×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HERBES DEL MOLI Βιολογικό Βότανο Αγκινάρα Φύλλα 25gr

Βιολογικό βότανο αγκινάρα που βοηθάει στην διούρηση, στην πέψη, για τις διαταραχές του συκωτιού και των νεφρών και στην αρτηριοσκλήρυνση. Κατάλληλο για την μείωση των επιπέδων της χοληστερίνης στο αίμα.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω12492 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8428201100107
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
3,48 € 2,78 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 0.7€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Βιολογικό Βότανο Αγκινάρα Φύλλα 25gr

Σύμφωνα με την παραδοσιακή ιατρική η αγκινάραπεριέχει βιταμίνες Α, C και του συμπλέγματος Β, ασβέστιο, φώσφορο. Καθαρίζει το αίμα και μειώνει τη χοληστερίνη, τονώνει την καρδιά, ωφελεί τα νεφρά, το συκώτι και βοηθά στην αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρυνσης, των ρευματισμών και της παχυσαρκίας.

Εκτός από την πλούσια διατροφική της αξία, η αγκινάρα χρησιμοποιείται και ως φάρμακο, αφού βοηθά στηναντιμετώπιση πολλών παθήσεων.Από την αρχαιότητα ακόμη χρησιμοποιούντανγια την πέψη των λιπαρών τροφών, αλλά και για τη δυσκοιλιότητα,αφού είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Τα συστατικά της αγκινάρας είναι χολαγωγά και διουρητικά. Επίσης έχουν την θεραπευτική ιδιότητα να απομακρύνουν την χοληστερίνη από το αίμα! Η αγκινάρα, θεωρείται ότι είναικατά της αρτηριοσκλήρυνσηςκαι τηςανεπάρκειας συκωτιού.Είναι επίσηςτονωτική, κατά των διαλειπόντων πυρετών, κατά της υδρωπικίας, κατά των παθήσεων του συκωτιού και κατά των ρευματισμών.Έχει επίσης ιδιότητεςκατά της πέτρας των νεφρών, κατά του ίκτερουκαι είναι επίσης καρδιοτονωτική καικαθαριστική του αίματος.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω12492
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
NUXE Promo Revitalising Ritual με Scrub 150ml, Αφρόλουτρο 100ml & Άρωμα Σώματος 30ml NUXE Promo Revitalising Ritual με Scrub 150ml, Αφρόλουτρο 100ml & Άρωμα Σώματος 30ml
-37.8%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πακέτο περιποίησης σώματος με αναζωογονητικά καλλυντικά της Nuxe για τον εαυτό σας ή για τους αγαπημένους σας.
URIAGE Eau Micellaire Thermale Νερό Καθαρισμού για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 500ml URIAGE Eau Micellaire Thermale Νερό Καθαρισμού για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 500ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Ιαματικό νερό micellaire με βερίκοκο που αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια, ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος