×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

WINMEDICA Sofargen Δερματικό Spray για Μικροτραυματισμούς, 125ml

Δημιουργεί έναν μηχανικό φραγμό προς τους εξωτερικούς παράγοντες, διατηρεί το δέρμα στεγνό, αποτρέπει τη μόλυνση & επιταχύνει την επούλωση.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω11883 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8050762830201
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
12,97 € 7,78 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.19€
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Sofargen Δερματικό Spray για Μικροτραυματισμούς, 125ml

Το Sofargen Sprayχορηγείται για την τοπική αντιμετώπιση των μικροτραυμάτων του δέρματος,όπως αμυχές, γδαρσίματα, κοψίματα, επιφανειακά τραύματα και δερματικές παθήσεις εν γένει. 

Περιέχει light kaolin (ελαφριά καολίνη) που δημιουργεί ένα μηχανικό φραγμό προς τους εξωτερικούς παράγοντες,προστατεύοντας το τραυματισμένο δέρμα,ενώ ταυτόχρονα αποστραγγίζει και απορροφά τα εξιδρώματα. 

Η παρουσία της ουσίαςsilver sulfadiazine (αργυρούχος σουλφαδιαζίνη),μιας μεταλλικής οργανικής ένωσης, η οποία παράγεται κατά την αντίδραση του νιτρικού αργύρου με την σουλφαδιαζίνη, αποτρέπει την μικροβιακή επιμόλυνση του σκευάσματος και διατηρεί το τραύμα απαλλαγμένο από άλλα εξωγενή βακτήρια.

Η ειδική φόρμουλα του Sofargen Spray ελέγχει τα εξιδρώματα δημιουργώντας ένα περιβάλλον πουδιευκολύνει τη φυσική επούλωσηκαι παρέχει έναν αποτελεσματικό φραγμό στην διείσδυση μικροβίων.

Το  Sofargen Spray παραμένει στην αρχική θέση εφαρμογής του και δεν επηρεάζεται από την έκταση των άκρων του τραύματος. 

Μπορεί να απομακρυνθεί εύκολα καθαρίζοντας το τραύμα με φυσιολογικό ορό. 

Συμβουλές Εφαρμογής:

  • Ανακινήστε καλά την φιάλη για μερικά δευτερόλεπτα πριν από την χρήση. 
  • Αφού καθαρίσετε το τραύμα, κατευθύνεται το στόμιο της συσκευής στην κατεύθυνση του τραύματος, διατηρώντας τη φιάλη σε κάθετη θέση, σε απόσταση 15cm από την προς θεραπεία επιφάνεια. 
  • Εφαρμόστε μια ομοιόμορφη στρώση Sofargen Spray στο τραύμα, πιέζοντας τη συσκευή για μερικά δευτερόλεπτα. Η εφαμογή θα πρέπει να συνεχίζεται χωρίς διακοπή, μέχρι να ολοκληρωθεί η επούλωση. 
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω11883
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
HANSAPLAST Sensitive 4XL Αποστειρωμένα Επιθέματα 10x20cm 5τμχ HANSAPLAST Sensitive 4XL Αποστειρωμένα Επιθέματα 10x20cm 5τμχ
-55%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τα Hansaplast Sensitive 4XL είναι αποστειρωμένα τσιρότα για την προστασία των μεσαίων / μεγαλύτερων πληγών ή μετεγχειρητικών τραυμάτων.
HANSAPLAST Aqua Protect XXL Aδιάβροχα και Αποστειρωμένα Αυτοκόλλητα Επιθέματα 8x10cm 5τμχ HANSAPLAST Aqua Protect XXL Aδιάβροχα και Αποστειρωμένα Αυτοκόλλητα Επιθέματα 8x10cm 5τμχ
-55%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τα επιθέματα Hansaplast Aqua Protect είναι αδιάβροχα και κατάλληλα για την κάλυψη όλων των τύπων μεσαίων και μεγαλύτερων τραυμάτων.
HANSAPLAST Kids Sensitive Αυτοκόλλητα Επιθέματα για Παιδιά 20τμχ HANSAPLAST Kids Sensitive Αυτοκόλλητα Επιθέματα για Παιδιά 20τμχ
-40%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τα επιθέματα Hansaplast Sensitive Kids είναι πολύ φιλικά με την επιδερμίδα για βέλτιστη επούλωση και κατάλληλα για την κάλυψη κάθε είδους μικρής πληγής.
HELLO KITTY Band Aids Παιδικά Επιθέματα 24τμχ HELLO KITTY Band Aids Παιδικά Επιθέματα 24τμχ
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Δώστε στο ντουλάπι φαρμάκων σας μια γλυκιά εμφάνιση με τα επιθέματα Hello kitty, τα οποία είναι μια χαριτωμένη επιλογή για να προσφέρουν μια χαρούμενη και διασκεδαστική πινελιά όταν καλύπτετε τις πληγές του παιδιού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος