extra Mild Deo Roll-On 2x50ml (-50% στο 2ο Προϊόν) PHARMASEPT Kids Extra Mild Deo Roll-On 2x50ml (-50% στο 2ο Προϊόν)
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Εξαιρετικά απαλό αποσμητικό για παιδιά και εφήβους, με φυσικούς αποσμητικούς παράγοντες που δε φράζουν τους πόρους.
BEMA Απoσμητικό Spray για Όλη την Οικογένεια με Άρωμα Talc 100ml BEMA Απoσμητικό Spray για Όλη την Οικογένεια με Άρωμα Talc 100ml
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Αποσμητικό Spray για Όλη την Οικογένεια  με Άρωμα Talc, εκχύλισμα Αλόης, Ανθόνερο Τριαντάφυλλου και άνθη Νεραντζιάς.  Κατάλληλο για παιδιά και ευαίσθητη επιδερμίδα.
BEMA Απoσμητικό Roll-On για Όλη την Οικογένεια με Άρωμα Talc 50ml BEMA Απoσμητικό Roll-On για Όλη την Οικογένεια με Άρωμα Talc 50ml
-25%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Αποσμητικό Roll-On για Όλη την Οικογένεια  με Άρωμα Talc, εκχύλισμα Αλόης, Ανθόνερο Τριαντάφυλλου και άνθη Νεραντζιάς.  Κατάλληλο για παιδιά και ευαίσθητη επιδερμίδα.
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Φυσικό αποσμητικό με κολλοειδή άργυρο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και φιλικό για όλους τους τύπους δέρματος.
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Φυσικό αποσμητικό με κολλοειδή άργυρο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και φιλικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος