×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ALOE+ COLORS Shape Your Body Intensive Anti-Cellulite Sliming Cream Αδυνατιστική Κρέμα Σώματος κατά της Κυτταρίτιδας, 100ml

Αδυνατιστική κρέμα σώματος κατά της Κυτταρίτιδας με πλούσια, ευχάριστη υφή και απολαυστικό άρωμα, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και τη λιπόλυση, σμιλεύοντας το σώμα σας.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω14481 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5213006609954
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
18,23 € 10,42 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 7.81€
Αγαπημένα(2)
Περιγραφή

Shape Your Body Intensive Anti-Cellulite Sliming Cream Αδυνατιστική Κρέμα Σώματος κατά της Κυτταρίτιδας, 100ml

Πείτε αντίο στο τοπικό πάχοςκαι την όψη φλοιού πορτοκαλιού! Η νέα αδυνατιστική μας κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, με πλούσια, ευχάριστη υφή και απολαυστικό άρωμα, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και τη λιπόλυση,σμιλεύοντας το σώμα σας.

Με βιολογική αλόη, δραστικά συστατικά από αγριοκαστανιά, μικροφύκη, έλαιο από σπόρους παπαρούνας, Μάκα, φυτική καφεΐνη και εκχύλισμα πράσινου καφέ μέσα σε φωσφολιπίδια,δρα στοχευμένα κατά της κυτταρίτιδας, μειώνει το συσσωρευμένο λίπος και ενεργοποιεί τη λιπόλυση.Συσφίγγει και απαλύνει το δέρμα βελτιώνοντας την ελαστικότητα του, τονώνει την μικροκυκλοφορία του αίματος ενώ εμποδίζει την λιπογένεση για ένα όμορφο και σμιλεμένο σώμα.

Ημοναδικά σχεδιασμένη φόρμουλατου Shape Your Body Intensive Anti-cellulite Sliming Cream, περιέχειυψηλής ποιότητας φυτικά δραστικά συστατικάπου βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Κύρια συστατικά & οφέλη:

  • Ηφυτική καφεΐνηκαι το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού μέσα σε φωσφολιπίδια, επιτυγχάνει πολύ υψηλή απορρόφηση από την επιδερμίδα και ισχυρή λιπολυτική δράση.
  • Ηδραστική ουσία από μικροφύκηενεργοποιεί τη θερμογένεση και βοηθά στην μετατροπή των μη ενεργών λιποκυττάρων σε ενεργά.
  • Τοδραστικό έλαιο από τους σπόρους της παπαρούναςπαρεμποδίζει την λιπογένεση, ενεργοποιεί τη λιπόλυση και τονώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Συσφίγγει και απαλύνει το δέρμα αυξάνοντας την  ελαστικότητα του και βελτιώνοντας την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.
  • Ηκαρνιτίνηείναι αμινοξύ που υπάρχει στο σώμα μας και επιταχύνει την διάσπαση των λιπών.
  • Τοδραστικό συστατικό από αγριοκαστανίααυξάνει την μικροκυκλοφορία, έχει αντι-οιδηματικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα αγγεία.
  • Τοδραστικό συστατικό από Μάκαή αλλιώς Περουβιανό ginseng είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες. Με κλινικές μελέτες, έχει αποδειχθεί, ότι αυξάνει τη διάσπαση των λιπών, μειώνει τη λιπογένεση και ενισχύει τη δομή του δέρματος. Τονώνει την μικροκυκλοφορία και μειώνει την φλεγμονή. Έχει ισχυρή συσφιγκτική δράση.
  • Ηυψηλή περιεκτικότητά του Anti-cellulite Sliming Cream σε οργανική αλόησυμβάλει στην επούλωση της επιδερμίδας και στην παραγωγή κολλαγόνου. Ενυδατώνει, τονώνει και καταπραΰνει ερεθισμούς του δέρματος.

Οδηγίες χρήσης:

  • Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και χέρια κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω14481
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
SOMATOLINE COSMETIC Drainant Recharge Bandages 400ml SOMATOLINE COSMETIC Drainant Recharge Bandages 400ml
-45%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπυκνωμένη αλατούχος ωσμωτική σύνθεση, με ενεργά συστατικά εντατικής αποσυμφόρησης. Χρησιμοποιείται για την επαναπλήρωση του Somatoline Cosmetic Επίδεσμοι Αποσυμφόρησης, για 3 αγωγές.
SOMATOLINE COSMETIC Intensive Bandages Treatment 2τμχ SOMATOLINE COSMETIC Intensive Bandages Treatment 2τμχ
-45%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Δραστική αγωγή αποσυμφόρησης από το Somatoline Cosmetic, εμπνευσμένη από τα επαγγελματικά κέντρα ομορφιάς, με τη μέγιστη περιεκτικότητα αλατιού.
SOMATOLINE COSMETIC Slimming Fresh Gel 7 Nights 250ml SOMATOLINE COSMETIC Slimming Fresh Gel 7 Nights 250ml
-45%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Όλη η αποτελεσματικότητα της αλατούχου ωσμωτικής σύνθεσης για μια υπερ-εντατική αγωγή αδυνατίσματος με αποτελέσματα σε μόλις 7 νύχτες. Δροσερή υφή τζελ.
FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml FREZYDERM Triple Effect Body Contouring Frosted Gel 200ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τζελ για μείωση της κυτταρίτιδας και του όγκου των λιποαποθηκών, εντατικό αδυνάτισμα, σύσφιγξη και αναδιαμόρφωση γραμμών σώματος σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος