×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

POWER HEALTH Fleriana Εντομοαπωθητικό Βραχιόλι με Γερανιόλη για Κουνούπια, Σκνίπες & για το Ασιατικό Κουνούπι Τίγρης 1 Τεμάχιο

Κωδικός:
73391 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200102461067
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
13,44 € 3,26 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 10.18€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Fleriana Εντομοαπωθητικό Βραχιόλι με Γερανιόλη για Κουνούπια, Σκνίπες & για το Ασιατικό Κουνούπι Τίγρης 1 Τεμάχιο

Το εντομοαπωθητικό βραχιόλι Fleriana προστατεύει από τα κουνούπια (ακόμα και από το Ασιατικό κουνούπι Τίγρης) και από τις σκνίπες. Απωθεί τα έντομα και τα εμποδίζει να προκαλέσουν ενόχληση στον άνθρωπο, είτε από απλή προσγείωση είτε από τσίμπημα.

Ένα βραχιόλι αντιστοιχεί σε ένα άτομο. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο χρήστης μπορεί να φοράει το εντομοαπωθητικό βραχιόλι μέχρι και τέσσερις ώρες την ημέρα. Μετά από την κάθε χρήση φυλάξτε το βραχιόλι στην επανασφραγιζόμενη συσκευασία που περιέχεται στο κουτί.

Η δράση του, αφού ανοιχτεί η επανασφραγιζόμενη συσκευασία, διαρκεί περίπου 30 ημέρες ή 120 ώρες, ανάλογα με τη θερμοκρασία και την έκθεσή του στον ήλιο.

Οδηγίες χρήσης: 
Το βραχιόλι φοριέται στον καρπό του χεριού ή στον αστράγαλο ρυθμίζοντάς το ανάλογα χωρίς να είναι σφιχτά πάνω στο δέρμα. Να μην φοριέται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Μπορεί να κρεμαστεί στα πλευρά της καρέκλας ή του κρεβατιού, ή σε άλλη θέση στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος που θέλει να προστατευτεί από τα κουνούπια και τις σκνίπες. Το βραχιόλι είναι αδιάβροχο.

Προφυλάξεις:

  • Περιέχει γερανιόλη.Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος  ή την ετικέτα. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τις εθνικές διατάξεις. Μακριά από παιδιά.
  • Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα:Συμβουλευτείτε/ επισκεφθείτε γιατρό.
  • Αντίδοτο:Δεν υπάρχει. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
73391
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος