×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PHARMAGEL Rochalitex Drops Αρωματικό Στοματόπλυμα Κατά του Ροχαλητού & της Κακοσμίας του Στόματος 5ml

Οι σταγόνες του Rochalitex χρησιμοποιούνται από άτομα με αθώο ή μη παθολογικό ροχαλητό και είναι κατά της κακοσμίας του στόματος.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω13299 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 2016000196367
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
15,19 € 12,15 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 3.04€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Rochalitex Drops Αρωματικό Στοματόπλυμα Κατά του Ροχαλητού & της Κακοσμίας του Στόματος 5ml

Οι σταγόνες Rochalitexείναι ένας μοναδικός συνδυασμός ποικίλων φυσικών φυτικών αιθερίων ελαίων, τα οποία παραχθήκανε εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού για φυσικά προϊόντα, πουχρησιμοποιούνται για λόγους υγιεινής του στόματος.

Ο συνδυασμός των φυσικών αιθερίων ελαίωνRochalitexυπό μορφή σταγόνων, όταν αραιωθούν σε νερό και χρησιμοποιηθούν υπό μορφή στοματοπλύματος ή γαργαρών προσδίδουν ιδιαίτεραευχάριστο άρωμα στη στοματική κοιλότητα.

Έχει παρατηρηθεί ότι, όταν χρησιμοποιείται το Rochalitex drops ως στοματόπλυμα για την ευοσμία του στόματος περιορίζεται και το σύνηθες, απλό ροχαλητό. Τούτο αποδίδεται στην τονωτική διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος στο βλεννογόνο του στοματοφάρυγγα.

Το Rochalitex δημιουργεί ένα θελκτικό άρωμα στο στόμα και στην αναπνοή, που κρατάει πολύ.Αν οι στοματοπλύσεις και οι γαργαρισμοί γίνουν το βράδυ πριν από την κατάκλιση, εκτός από την ευοσμία του στόματος μπορεί ναανακουφιστεί και το αθώο ροχαλητό.Η υγιεινή του ύπνου μπορεί να βοηθηθεί περισσότερο, αν στάξετε μια σταγόναRochalitex drops πάνω σε ένα κομμάτι χαρτίκαι γίνουν εισπνοές επί ένα λεπτό από τη μύτη, χωρίς να ακουμπάει το χαρτί στο δέρμα του προσώπου. Αυτές οι εισπνοές τουRochalitex drops ενισχύουν τη δράση των στοματοπλύσεων και γαργαρισμών.

Οδηγίες χρήσεως και δοσολογία:

  • Στάζετε 1 - 4 σταγόνες του Rochalitex μέσα σε 3/4 ενός ποτηριού με νερό ή μέσα σε 150 ml νερό. Οι στοματοπλύσεις ή οι γαργαρισμοί με αυτό το διάλυμα γίνονται αφού πρώτα βουρτσιστούν τα δόντια και καθαριστούν με τη βοήθεια οδοντικού νήματος, 3-4 φορές την ημέρα ή όποτε υπάρχει ανάγκη. Μετά τις στοματοπλύσεις ή τους γαργαρισμούς με το διάλυμα των σταγόνων Rochalitex αποφεύγονται το φαγητό και τα ποτά.
  • Σε περίπτωση που δεν ανακουφιστεί το ροχαλητό μετά από χρήση του στοματοπλύματος Rochalitex drops επί 10-15 νύχτες, αυτό δείχνει ότι το ροχαλητό δεν είναι σύνηθες και πρέπει να διερευνηθεί από ειδικό ιατρό. Το Rochalitex drops δεν είναι φάρμακο. Εφόσον η κακοσμία του στόματος ή το ροχαλητό επιμένουν συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
  • Το Rochalitex δημιουργεί ένα θελκτικό άρωμα στο στόμα και στην αναπνοή, που κρατάει πολύ.

Δοσολογία για την κακοσμία του στόματος:

  • Στάζετε 1-2 σταγόνες του Rochalitex μέσα σε 3/4 ενός ποτηριού με νερό ή μέσα σε 150 ml νερό. Οι γαργαρισμοί με αυτό το διάλυμα γίνονται αφού πρώτα βουρτσιστούν τα δόντια και καθαριστούν με τη βοήθεια οδοντικού νήματος, 3-4 φορές την ημέρα ή όποτε υπάρχει ανάγκη. Μετά τους γαργαρισμούς με το διάλυμα των σταγόνων Rochalitex αποφεύγονται το φαγητό και τα ποτά.
  • Το Rochalitex δημιουργεί ένα θελκτικό άρωμα στο στόμα και στην αναπνοή, που κρατάει πολύ.

Συστατικά:

Peppermint piperita oil, Lemon oil, Clove bud oil, pine needle oil, Sweet Fennel oil, Eucalyptus oil, olio essenziale Melissa (Balm mint essential oil), Sage oil officinalis, Thyme oil white, Lavender oil, Ess. Mastic oil Cremofor CO40, Solutizing agent PEG-40, Hydrogenated Castor Oil.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω13299
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
BREATHE RIGHT Clear Ρινικές Ταινίες Μεσαίο Μέγεθος 10τμχ BREATHE RIGHT Clear Ρινικές Ταινίες Μεσαίο Μέγεθος 10τμχ
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Οι ρινικές ταινίες Breath Right Clear ανοίγουν τη μύτη σας για να αναπνέεται καλύτερα και παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση.
PHARMAGEL Rochalitex Drops Αρωματικό Στοματόπλυμα Κατά του Ροχαλητού & της Κακοσμίας του Στόματος 5ml PHARMAGEL Rochalitex Drops Αρωματικό Στοματόπλυμα Κατά του Ροχαλητού & της Κακοσμίας του Στόματος 5ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Οι σταγόνες του Rochalitex χρησιμοποιούνται από άτομα με αθώο ή μη παθολογικό ροχαλητό και είναι κατά της κακοσμίας του στόματος.
KITE HELLAS Snoreeze Throat Spray για το Λαιμό Κατά του Ροχαλητού 23.5ml KITE HELLAS Snoreeze Throat Spray για το Λαιμό Κατά του Ροχαλητού 23.5ml
-15%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Snoreeze Throat Spray περιέχει φυσικά συστατικά και είναι η λύση στο πρόβλημα του ροχαλητού, χωρίς φάρμακα. Καταπολεμά την κύρια αιτία του ροχαλητού χάρη στη διπλή του δράση που έχει μεγάλη διάρκεια και μπορεί να...
KITE HELLAS Snoreeze Nasal Spray Ρινικό Σπρέι Κατά του Ροχαλητού 10ml KITE HELLAS Snoreeze Nasal Spray Ρινικό Σπρέι Κατά του Ροχαλητού 10ml
-15%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Snoreeze Nasal Spray περιέχει φυσικά συστατικά και είναι η λύση στο πρόβλημα του ροχαλητού, χωρίς φάρμακα. Καταπολεμά την κύρια αιτία του ροχαλητού χάρη στη διπλή του δράση που έχει μεγάλη διάρκεια και μπορεί να...

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος