×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PHARMAGEL Rhinosisam Nasal Spray 10ml

Ρινικό σπρέι με Σησαμέλαιο, Μαστιχέλαιο, βιταμίνη Ε. Κατά της ξηρότητας του ρινικού βλεννογόνου.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω15783 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 5214000851042
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
15,80 € 13,43 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 2.37€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Rhinosisam Nasal Spray 50ml

Ρινικό σπρέϊ καθαρού σησαμελαίου φαρμακευτικής χρήσεως ενισχυμένου με μαστιχέλαιο και βιταμίνη Ε.Ιατροτεχνολογικό προϊόν για τη φροντίδα του ρινικού βλεννογόνου.Το Rhinosisam nasal spray κατά της ξηρότηταςτου ρινικού βλεννογόνου είναι πολύτιμο για το μαλάκωμα και την ασφαλή απομάκρυνση σκληρών κρουστών και εκκρίσεων από τις ρινικές κοιλότητες.

Το Rhinosisam δεν είναι φάρμακο. Χρησιμοποιείται για τη φροντίδα και καθαριότητα του ρινικού βλεννογόνου στις εξής περιπτώσεις:

  • Ξηρότητα του ρινικού βλεννογόνου, όπως αυτή που προκαλείται, όταν το άτομο εκτίθεται στο ξηρό ψύχος της χειμερινής περιόδου, κατά τα αεροπορικά ταξίδια μακράς διαρκείας, μετά από παρατεταμένη διαμονή σε χώρο που κλιματίζεται (1).
  • Μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στη μύτη (σκολίωση ρινικού διαφράγματος, ρινοπλαστική, κατάγματα ρινικών οστών, αφαίρεση ρινικών πολυπόδων με ενδοσκοπική χειρουργική (FESS) ή την κλασσική ημιπολυπεκτομή, κλπ), κατά τις οποίες δημιουργούνται ξηρές κρούστες στις ρινικές κοιλότητες, οι οποίες καθαρίζονται εύκολα μόλις μαλακώσουν με το Rhinosisam
  • Ξηρότητα του ρινικού βλεννογόνου που μπορεί να συνοδεύει το σύνδρομο Sjögren (ξηροστομία, ξηροφθαλμία, ξηρότητα ρινικού βλεννογόνου, ξηρότητα ρινοφάρυγγα και λάρυγγα, κλπ.)
  • Χρόνια ξηρή ρινίτιδα
  • Καθαρισμό των εκκρίσεων στη χρονία επίμονη δυσίατηρινοκολπίτιδα (ιγμορίτιδα, μετωπιαία κολπίτιδα, ηθμοειδίτιδα ) σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική θεραπεία που καθορίζει ο θεράπων ιατρός.
  • Ξηρότητα του ρινικού βλεννογόνου των ηλικιωμένων ατόμων, η παρουσία κρουστών ή η παρουσία έντονης υγρασίας ή καταρροής στη μύτη μπορεί να ανακουφιστεί με τη χρήση Rhinosisam.
  • Ξηρότητα του ρινικού βλεννογόνου ατόμων που έχουν δεχτεί ακτινοθεραπείες στην περιοχή της μύτης και του ρινοφάρυγγα. Η θεραπευτικές ακτινοβολίες προκαλούν υπερπαραγωγή βλέννας στις ρινικές και τις παραρρίνιες κοιλότητες, οι οποίες στη συνέχεια ξηραίνονται και δυσχεραίνουν τη ρινική αναπνοή.
  • Δυσχέρεια καθαρισμού των εκκρίσεων της μύτης στην ιογενή ή μικροβιακή ρινίτιδα ή την αλλεργική και μη αλλεργική ρινίτιδα. 
  • Μετά από συνάχι, το οποίο συνοδεύεται από παραγωγή ξηρών ή πηχτών εκκρίσεων.
  • Η παρατεταμένη λήψη οξυγόνου με ρινικό καθετήρα, καθώς και η χρήση συσκευής CPAP από άτομα με παθολογικό ροχαλητό και υπνικές άπνοιες μπορεί να συνοδεύονται με ενοχλητική ξηρότητα του ρινικού βλεννογόνου, που ανακουφίζεται με Rhinosisam.
  • Ξηρότητα του ρινικού βλεννογόνου και παραγωγή ξηρών κρουστών σε ορισμένα άτομα που κάνουν θεραπεία με ορισμένα φάρμακα κατά της ακμής ή χρησιμοποιούν ρινικά σπρέϊς κορτικοστεροειδών.

Η χρησιμοποίηση του Rhinosisam μπορεί να συνδυαστεί και με φάρμακα που του έχουν συνταγογραφηθεί για κάποιο ρινολογικό πρόβλημα, όπως τοπικά κορτικοστεροειδή ή τοπικά αντιισταμινικά ή υπέρτονο διάλυμα φυσιολογικού ορού σταθερού pH (Osmoclean Hypertonic nasal spray) ή ενδορρινικά αποσυμφορητικά.

Κύρια συστατικά & Οφέλη:

  • Το καθαρό σησαμέλαιοφαρμακευτικής ποιότητας που περιέχει το Rhinosisam περιέχει βιταμίνη Ε σε υψηλή συγκέντρωση που κυμαίνεται συνήθως στα 35mg/kg α- τοκοφερόλης και 308mg/kgβ και γ τοκοφερόλης.
  • Η προσθήκηβιταμίνης Εστο καθαρό σησαμέλαιο το καθιστά ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό μείγμα. Ως γνωστό η βιταμίνη Ε είναι αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό και μπορεί να εξουδετερώσει οξειδωτικές ουσίες, όπως το όζον και τα οξείδια του αζώτου του εισπνεομένου αέρα και να προλάβει την ιστική βλάβη στο κροσσωτό επιθήλιο και τη φλεγμονή που αναπόφευκτα θα συνέβαινε.
  • Η ενσωμάτωση τωντοκοφερολώνστην κυτταρική μεμβράνη των κυττάρων του ρινικού βλεννογόνου τα προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την αναγέννηση των προσβεβλημένων περιοχών, οι οποίες προστατεύονται από νέους ερεθισμούς
  • Τοκαθαρό σησαμέλαιοφαρμακευτικής ποιότητας δεν περιέχει πρωτεΐνες που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, όπως τούτο μπορεί να συμβεί σε ορισμένα άτομα, που είναι αλλεργικά προς τους σπόρους του σησαμιού ή το μη καθαρό σησαμέλαιο του εμπορίου.
  • Η κατά τύχη εισπνοή του σησαμελαίου από τους βρόγχους δεν συνοδεύεται από παρενέργειες από τους πνεύμονες, όπως τούτο μπορεί να συμβεί με την εισπνοή παραφινελαίου, που περιλαμβάνεται ως έκδοχο σε ορισμένες ρινικές αλοιφές. Τα σταγονίδια των ορυκτελαίων, όπως το έλαιο παραφίνης που εισέρχονται στους πνεύμονες εγκυστώνονται εκεί και τελικά προκαλούν ίνωση.

Οδηγίες χρήσης & Προφυλάξεις:

  • Ένας-δύο ψεκασμοί στο κάθε ρουθούνι κάθε 3 – 6 ώρες ή όσες φορές χρειάζεται, ανάλογα με την υπάρχουσα ανάγκη ύγρανσης και καθαρισμού του ρινικού βλεννογόνου. Όσο διαρκούν οι ψεκασμοί το φιαλίδιο συγκρατείται σε όρθια θέση. Για να λειτουργήσει η αντλία του Rhinosisam πρέπει να πιεστεί 3-4 φορές , προτού εισαχθεί στο ρώθωνα.
  • Το Rhinosisam μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλώς συνεχώς για 4 εβδομάδες. Καλόν όμως είναι να υπάρχουν μικρά χρονικά διαστήματα διακοπής και μετά να επαναλαμβάνεται η χρήση του. Το Rhinosisam δεν είναι φάρμακο, γιαυτό αν η κατάσταση της μύτης δεν βελτιώνεται ή χειροτερεύει ή εμφανίζεται πόνος αμέσως πρέπει να ενημερώνεται ο θεράπων ιατρός.
  • Τα καλύτερα αποτελέσματα του Rhinosisam ευοδώνονται αν συνδυάζεται με υπέρτονο διάλυμα φυσιολογικού ορού με ουδέτερο pH (Osmoclean nasal  spray, Pharmagel)
  • Το Rhinosisam δεν χρησιμοποιείται σε βρέφη και μικρά παιδιά.
  • Το φιαλίδιο διατηρείται πάντοτε κλειστό και φυλάσσεται σε σημείο που δεν μπορούν να το προσεγγίσουν παιδιά.
  • Το Rhinosisam φυλάσσεται σε περιβάλλον με θερμοκρασία που κυμαίνεται από από 8°C –25°C.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω15783
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
BREATHE RIGHT Clear Ρινικές Ταινίες Μεσαίο Μέγεθος 10τμχ BREATHE RIGHT Clear Ρινικές Ταινίες Μεσαίο Μέγεθος 10τμχ
-32%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Οι ρινικές ταινίες Breath Right Clear ανοίγουν τη μύτη σας για να αναπνέεται καλύτερα και παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση.
PHARMALINE Viscoflu 20φακ. PHARMALINE Viscoflu 20φακ.
-15%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,82 € 9,20 €
Βοηθά & προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, ενισχύει συγχρόνως την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος & τη σωστή λειτουργία των βλεννογόνων.
PHARMALINE Viscoflu Nasal Spray 30ml PHARMALINE Viscoflu Nasal Spray 30ml
-20%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Viscoflu Nasal Spray βοηθάει στη διευκόλυνση της ρευστοποίησης και της μηχανικής απομάκρυνσης των βλεννο-πυωδών εκκρίσεων που παραμένουν στη ρινική κοιλότητα
NASOPURE Nasal Wash System Kit Συσκευή Ρινικής Πλύσης 1τμχ & Φακελάκια Ρυθμιστικού Άλατος 4x3.75gr NASOPURE Nasal Wash System Kit Συσκευή Ρινικής Πλύσης 1τμχ & Φακελάκια Ρυθμιστικού Άλατος 4x3.75gr
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Για την ανακούφιση των αλλεργιών και του φλεβοκομβικού πόνου. Για εύκολο, ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό.
MEDICHROM Victorgraine 100tabs MEDICHROM Victorgraine 100tabs
-60%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

7,98 € 19,96 €
Συμπλήρωμα διατροφής που ανακουφίζει από την αίσθηση του πόνου και της δυσφορίας που προέρχεται από ρινική συμφόρηση, πονοκέφαλο και ημικρανία.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος