×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
No products were found.

FULL HEALTH Krill Oil Superba-2™ 60 softgels

Περιορισμένη προσφορά
24,00 € 32,00 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 8
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200421900285
Κωδικός:
34490
Κατασκευαστής:
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Krill Oil Superba-2™ 60 softgels
Συμπλήρωμα διατροφής με έλαιο κριλ, άρωμα βανίλιας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:SUPERBA-2™ έλαιο κριλ(68,9%), υλικό κάψουλας ζελατίνη βοοειδών,σταθεροποιητής υγρασίας νερό, φυσικό άρωμα βανίλλιας,
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:1-3 κάψουλες την ημέρα με το γεύμα
ΧΩΡΙΣ:τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

SUPERBA KRILL OIL500 mg **
Που παρέχει φυσικά φωσφολιπίδια200 mg **
Που παρέχει φυσικά ασταξανθίνη50 mcg **
Που παρέχει φυσικά Ω3110 mg **
Από τα οποία: EPA60 mg **
και DHA27.5 mg **

Αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ : 89429/12-07-2019(Ο αριθ.Γνωστ.Ε.Ο.Φ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)

H FULL HEALTH έχει χρησιμοποιήσει για το προϊόν αυτό την καλύτερη παγκοσμίως πρώτη ύλη λαδιού κρίλ από την Superba Krill™ , που προέρχεται από το κριλ της Ανταρκτικής Euphausia Superba. Τα Krill είναι παρόντα στους περισσότερους ωκεανούς σε όλο τον κόσμο, ωστόσο, συναντώνται σε τεράστια σμήνη στην Ανταρκτική για να τρέφονται με μικροσκοπικά φύκια. Αυτό καθιστά δυνατή τη συγκομιδή αυτού του ισχυρού και θρεπτικού πλούσιου μικρού καρκινοειδούς, χωρίς να διαταράσσεται το οικοσύστημα. Ζώντας στα παρθένα και μη ρυπανθέντα νερά του Νότιου Ωκεανού σημαίνει ότι είναι ουσιαστικά απαλλαγμένα από περιβαλλοντικούς μολυντές και τοξίνες.


• Γρήγορη απορρόφηση - Αναμιγνύεται αμέσως με το γαστρικό υγρό
• Φυσικό προιόν 100% - με υψηλή απόδοση σε ασταξανθίνη
• Καινοτόμες - Απολύτως αεροστεγείς κάψουλες
• Άοσμο - Δεν υπάρχει δυσάρεστη επίγευση
• ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ AKER BIO MARINE και όχι από ενδιάμεσους προμηθευτές. Eξάλειψη του κινδύνου «νοθείας» και «παραπλάνησης»

ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Όλα αρχίζουν στην Ανταρκτική, τα καθαρότερα νερά στη γη. Προκειμένου να προστατευθεί το περιβάλλον αλλά και το οικοσύστημα, η AKER BIO MARINE ανέπτυξε τη δική της μέθοδο συγκομιδής κριλ, που ονομάζεται Eco-Harvesting®. Αυτή η μέθοδος σχεδόν εξαλείφει την αλίευση άλλων ειδών εκτός του κριλ.
ΤΟ SUPERBA-2™ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ. Η ΑΛΙΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠOIΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Marine Stewardship Council (MSC).
Το λογότυπο MSC επιβεβαιώνει ότι οι πρώτες ύλες για τις κάψουλες ελαίου κριλ προέρχονται από υπεύθυνη και βιώσιμη αλιεία και είναι αποκλειστικά φυσικά συστατικά. Επιπλέον, ηAker Bio Marineσυνεργάζεται στενά με τοWWFτης Νορβηγίας. Η εκτεταμένη ιχνηλασιμότητα της πρώτης ύλης και του τελικού προϊόντος αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό, το οποίο προστατεύει τους αγοραστές και την ίδια την αλιεία κριλ από εμπορεύματα με θολή προέλευση. Βοηθά επίσης να αποφευχθεί καθένας από τους κινδύνους που απορρέουν από τα θαλάσσια προϊόντα που παράγονται από παράνομη, άναρχη και λαθραία αλιεία.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Flexitech® επιτρέπει να εξαγάγουμε το έλαιο κριλ με μοναδικό τρόπο για να ελαχιστοποιηθεί η επεξεργασία και να διατηρηθούν τα συστατικά που φυσικά υπάρχουν σε αυτό και τα οποία ωφελούν την ανθρώπινη υγεία.Ταυτόχρονα, η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει:
• απόδοση σε φωσφολιπίδια 50% περισσότερο
• ποσότητα DHA &EPA που δεσμεύονται στα φωσφολιπίδια αυξημένη κατά 40%

 

ΛΑΔΙ ΚΡΙΛ ΚΑΙ Ω3. ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ:
TO ΛΑΔΙ KΡΙΛ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΑ Ω3 ΛΙΠΑΡΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΦΩΣΦΟΛΙΠΙΔΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΩΝ.Με δεδόμενο ότι όλες οι κυτταρικές μεμβράνες στο σώμα μας έχουν λιπαρά με την μορφή φωσφολιπιδίων, καταλαβαίνουμε ότι το λάδι κριλλ, είναι περισσότερο αποτελεσματικό και τα Ω3 περνούν πιο εύκολα στα κύτταρά μας.
ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΡΙΛ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΞΑΝΘΙΝΗ.Η ασταξανθίνη του προσδίδει απίστευτη δύναμη αντιοξείδωσης στο σώμα αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζει και την αντιοξειδωτική προστασία του ίδιου του λαδιού.
ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΡΙΛ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.Με το λάδι κριλ εξασφαλίζουμε τα ίδια οφέλη στην υγεία μας σε χαμηλότερες δόσεις.
ΤΑ ΦΩΣΦΟΛΙΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΑ. Έτσι δεν επιπλέουν στην επιφάνεια των στομαχικών υγρών αλλά διαλύονται πλήρως στο περιεχόμενο του στομάχου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την γρήγορη απορρόφησή τους από το πεπτικό και την έλλειψη της δυσάρεστης επίγευσης που συνήθως έχουν τα ιχθυέλαια

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
Τα φωσφολιπίδια είναι το κύριο συστατικό του μεταφορέα ωμέγα-3s (EPA & DHA) σε ολόκληρο τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Το DHA είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη λειτουργία, τη δομή και τη συντήρηση του εγκεφάλου σε όλα τα στάδια της ζωής και αντιπροσωπεύει περίπου το 40% όλων των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων στον εγκέφαλο. Προκλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα ωμέγα-3 (ειδικά DHA) που χορηγούνται με φωσφολιπίδια μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλότερα επίπεδα ενσωμάτωσης ωμέγα-3 στον εγκέφαλο. Η κατανάλωση EPA και DHA με την μορφή φωσφολιπιδίων αυξάνει τις βαθμολογίες των γνωστικών λειτουργιών σε μεγαλύτερο βαθμό σε σύγκριση με τις βαθμολογίες που επιτυγχάνονται όταν τα λιπαρά οξέα παρέχονται με την μορφή τριγλυκεριδίων.

 1. Mπορούν επίσης να εμποδίσουν τη συρρίκνωση του εγκεφάλου που σχετίζεται με την ηλικία.
 2. Προστατεύουν την γνωστική λειτουργία.
 3. Αποτρέπουν την εκδήλωση άνοιας.
 4. Αποτρέπουν την κατάθλιψη που είναι σύνηθες συνοδό σύμπτωμα της εγκεφαλικής γήρανσης.
 5. Το λάδι κριλ ενισχύει την νευροπροστασία στον εγκέφαλο. Τα εγκεφαλικά κύτταρα δέχονται την ενίσχυση των λιπαρών οξέων πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά με την μορφή των φωσφολιπιδίων. Οι κυτταρικές μεμβράνες προστατεύονται, οι νευρώνες το ίδιο. Η μείωση του ρυθμού φθοράς είναι σημαντική.
 6. Tο έλαιο κριλ ενισχύει την πρόληψη της συσχετιζόμενης με την ηλικία συρρίκνωσης του εγκεφάλου (φλοιική ατροφία).
 7. Η επάρκεια και η ευκολία εισόδου των λιπαρών Ω3 στα εγκεφαλικά κύτταρα προσφέρει καλύτερα γνωστικά αποτελέσματα, μεγαλύτερο όγκο φαιάς ουσίας, και χαμηλότερα ποσοστά άνοιας
 8. Με το κριλ έχουμε λιγότερα σημάδια διαταραχών στη ροή αίματος στον εγκέφαλο. Θεωρείται ένα πολύ σημαντικό όπλο για την παρεμπόδιση εμφάνισης αλλά και για την μείωση στο αρχικό στάδιο των περιοχών του εγκεφάλου με ισχαιμία, για την καλύτερη παροχή οξυγόνου στα εγκεφαλικά κύτταρα
 9. Το λάδι κριλ μειώνει την ταχύτητα συσσώρευσης του β-αμυλοειδούς (Αβ) στον ιππόκαμπο. Ένας σημαντικός τρόπος με τον οποίο τα ωμέγα-3 προστατεύουν τον εγκέφαλό σας, είναι με την θωράκιση της κύριας περιοχής επεξεργασίας μνήμης του εγκεφάλου σας, τον ιππόκαμπο.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ
Το λάδι Krill ενισχύει την εργαλειοθήκη για την καταπολέμηση της αρθρίτιδας, χάρη στις εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που προκύπτουν από τη μορφή φωσφολιπιδίων του με ωμέγα-3s. Το οξειδωτικό στρες και η φλεγμονή οδηγούν στην ανάπτυξη όλων των φλεγμονωδών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της αρθρίτθιδας, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και των φλεγμονωδών καταστάσεων στο έντερο. Το λάδι Krill βελτιώνει τα συμπτώματα μέσω αντιφλεγμονωδών δράσεων και αντιοξειδωτικών μηχανισμών με την παρουσία της ασταξανθίνης. Είναι εύρημα πολλών μελετών ότι η λήψη λαδιού κριλ μπορεί να μειώσει την C-αντιδρώσα πρωτεΐνη ακόμα και κατά ποσοστό 30%, μειώνοντας ταυτόχρονα και τον πόνο. Πιο σημαντικά από την άποψη των ατόμων που το χρησιμοποίησαν στις μελέτες ήταν η μείωση του πόνου κατά 28,9%, της δυσκαμψίας κατά 20,3% και η μείωση της συνολικής λειτουργικής βλάβης κατά 22,8%.

Επίσης βελτιώνει την ακεραιότητα του εντερικού φραγμού και την επιθηλιακή αποκατάσταση κατά τη διάρκεια της φλεγμονής καθώς ελέγχει τη βακτηριακή προσκόλληση και την εισβολή στα επιθηλιακά κύτταρα. Το λάδι κριλ μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα καινοτόμο εργαλείο για τη μείωση της φλεγμονής του εντέρου.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ –ΥΠΕΡΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑ
Είναι γνωστό από καιρό ότι υψηλότερα επίπεδα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων όπως το ΕΡΑ και το DHA συνδέονται έντονα με τη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας, ενώ τα χαμηλότερα επίπεδα ωμέγα-3 στο αίμα συνδέονται με αυξημένους ρυθμούς υπέρτασης και κίνδυνο καρδιακής προσβολής. Αυτή η σχέση συνεχίζει να ενισχύεται σε πλήθος τομέων που σχετίζονται με καρδιακές παθήσεις. Η καλύτερη πρόσβαση των Ω3 στα κύτταρα ,που εξασφαλίζει το λάδι κριλ, μεγιστοποιούν αυτά τα αποτελέσματα. Εάν δε, προσθέσουμε σε αυτό και την παρουσία της ασταξανθίνης, που με την αντιοξειδωτική της υπερδύναμη προστατεύει τα αγγεία και την ίδια την καρδιά από τις οξειδώσεις, το οξειδωτικό στρες και τις φλεγμονές που οφείλονται σε οξειδωτικούς μηχανισμούς τότε καταλαβαίνουμε ότι το λάδι κριλ, είναι υπερόπλο για:
• τη μείωση της φλεγμονής
• την ελάττωση των τριγλυκεριδίων
• τη μείωση της αρτηριακής πίεσης,
• τη βελτίωση της ενδοθηλιακής λειτουργίας
• τη σημαντική μείωση της οξειδωμένης LDL-χοληστερόλης
• τη μείωση και της C-αντιδρώσας πρωτεΐνης (CRP)
• τη μείωση της συσσώρευσης αιμοπεταλίων
• την αύξηση της ελαστικότητας και της αντοχής των αρτηριών
• τη σημαντική βελτίωση της κυτταρικής σηματοδότησης, τον δίαυλο επικοινωνίας του εγκεφάλου με το νευρικό σύστημα.

ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΚΡΙΛ:
• ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΕΜΜΗΝΟΡΡΟΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ(βελτίωση τόσο στο βάρος, όσο και στην κοιλιακή δυσφορία και το οίδημα, σημαντικές βελτιώσεις στην ευαισθησία του στήθους, στα αισθήματα ανεπάρκειας, σ το άγχος, την ευερεθιστότητα, την κατάθλιψη)
• ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ, ΟΜΑΛΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ
• ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ RAYNAUD

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
34490
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
You may also like
NATURES PLUS Promo DYNO-MINS Magnesium 250mg 90 Ταμπλέτες & Δώρο B-Complex With Rice Bran 90 Ταμπλέτες NATURES PLUS Promo DYNO-MINS Magnesium 250mg 90 Ταμπλέτες & Δώρο B-Complex With Rice Bran 90 Ταμπλέτες
-37,01%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Οι ταμπλέτες περιέχουν ένα ειδικό περίβλημα το οποίο είναι ανθεκτικό στην οξύτητα του στομάχου

NATURES PLUS Gummies Turmeric Curcumin - Συμπληρωμα με Κουρκουμά, Τζίντζερ & Μαύρο Πιπέρι 60 Κάψουλες NATURES PLUS Gummies Turmeric Curcumin - Συμπληρωμα με Κουρκουμά, Τζίντζερ & Μαύρο Πιπέρι 60 Κάψουλες
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Αυτά τα συστατικά έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς, του πεπτικού συστήματος και των αρθρώσεων, καθώς και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

NATURES PLUS Gummies Magnesium Citrate 105mg Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση του Νευρικού & Μυικού Συστήματος 75 Ζελεδάκια NATURES PLUS Gummies Magnesium Citrate 105mg Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση του Νευρικού & Μυικού Συστήματος 75 Ζελεδάκια
-37%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το NaturesPlus Magnesium Citrate Gummies παρέχει τα καταπραϋντικά οφέλη του μαγνησίου σε μια διασκεδαστική, νόστιμη μορφή

NATURES PLUS Gummies Vitamin C Βιταμίνη για Ενέργεια & το Ανοσοποιητικό 250mg 75 ζελεδάκια NATURES PLUS Gummies Vitamin C Βιταμίνη για Ενέργεια & το Ανοσοποιητικό 250mg 75 ζελεδάκια
-37,02%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Natures Plus Vitamin C Gummies παρέχει έναν διασκεδαστικό, νόστιμο τρόπο για να πάρετε την καθημερινή σας δόση βιταμίνης C

NATURES PLUS Gummies Vitamin D3 Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu Mixed Berry 60 ζελεδάκια NATURES PLUS Gummies Vitamin D3 Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu Mixed Berry 60 ζελεδάκια
-36,98%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το NaturesPlus Vitamin D3 1000 IU Gummies προσφέρει την υπερπολύτιμη βιταμίνη D σε διασκεδαστική και νόστιμη μορφή

TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps TERRANOVA Ashwagandha Fermanolide 50caps
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο

Ζυμωμένη Ashwagandha, η οποία έχει προκύψει από τη παραδοσιακή γαλακτική ζύμωση του προσαρμογόνου βοτάνου Ashwagandha που πραγματοποιείται κάτω από αυστηρές συνθήκες.

Μενού