×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BETTER YOU DLux Junior Vitamin D Daily Oral Spray Παιδικό Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης D 400IU (10μg) σε Μορφή Στοματικού Σπρέι για την Καλή Υγεία του Μυοσκελετικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος 15ml

Κωδικός:
84080 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 96170823
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
14,24 € 11,96 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.28€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

DLux Junior Vitamin D Daily Oral Spray Παιδικό Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης D 400IU (10μg) σε Μορφή Στοματικού Σπρέι για την Καλή Υγεία του Μυοσκελετικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος 15ml

Καλύψτε τις ανάγκες σας σε βιταμίνη D με ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής, σε μορφή στοματικού spray για μέγιστη απορρόφηση και αξιοποίηση από τον οργανισμό!

ΤοDLuxJuniorείναι ένα καθημερινό συμπλήρωμα βιταμίνης D σε μορφή στοματικού spray, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά από 3 ετών και παρέχει 400IU βιταμίνης D με κάθε ψεκασμό. Εμπλουτισμένο φυσικά με μια υπέροχη γεύση μέντας, το DLuxJunior είναι ένας γρήγορος, βολικός και αποτελεσματικός τρόπος προκειμένου να εξασφαλίσετε τα βέλτιστα επίπεδα βιταμίνης D για τα παιδιά σας.

Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

«Ο μηχανισμός απορρόφησης μέσω της υπογλώσσιας πρόσληψης έχει αποδειχθεί ως η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για τη πρόσληψη βιταμινών μέσω συμπληρώματος, καθώς βασίζεται στο πλούσιο φλεβικό σύστημα που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, ικανό να μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος»
Δρ. Charles Heard, Λέκτορας Πανεπιστημίου Cardiff.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 23006/8-3-2016. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Γιατι να το επιλέξω;
Το στοματικό spray βιταμίνης D, DLuxJunior, μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό που καμία άλλη διαθέσιμη μορφή συμπληρώματος δε μπορεί να ξεπεράσει.

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Cardiff έδειξε ότι από την άμεση εφαρμογή του spray στη στοματική κοιλότητα (κάτω από τη γλώσσα ή στο πλάι της βλεννογόνου του μάγουλου), η βιταμίνη απορροφάται απευθείας και διοχετεύεται στο κυκλοφορικό μας σύστημα. Αυτή ακριβώς η διαδικασία εξασφαλίζει εκμηδενισμό των απωλειών κατά τη διαδικασία της απορρόφησης. Επιπλέον, το διάλυμα έχει υποστεί μικρογαλακτοματωποίηση προκειμένου το μέγεθος των σωματιδίων να είναι τέτοιο, ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη απορρόφηση κατά την εφαρμογή του ψεκασμού.

Η μοναδική μορφή του συμπληρώματος σε μορφή στοματικού spray συνεπάγεται ότι δεν απαιτούνται κάψουλες ή ταμπλέτες, ούτε φυσικά νερό για την κατάποση, καθιστώντας τη διαδικασία της πρόσληψης γρήγορη, άνετη και αποτελεσματική για τα παιδιά.

Διατροφικός πίνακας:

ΣυστατικάΠοσότητα ανά ημερήσια δόση (1 ψεκασμός)%ΣΗΠ*
Βιταμίνη D310μg200%

*Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση (ΣΗΔ) σύμμφωνα με την κατευθυντήρια οδηγία 2008/100/ΕΚ.

Οδηγίες:

  • Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 3 ετών και άνω. Χορηγείστε στα παιδιά σας έναν ψεκασμό ανά ημέρα ή όπως σας έχει συμβουλέψει ο γιατρός ή ο επιστήμονας διαιτολόγος.
  • Ανακινείστε καλά πριν από κάθε χρήση. Κατά την πρώτη χρήση, πιέστε την αντλία 3 φορές προκειμένου να ενεργοποιηθεί και κατόπιν ψεκάστε προσεκτικά μέσα στο στόμα. Επανατοποθετείστε το καπάκι μετά από κάθε χρήση. Πρόκειται για ένα προϊόν κατάλληλο για χρήση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και δεν απαιτεί ψύξη.
  • Έρευνες έχουν δείξει ότι η περιοχή κάτω από τη γλώσσα, καθώς και η βλεννογόνος του μάγουλου είναι οι πλέον ενδεδειγμένες για βέλτιστη απορρόφηση.
  • Δεν είναι απαραίτητο να λαμβάνεται με φαγητό ή σε συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα.

Συστατικά: Απιονισμένο νερό, ξυλιτόλη (φυσική γλυκαντική ουσία), κόμμι ακακίας (φυσικός σταθεροποιητής), χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D3 σε έλαιο καρύδας), λεκιθίνη ηλίανθου (φωσφορικό ασβέστιο, ρυζάλευρο), κιτρικό οξύ, φυσικό συντηρητικό: σορβικό κάλιο, έλαιο μέντας.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς χρησιμοποιούμε τα πλέον ενεργά και βιοδιαθέσιμα συστατικά που υπάρχουν.

Τοστοματικό spray βιταμίνης D, DLuxJunior,είναι κατάλληλο για παιδιά που ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή ή πάσχουν από κοιλιοκάκη (δυσανεξία στη γλουτένη) ή διαβήτη. Λόγω της μοναδικής μορφής του σε spray και του πρωτοποριακού μηχανισμού απορρόφησης διαμέσου της στοματικής βλεννογόνου είναι ιδανικό για παιδιά που εμφανίζουν γαστρεντερικές διαταραχές, προβλήματα κατάποσης και σύνδρομα δυσαπορρόφησης.

Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα ή αρώματα, αλκοόλ, γλουτένη, λιπαρά, αλάτι, μαγιά ή λακτόζη.

Η D3 εξάγεται αποκλειστικά από τη λανολίνη και ενώ είναι κατάλληλη για χορτοφάγους (κατόπιν σχετικής εγκρίσεως της Vegeterian Society της Αγγλίας) δεν ενδείκνυται για vegans.

Το DLuxJunior παρέχει 100 μοναδικούς ψεκασμούς ανά συσκευασία. Επομένως, αν πραγματοποιείτε ένα ψεκασμό καθημερινά, αναμένεται να διαρκέσουν για 100 ημέρες.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
84080
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MEDEM Magmed 30caps MEDEM Magmed 30caps
-42%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,22 € 12,45 €
Το MAG Med είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του μαγνησίου, την πιο συμπυκνωμένη του μορφή, για την αποκατάσταση και την διατήρηση ενός υγιούς επιπέδου μαγνησίου στα ανθρώπινα κύτταρα...
POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ. POWER HEALTH Magnesium 300mg 2x10αναβ.δισκ.
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο για μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ισορροπία των ηλεκτρολυτών και φυσιολογική λειτουργία των μυών.
VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ. VICAN Aletheia Magnesium + B6 με Γεύση Λεμόνι-Γκρέιπφρουτ 20αναβ.δισκ.
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με μαγνήσιο και βιταμίνη B6, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος