×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

TENA Lady Discreet Extra Απορροφητικές Σερβιέτες Ακράτειας Extra 10τμχ

Κωδικός:
22814 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 7322541132037
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
7,38 € 3,69 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.69€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Lady Discreet Extra Απορροφητικές Σερβιέτες Ακράτειας Extra 10τμχ

Οι σερβιέτες TENA Discreet Extra με τη ζώνη στεγνότητας DRYZone σας προσφέρουν ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από διαρροές, οσμές και υγρασία. Οι σερβιέτες TENA Discreet Extra είναι εξίσου διακριτικές με τις σερβιέτες εμμηνόρροιας, αλλά πολύ πιο απορροφητικές έτσι ώστε να παραμένετε στεγνές και άνετες σε όλες τις περιστάσεις.

  • Το ανατομικά σχεδιασμένο DryZone, αγκαλιάζει το σώμα για άριστη απορροφητικότητα και διακριτικότητα
  • Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για να νιώθετε αυτοπεποίθηση
  • Τριπλή Προστασία – Στεγνή, Ασφαλής και με Έλεγχο Οσμών

Χαρακτηριστικά:

  • Το ανατομικά σχεδιασμένο DryZone, αγκαλιάζει το σώμα για άριστη απορροφητικότητα και διακριτικότητα: Η ΤΕΝΑ Discreet έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το σχήμα της να προσφέρει ανώτερη απορροφητικότητα και αποφυγή διαρροών. To Body Shaped DRYZone προσφέρει άριστη εφαρμογή και προστασία και σου επιτρέπει να είσαι όσο ελεύθερη θέλεις να είσαι.

  • Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control για να νιώθετε αυτοπεποίθηση: Μην αφήνετε τη διαρροή ούρων να επιβραδύνει τον ρυθμό της ζωής σας! Οι σερβιέτες TENA Discreet διαθέτουν το σύστημα εξουδετέρωσης οσμών Fresh Odour Control, με μικροπέρλες φρεσκάδας που μειώνουν την ανάπτυξη ανεπιθύμητων οσμών. Οι σερβιέτες TENA Discreet σας προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης οτιδήποτε και να σας συμβεί.

  • Τριπλή Προστασία – Στεγνή, Ασφαλής και με Έλεγχο Οσμών: Όλα τα προϊόντα TENA Discreet σας προσφέρουν Τριπλή Προστασία από διαρροές, οσμές και υγρασία. Σας βοηθούν να παραμείνετε στεγνή, ασφαλής και με αυτοπεποίθηση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

  • Τα μαλακά ελαστικά πλαϊνά βοηθούν ώστε να εφαρμόζει καλύτερα η σερβιέτα στο σώμα: Ουσιαστικά, επηρεάζουν το πόσο ασφαλής αισθάνεστε. Τα ελαστικά πλαϊνά βοηθούν τις σερβιέτες TENA Discreet να προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματός σας. Αγκαλιάζουν απαλά την κίνηση του σώματός σας, ό,τι και αν κάνετε. Οι σερβιέτες TENA Discreet εξασφαλίζουν την ελευθερία κίνησης με αυτοπεποίθηση και χωρίς να ανησυχείτε για την απώλεια ούρων.

  • Δερματολογικά ελεγμένα: Όλα τα υλικά του προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε να είναι ασφαλή και φιλικά ως προς το δέρμα

  • Ιδιαίτερα απαλή και στεγνή επιφάνεια Silky Soft Surface: Η αίσθηση στεγνότητας είναι σημαντική για να νιώθετε φρεσκάδα και για την προστασία του δέρματός σας. Γι' αυτό οι σερβιέτες ΤΕΝΑ Discreet διαθέτουν επιφάνεια με μεταξένια απαλότητα που μοιάζει με ύφασμα και απομακρύνει αμέσως την υγρασία από το δέρμα σας. Οι σερβιέτες TENA Discreet σας κρατούν στεγνές και σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση.

  • Σε ατομική συσκευασία: Κάθε σερβιέτα TENA Discreet διαθέτει ατομική συσκευασία που σας επιτρέπει να την έχετε άνετα στην τσάντα σας, την τσέπη σας ή στα συρτάρια σας. Οι σερβιέτες TENA Discreet μεταφέρονται εύκολα και απορρίπτονται ακόμα πιο εύκολα.

  • Το απαλό εξωτερικό υλικό που μοιάζει με ύφασμα και αναπνέει συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος: Οι σερβιέτες TENA Discreet κατασκευάζονται από απαλό υλικό που αναπνέει και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, αποτρέποντας την περιττή υγρασία και βελτιώνοντας την υγεία του δέρματος. Οι σερβιέτες TENA Discreet σας προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το προϊόν διατίθεται σε 2 διαφορετικές συσκευασίες:

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
22814
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
ALWAYS Ultra Day & Night Value Pack Μέγεθος 3 Σερβιέτες με Φτερά 16τμχ ALWAYS Ultra Day & Night Value Pack Μέγεθος 3 Σερβιέτες με Φτερά 16τμχ
-55%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Μην συμβιβάζεστε, απολαύστε 3x προστασία με τις σερβιέτες με φτερά Always Ultra Day & Night (Μέγεθος 3) αξιοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δημιουργώντας μια πολυλειτουργική σερβιέτα.
LIBRESSE Maxi Goodnight Triple Protection Σερβιέτες Νύχτας με Φτερά 10τμχ LIBRESSE Maxi Goodnight Triple Protection Σερβιέτες Νύχτας με Φτερά 10τμχ
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σερβιέτες νυκτός με ζώνη γρήγορης απορρόφησης, ειδικά σχεδιασμένες κατά των διαρροών και καινοτομία Roll.Press.Go για εύκολο πέταγμα.
LIBRESSE Daily Fresh Extra Long Σερβιετάκια 22τμχ LIBRESSE Daily Fresh Extra Long Σερβιετάκια 22τμχ
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τα σερβιετάκια Libresse Extra Long έχουν επιπλέον μήκος για μεγαλύτερη κάλυψη και έναν απορροφητικό πυρήνα για να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποιήθηση.
LIBRESSE Daily Fresh Multistyle Normal Σερβιετάκια 30τμχ LIBRESSE Daily Fresh Multistyle Normal Σερβιετάκια 30τμχ
-50%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τα σερβιετάκια Libresse Multistyle έχουν απορροφητικό πυρήνα και εύκαμπτες πλευρές που διπλώνουν για να ταιριάζουν σε όλα τα είδη εσώρουχων.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος