×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HERBES DEL MOLI Βιολογικό Βότανο Ταραξάκο (Φυτό) 45gr

Βιολογικό βότανο ταραξάκο που βοηθάει σε προβλήματα του συκωτιού στη χώνεψη και το φούσκωμα. Είναι διουρητικό, ήπιο υπακτικό, χολαγωγό, για ρευματισμούς και κατάλληλο για την χοληστερίνη.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω13249 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8428201100565
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
4,75 € 3,80 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 0.95€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Βιολογικό Βότανο Ταραξάκο (Φυτό) 45gr

Το Ταραξακο ή πικραλίδα ή ραδίκι του βουνού ή αγριοράδικο (Taraxacum officinale) είναι ένα πολυετές ποώδες φυτό της οικογένειας Asteraceae.

Το Ταραξάκο (στην Ελλάδα το ξέρουμε και ως αγριομάρουλο, πικραλίδα ή αγριοράδικο) είναι γνωστό από την αρχαιότητα. Το όνομα του πιθανολογείται πως έρχεται είτε από το Περσικό tharakhchakon το οποίο αναφέρει ο Άραβας πολυμαθής Avicenna, είτε από το Ελληνικό Tarraxos.

Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία, το Ταραξακο χρησιμοποιείται για ένα μεγάλο φάσμα προβλημάτων υγείας, καθώς φαίνεται να έχει πραγματικά θαυμαστές ιδιότητες. Μία από τις σημαντικές ωφέλειες που του αποδίδονται, είναι η δυνατότητα που παρουσιάζει στο τομέα τηςαποτοξίνωσης του οργανισμού.Το Ταραξάκο φαίνεται πωςκαθαρίζει αποτελεσματικά το αίμα και τους ιστούς από τις βλαβερές τοξίνες που συγκεντώνονται στο σώμα- ιδιότητα πολύ σημαντική στις περιπτώσεις δερματοπαθειών.Το βότανο είναι διουρητικό και καθαρίζει το ουροποιητικό σύστημα,σε αντίθεση όμως με άλλα διουρητικά βότανα δεν αποστερεί τον οργανισμό από το κάλιο - η μεγάλη ποσότητα κάλιου που περιέχει αναπληρώνει τις απώλειες του οργανισμού. Υποστηρίζεται πως το Ταραξακουποβοηθά την αύξηση της ροής της χολής και διεγείρει τόσο το συκώτι όσο και τη χοληδόχο(ιδιότητα που πολλοί υποστηρίζουν πως οφείλεται στην ουσία Ταραξίνη που περιέχει). Το βοτανο φαίνεται να έχει ισχυρήαντιβακτηριακή δράσηκαι σύμφωνα με Κινέζους βοτανοθεραπευτές ενδέχεται να είναι αποτελεσματικό ακόμη και σε πολύ "ισχυρά" βακτήρια (περιπτώσεις πνευμονιών, διφθερίτιδας, σταφυλόκοκκου κτλ.). Υπάρχουν αναφορές πως η κατανάλωση Ταραξάκομειώνει τη χοληστερίνη, βελτιώνει τη λειτουργία των αδένων, συμβάλει στη διατήρηση του κανονικού βάρους του σώματος και έχει θετική επίδραση σε όλες τις παθήσεις του συκωτιού. Το Ταραξάκο φέρεται να είναι ένα από τα καλύτερα βότανα για τητόνωση, αποτοξίνωση και ρύθμισητων λειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω13249
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
ZARBIS Johnz Ρόφημα Λουΐζα μη Κονιοποιημένη, 10gr ZARBIS Johnz Ρόφημα Λουΐζα μη Κονιοποιημένη, 10gr
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Διουρητικό & εφιδρωτικό, συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης υγρών, στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος & των πεπτικών διαταραχών.
ZARBIS Johnz Ρόφημα Γλυκάνισο, 1,2grx10φακ. ZARBIS Johnz Ρόφημα Γλυκάνισο, 1,2grx10φακ.
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Τονώνει το πεπτικό σύστημα, διουρητικές, αντισπασμωδικές ιδιότητες, εμμηναγωγό, για περιπτώσεις εκχυμώσεων και για απόφραξη των μαστών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος