×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HERBES DEL MOLI Βιολογικό Βότανο Γλυκόριζα Ρίζα 90gr

Βιολογικό βότανο γλυκόριζα που έχει δράση μαλακτική και αποχρεμπτική. Κατάλληλο για βήχα, κρυολόγημα, άσθμα και στομαχικά έλκη. Βοηθάει στην δυσκοιλιότητα, χωρίς πόνους.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω12502 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8428201101562
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
4,75 € 3,80 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 0.95€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Βιολογικό Βότανο Γλυκόριζα Ρίζα 90gr

Η γλυκόριζα είναι ποώδες πολυετές φυτό που το συναντάμε αυτοφυές στη Μακεδονία και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, καθώς της Ευρώπης και της Ασίας.

Ιδιότητες:

  • Αντι-οιστρογονική δράση:Η λήψη του φυτού μπορεί να επηρεάσει την ενδογενή στεροειδή δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει μια εναλλακτική δράση στο μεταβολισμό των οιστρογόνων, προκαλώντας αναστολή όταν αυτά είναι υψηλά και διέγερση όταν αυτά είναι χαμηλά.
  • Αντι-αιμοπεταλιακή δράση:Έχει παρατηρηθεί in vitro και μελετάται.
  • Αντι-φλεγμονώδη δράση:Κατά του ερυθήματος από ακτινοβολία UV. Επίσης προλαμβάνει τη δημιουργία γαστρικού έλκους. Χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία του ίκτερου και του οισοφαγικού έλκους.
  • Ηπατοπροστατευτική:Δρα ισχυρά κατά της ηπατο-τοξικότητας που προκαλεί ο τετραχλωράνθρακας. Στη Κίνα χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία της Ηπατίτιδας Β, με ποσοστό επιτυχίας άνω του 70%. Επίσης βοηθά σε περιστατικά ίνωσης του ήπατος.
  • Λοιπές ιδιότητες:Αντι-αλλεργική δράση, ανοσοκατασταλτική κορτικοστεροειδο-μιμιτική δράση, αποχρεμπτικές, καταπραϋντικές, αντισπασμωδικές, είναι ήπιο καθαρτικό. Κατά παράδοση, θεωρείται επίσης ότι εμφανίζει υποστηρικτική δράση στα επινεφρίδια, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης.
  • Ηρεμιστικό:Αντιμετωπίζει την υπερένταση, το άγχος και την αϋπνία. Σε μεγάλες δόσεις παρουσιάζει ναρκωτική δράση.
  • Αντιβιοτικό:Έχει στυπτική δράση. Σε μεγάλες δράσεις δρα ως σκωληκοκτόνο. Χρησιμοποιείται σε χρόνια έλκη, δερματικούς ερεθισμούς και πληγές.
  • Οιστρογόνο:Σε κατάλληλες φαρμακευτικές δόσεις δρα ως οιστρογόνο, γι' αυτό και οδηγεί σε απώλεια της λίμπιντο σε άντρες που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες συστηματικά. Σε μεγάλες δόσεις λειτουργεί ως αντιαφροδισιακό.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω12502
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
ZARBIS Johnz Ρόφημα Λουΐζα μη Κονιοποιημένη, 10gr ZARBIS Johnz Ρόφημα Λουΐζα μη Κονιοποιημένη, 10gr
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Διουρητικό & εφιδρωτικό, συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης υγρών, στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος & των πεπτικών διαταραχών.
ZARBIS Johnz Ρόφημα Γλυκάνισο, 1,2grx10φακ. ZARBIS Johnz Ρόφημα Γλυκάνισο, 1,2grx10φακ.
-28%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τονώνει το πεπτικό σύστημα, διουρητικές, αντισπασμωδικές ιδιότητες, εμμηναγωγό, για περιπτώσεις εκχυμώσεων και για απόφραξη των μαστών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος