×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

AM HEALTH Smile B12 Methylcobalamin 1000μg Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη B12 για την Καλή Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος, του Μεταβολισμού & για τον Υγιή Σχηματισμό των Ερυθρών Αιμοσφαιρίων 60 Κάψουλες

Κωδικός:
23847 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5200119880516
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
12,33 € 6,90 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.43€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Συμπληρωματα διατροφης

Smile B12 Methylcobalamin 1000μg Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη B12 για την Καλή Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος, του Μεταβολισμού & για τον Υγιή Σχηματισμό των Ερυθρών Αιμοσφαιρίων 60 Κάψουλες

Το Smile B12 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Β12 (Methylcobalamin) που σκοπό έχει την συμπλήρωση των ημερήσιων αναγκών της B12 στο αίμα μετά από χορήγηση από το στόμα.

To Smile B12 δεν περιέχει πρόσθετα, βελτιωτικά γεύσης ή άλλες χρωστικές ουσίες. Περιέχει εκτός από τη βιταμίνη Β12 και σκόνη από φλοιό ρυζιού, για να μπορεί να γίνει η καψουλοποίηση και η κάψουλα είναι φυτική (Vegan).

Γιατί Smile B12;

Η Smile B12 χρησιμοποιεί την Methylcobalamin που είναι μια φυσική μορφή βιταμίνης Β12 που μπορεί να ληφθεί μέσω συμπληρωμάτων, καθώς και πηγές τροφίμων όπως ψάρια, κρέας, αυγά και γάλα. Σε αντίθεση με την Cyanocobalamin που χρησιμοποιούν τα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής η οποία παρασκευάζεται μέσα στα εργαστήρια.

Επίσης η Methylcobalamin είναι η μορφή της βιταμίνης Β12 που είναι η πιο εύκολη για το σώμα να χρησιμοποιήσει. Είναι δυσκολότερο να βρεθεί και πιο ακριβή.

Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει:

  • Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
  • Στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.
  • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης.
  • Στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
  • Στη φυσιολογική διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και των μεταβολικών διεργασιών που σχετίζονται με την παραγωγή ενέργειας.

Οι ακόλουθοι παράγοντες αντιπροσωπεύουν τις κύριες αιτίες της έλλειψης βιταμίνης Β12:

  1. Δυσλειτουργία, ερεθισμός, φλεγμονή του επιθηλίου του στομάχου οδηγούν σε ανεπάρκεια του ενδογενούς παράγοντα. Επίσης γαστρίτιδα, νόσος του Crohn, χρόνια εντερίτιδα, χρόνια διάρροια και παγκρεατική νόσος επιδρούν και κάνουν την επένδυση του στομάχου να γίνεται ανώμαλη με αποτέλεσμα δεν παράγει αρκετή πρωτεΐνη μεταφοράς ούτε γαστρικό οξύ. Η χρηστικότητα της βιταμίνης Β12 στη συνέχεια περιορίζεται ή εν μέρει δεν είναι πλέον δυνατή. Το ίδιο ισχύει για μια διαταραχή ή μια φλεγμονή της βλεννογόνου μεμβράνης του λεπτού εντέρου. Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά τις δυνατότητες απορρόφησης της κοβαλαμίνης. Οι άνθρωποι με φθορές ή φλεγμονή στο στομάχι ή την εντερική επένδυση του λεπτού εντέρου μπορούν να υποφέρουν από σοβαρή ανεπάρκεια βιταμίνης Β12, παρά το γεγονός ότι η πρόσληψη τους από τα τρόφιμα είναι συνήθως επαρκής.
  2. Διατροφή με τρόφιμα που δεν περιέχουν αρκετά υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β12 (συνηθέστερη σε χορτοφάγους και vegans) – υποσιτισμός.
  3. Αυξημένη απαίτηση βιταμίνης Β12 που προκαλείται από άλλους παράγοντες όπως, βαρέα μέταλλα, τοξίνες, φάρμακα και τραύματα.
  4. (Μερική) εκτομή του στομάχου ως αποτέλεσμα μιας επέμβασης.
  5. Ηλικία. Συχνά, οι ηλικιωμένοι αναπτύσσουν έναν πιο αδύναμο επιθήλιο στομάχου. Μια ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 είναι συνήθως ο λόγος για κούραση, απώλεια μνήμης και καταθλιπτική διάθεση μεταξύ των ηλικιωμένων.
  6. Φαρμακευτική αγωγή. Φάρμακα που περιέχουν αντισύλληψη που περιέχει οιστρογόνα και συμπληρώματα ορμονών, φάρμακα για διαβήτη (μετφορμίνη), φάρμακα υψηλής αρτηριακής πίεσης (ACE), φάρμακα καρδιακής αρρυθμίας (βήτα αναστολείς, νιτρικά σπρέι, νιτρογλυκερίνη), φάρμακα μείωσης της χοληστερόλης (στατίνες) και θεραπείες ανικανότητας.
  7. Ηπατική νόσο (προβλήματα αποθήκευσης και μεταφοράς).

Μια άλλη πτυχή είναι ότι τα αρχικά συμπτώματα ανεπάρκειας της βιταμίνης Β12 μπορούν να μοιάζουν με αυτά των υπερβολικών διακυμάνσεων της στάθμης του σακχάρου στο αίμα (νευρικότητα, ακραίες επιθέσεις πείνας, δυσκολία συγκέντρωσης, επιθετικότητα, ευερεθιστότητα, ξαφνικές μεταβολές της διάθεσης). Η διαδικασία αυτή χρησιμοποιεί επίσης τα ιχνοστοιχεία μαγγάνιο, χρώμιο και ψευδάργυρο, μαζί με το σημαντικό μαγνήσιο, το οποίο με τη σειρά του έχει μια έμμεση αρνητική επίδραση στις βιταμίνες Β. Αυτό συμβαίνει λόγω του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζουν στην ενίσχυση της χρήσης βιταμινών Β: το μαγγάνιο, για παράδειγμα, βοηθά τις διαδικασίες της βιταμίνης Β1.

Δοσολογία:
Λαμβάνετε 1 κάψουλα ανά ημέρα 30 λεπτά προ φαγητού ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.

Σημείωση:
Nα μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
23847
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
MY ELEMENTS B50 Complex 30caps MY ELEMENTS B50 Complex 30caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

8,44 € 14,06 €
Το My Elements Vitamin B50 Complex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ισχύος που συνδυάζει όλες τις βασικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β και Χολίνη.
MY ELEMENTS Vitamin B12 1200mg 30caps MY ELEMENTS Vitamin B12 1200mg 30caps
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το συμπλήρωμα διατροφής My Elements Vitamin B12 περιέχει 1200μg βιταμίνης Β12, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του νευρικού συστήματος και συμμετέχει στο σχηματισμό των ερυθροκυττάρων του αίματος.
MY ELEMENTS Magnesium & B6 με Γεύση Λεμόνι 20αναβ.δισκ. MY ELEMENTS Magnesium & B6 με Γεύση Λεμόνι 20αναβ.δισκ.
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το συμπλήρωμα διατροφής My Elements Magnesium & B6 συνδυάζει το μέταλλο μαγνήσιο,το οποίο έχει πολύπλευρο ρόλο στην καλή λειτουργία του οργανισμού, με τη βιταμίνη B6 που βοηθάει στην απορρόφησή του, στη δοσολογία που...
MY ELEMENTS Magnesium & B6 με Γεύση Λεμόνι 10αναβ.δισκ. MY ELEMENTS Magnesium & B6 με Γεύση Λεμόνι 10αναβ.δισκ.
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το συμπλήρωμα διατροφής My Elements Magnesium & B6 συνδυάζει το μέταλλο μαγνήσιο,το οποίο έχει πολύπλευρο ρόλο στην καλή λειτουργία του οργανισμού, με τη βιταμίνη B6 που βοηθάει στην απορρόφησή του, στη δοσολογία που...
HEALTH PRO Vitamin B12 Direct 30φακ. HEALTH PRO Vitamin B12 Direct 30φακ.
-30%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Health Pro Vitamin B12 DIRECT είναι σε μορφή φακελίσκων με διασπειρόμενη σκόνη, χωρίς νερό, για άμεση απορρόφηση και γρήγορο αποτέλεσμα και με ωραία γεύση.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος