HIPP Bio Bιολογική Κρέμα Δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης από τον 6ο μήνα, 200gr
Βιολογική κρέμα δημητριακών από τη Hipp με μπανάνα, κακάο & δημητριακά ολικής άλεσης χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 1.25€
Bio Bιολογική Κρέμα Δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης από τον 6ο μήνα, 200gr
Η Bιολογική Κρέμα Δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο της Hippπεριέχει πολύτιμα δημητριακά ολικής άλεσης.
Βασικά χαρακτηριστικά:
- Παρασκευάζεται με νερό ή με γάλα.
- Περιέχει βιταμίνη Β1, η οποία υποστηρίζει το νευρικό σύστημα.
- Περιέχει γλουτένη.
- Δεν περιέχει γάλα, προσθήκη ζάχαρης, αρώματα, χρωστικούς παράγοντες, συντηρητικά.
Συστατικά:μπανάνα 45% ,αλεύρι σίτου ολικής άλεσης 23%, αλεύρι κριθαριού ολικής άλεσης, αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης, κακάο σε σκόνη 0,6%, βιταμίνη B1.
Οδηγίες Παρασκευής:
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη:
- Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι στους 50°C.
- Ετοιμάζετε περίπου 200ml βρεφικό γάλα (π.χ. HiPP 2 ΒΙΟ COMBIOTIC).
- Βάζετε σε ένα πιάτο 3-4 κουταλιές της σούπας (24g) Hipp Bio Κρέμα Δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο.
- Προσθέτετε το έτοιμο βρεφικό γά λα στη σκόνη της κρέμας και ανακατεύετε.
- Ανακατεύετε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα.
- Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή χωρίς γάλα με φρούτα:
- Βράστε 100ml νερό και κρυώστε το στους 50°C περίπου.
- Προσθέστε 2 μεγάλες κουταλιές (12g) Hipp Bio Κρέμα Δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο σε ένα μπολ, ρίξτε το νερό και ανακατέψτε.
- Προσθέστε 100g HiPP Φρούτα (π.χ. Αχλάδι Williams) και ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
- Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα.
- Ελέγξτε τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα:
- Προσθέστε 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό 1 σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να πάρουν βράση.
- Αφήστε το μείγμα να κρυώσει στους 50°C περίπου.
- Προσθέστε 3-4 κ.σ. (24g) Hipp Bio Κρέμα Δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο σε ένα μπολ.
- Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατέψτε.
- Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα.
- Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
- Για ιδανική διαλυτότητα: μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά καυτό νερό για την παρασκευή της κρέμας
Η προσθήκη νερού είναι απαραίτητη για μείωση της περιεκτικότητας πρωτεΐνης του αγελαδινού γάλακτος σε επίπεδο που είναι κατάλληλο για τα παιδιά.