×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HARTMANN MoliCare Premium Mobile Super Plus Εσώρουχα Ακράτειας Νυκτός XLarge 14τμχ

Εξαιρετικά διακριτικό εσώρουχο ακράτειας με εργονομικό σχήμα.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω16885 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 4052199275604
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
27,43 € 21,94 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 5.49€
Αγαπημένα
Περιγραφή

MoliCare Premium Mobile Super Plus Εσώρουχα Ακράτειας Νυκτός XLarge 14τμχ

Εξαιρετικά διακριτικό εσώρουχο ακράτειας με εργονομικό σχήμα,ιδανικό για αυτοεξυπηρετούμενους ασθενείς. Βρακάκι νυκτός για μέτρια έως σοβαρή μορφή ακράτειας για διάμετρο μέσης 130-170cm.

Ιδιότητες:

  • Νέο Σχήμα:Το εργονομικό σχήμα προσαρμόζεται άψογα στο σώμα. Με την ιδανική εφαρμογή Ideal Fit αποφεύγονται οι μετατοπίσεις και τα εξογκώματα το εσωρούχου που ερεθίζουν το δέρμα.
  • Ιδιαίτερα Φιλικός Προς το Δέρμα:Το άνω απορροφητικό στρώμα λειτουργεί ως ρυθμιστής pH βοηθώντας στη διατήρηση της φυσιολογικής οξύτητας (pH 5.5) και στην προστασία του δέρματος. Επιπλέον, αυτό το τμήμα έχει και αντιβακτηριακή δράση, αφού εξουδετερώνει το 99.99% των βακτηριδίων.
  • Αποτελεσματικά Ασφαλές:Το καινοτόμο απορροφητικό υλικό τριών στρώσεων εξασφαλίζει ιδιαίτερα ισχυρή προστασία από τις διαρροές. Το υγρό κατευθύνεται γρήγορα προς το κεντρικό στρώμα, αφήνοντας το δέρμα με στεγνή αίσθηση.
  • Εύκολα Αναγνωρίσιμο:Διακριτικές υφασμένες έγχρωμες λωρίδες στο εμπρόσθιο μεσαίο τμήμα του ελαστικού επιτρέπουν την εύκολη αναγνώριση του μπροστινού τμήματος, του μεγέθους και του επιπέδου απορρόφησης του εσώρουχου.
  • Εξαιρετικά Άνετα:Τα υφασμένα υλικά είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το δέρμα αφού αναπνέουν και είναι απαλά, ευνοώντας τη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος για το δέρμα.
  • Απόλυτα Διακριτικά:Διαθέτουν σύστημα εξουδετέρωσης οσμών (odor neutralizer) ταχείας και αποτελεσματικής δράσης. Επίσης, το εσώρουχο είναι πολύ διακριτικό, ενώ δεν κάνει θόρυβο κάτω από τα ρούχα.

Χαρακτηριστικά:

  • Καινοτόμος απορροφητικός πυρήνας τριών στρώσεων που εξασφαλίζει ιδιαίτερα ισχυρή προστασία από τις διαρροές, ενώ αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές.
  • Διατήρηση της φυσιολογικής οξύτητας (ph 5.5), στην επιφάνεια του πυρήνα, για την προστασία του δέρματος. Εργονομικό σχήμα που προσαρμόζεται άψογα στο σώμα.
  • Με δείκτη υγρασίας, για την έγκαιρη αλλαγή του εσώρουχου. Υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω16885
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος