HIPP Junior Combiotic 2 Γάλα σε Σκόνη 24m+ 600gr
Με φυσικούς γαλακτοβάκιλλους είναι όσο ελαφρύ χρειάζεται για την κοιλίτσα του παιδιού, ενώ του προσφέρει όλες τις σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα.
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 4.87€
Junior Combiotic 2 Γάλα σε Σκόνη 24m+ 600gr
Τα μικρά παιδιά έχουν ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες ακόμα και μετά τα πρώτα γενέθλιά τους, καθώς διανύουν μια φάση έντονης ανάπτυξης και χρειάζονται 7 φορές περισσότερη βιταμίνη D (σημαντική για την υγιή ανάπτυξη των οστών) ανά κιλό σωματικού βάρους σε σχέση με τους ενήλικες.
Με δημητριακά για πρωινό, ως ενδιάμεσο γεύμα ή το βράδυ πριν από το πλύσιμο των δοντιών, το Junior Combiotic Γάλα για μικρά παιδιά από το 2ο έτος της Hipp με φυσικούς γαλακτοβάκιλλους είναι όσο ελαφρύ χρειάζεται για την κοιλίτσα του παιδιού, ενώ του προσφέρει όλες τις σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα.
Κύρια συστατικά & οφέλη:
- Βιταμίνη C: σημαντική για το ανοσοποιητικό σύστημα.
- Βιταμίνη D: συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και των δοντιών.
- Ασβέστιο: συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών.
- Metafolin: πηγή φυλλικού οξέος στα πρότυπα της φύσης.
Το Hipp Junior Combiotic Γάλα για μικρά παιδιά από το 2ο έτος μπορεί να χορηγείται ως συνέχεια κάθε τροφής δεύτερης βρεφικής ηλικίας
Προετοιμασία γεύματος:
- Κατά την προετοιμασία γεύματος γάλακτος, τηρείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης.
- Η παρασκευή με ακατάλληλο τρόπο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, π.χ. λόγω ανάπτυξης ανεπιθύμητων μικροβίων. Γι' αυτόν τον λόγο, η τροφή πρέπει να παρασκευάζεται πριν από κάθε γεύμα και να χορηγείται αμέσως.
- Μη χρησιμοποιείτε υπόλοιπα τροφής που έχουν περισσέψει.
- Αφού πάρετε από τη συσκευασία όσο προϊόν χρειάζεται, ξανακλείστε τη καλά, φυλάξτε τη σε χώρο ξηρό και σε θερμοκρασία δωματίου, και καταναλώστε μέσα σε 3 εβδομάδες.
- Μη ζεσταίνετε την τροφή στο φούρνο μικροκυμάτων (κίνδυνος υπερθέρμανσης).
- Το Hipp Junior Combiotic Γάλα για μικρά παιδιά από το 1ο έτος μπορεί να παρασκευαστεί ζεστό ή κρύο.
- Βράστε φρέσκο πόσιμο νερό και κρυώστε το περ. στους 40o- 50oC.
- Αδειάστε την απαιτούμενη ποσότητα κρύου ή ζεστού νερού σε ένα κύπελλο (εκμάθησης).
- Γεμίστε χαλαρά τη μεζούρα και αφαιρέστε τη σκόνη που περισσεύει. Βάλτε τη σκόνη στο νερό.
- Ανακατέψτε, αν χρειάζεται ελέγξτε τη θερμοκρασία κατανάλωσης (περ. 37oC).
- Για να μη βλάψετε τις φυσικές καλλιέργειες γαλακτικού οξέος (γαλακτοβάκιλλοι), μη χρησιμοποιείτε υπερβολικά ζεστό νερό για την παρασκευή της τροφής. Αν χρησιμοποιήσετε νερό της βρύσης για την προετοιμασία του γεύματος, αφήστε το νερό να τρέξει μέχρι να βγαίνει κρύο από τη βρύση.