×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ISDIN Isdinceutics Pigment Expert 10x2ml

Το Pigment Expert είναι ένας στοχευμένος ορός, που έχει σχεδιαστεί για να φωτίζει και να ομοιογενοποιεί τον τόνο του δέρματος.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω25342 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8429420154476
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
37,22 € 16,75 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 20.47€
Αγαπημένα(1)
Περιγραφή

Isdinceutics Pigment Expert 10x2ml

Χρησιμοποιώντας μια απαλή αλλά αποτελεσματική φόρμουλα, που περιέχει συστατικά λείανσης του δέρματος και διόρθωσης χρωστικών,βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων για πιο φωτεινό δέρμα.

Δράσεις:

  • Ομοιογενοποιεί:Βοηθά στην επίτευξη ενός πιο ομοιόμορφου, ενιαίου τόνου μέσω ενός συνδυασμού συστατικών διόρθωσης χρωστικών.
  • Διορθώνει:Καταπολεμά τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης βοηθώντας στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης αποχρωματισμού και ατελειών.
  • Φωτίζει:Απολεπίζει, ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα, βοηθώντας στην αποκατάσταση της φωτεινότητας και της ευελιξίας για μια νεανική λάμψη.

Το Pigment Expert προσφέρει ορατά αποτελέσματα σε μόλις 4 εβδομάδες.Μετά από 12 εβδομάδες, χρησιμοποιώντας το Pigment Expert δύο φορές την ημέρα, οι χρήστες ανέφεραν:

  • 87% - βοηθά στο ξεθώριασμα των καφέ κηλίδων στο δέρμα.
  • 87% - μείωση του μεγέθους των κηλίδων.
  • 97% - πιο φωτεινό δέρμα.
  • 94% - πιο ομοιόμορφο τόνο δέρματος.

Κύρια συστατικά & οφέλη:

  • Διορθωτικό χρωστικών: Ένας συνδυασμός 4-βουτυλορεσορκινόλης, υδροξυφαινοξυ προπιονικού οξέος και νιασιναμίδης, που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων.
  • Γλυκολικό οξύ: Ένα άλφα-υδροξυ οξύ (AHA) με ιδιότητες απολέπισης, που βοηθά στην λείανση του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση ατελειών.
  • Γλυκυρριζικό διάλυμα: Ένα συστατικό φυτικής προέλευσης, αλλιώς γνωστό ως εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας, που καταπρανει το δέρμα και βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος, ενισχύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Οδηγίες χρήσης:

  • Καθώς το Pigment Expert περιέχει άλφα υδροξυοξέα (AHA), θα πρέπει να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τη χρήση του προϊόντος και να χρησιμοποιείτε αντηλιακό με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας.
  • Ανακινήστε: Πάρτε τη φύσιγγα από το κουτί και ανακινήστε απαλά πριν από τη χρήση.
  • Ανοίξτε: Εισάγετε τη φύσιγγα στον προστατευτικό σωλήνα και ανοίξτε την.
  • Προετοιμασία: Τοποθετήστε τη φύσιγγα στο ειδικό άκρο εφαρμογής και αφαιρέστε το καπάκι.
  • Εφαρμόστε: Κάντε μασάζ με τον ορό σε πρόσωπο, λαιμό και λαιμόκοψη, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω25342
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
KORRES Promo Yoghurt Hydrate Your Skin με Suncreen Face Cream SPF50 50ml, Foaming Cream Cleanser 20ml & Serum Προσώπου 1.5ml KORRES Promo Yoghurt Hydrate Your Skin με Suncreen Face Cream SPF50 50ml, Foaming Cream Cleanser 20ml & Serum Προσώπου 1.5ml
-47.9%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Πακέτο περιποίησης με αντηλιακή κρέμα προσώπου & δώρο αφρώδης κρέμα καθαρισμού & serum προσώπου.
KORRES Promo 2-Step Firm Boost με Sculpt+Lift Serum 15ml & Bounce Firming Moisturizer 40ml KORRES Promo 2-Step Firm Boost με Sculpt+Lift Serum 15ml & Bounce Firming Moisturizer 40ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σετ περιποίησης προσώπου με Μαύρη Πεύκη για στοχευμένη δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για κανονικές-μικτές επιδερμίδες με κρέμα προσώπου και ορό σε ειδικό μέγεθος.
KORRES Promo 2-Step Glow Boost με Spotless Serum 15ml & Day-Brightening Gel-Cream 40ml KORRES Promo 2-Step Glow Boost με Spotless Serum 15ml & Day-Brightening Gel-Cream 40ml
-46.4%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σετ περιποίησης προσώπου με Άγριο Τριαντάφυλλο για τις πρώτες ρυτίδες της κανονικής-μικτής επιδερμίδας με κρέμα προσώπου ημέρας και ορό σε ειδικό μέγεθος.
BIODERMA Hydrabio Hyalu+ Serum Self-Rehydrating Replumping Concentrate 30ml BIODERMA Hydrabio Hyalu+ Serum Self-Rehydrating Replumping Concentrate 30ml
-39.3%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Serum Hydrabio Hyalu+ της Bioderma ενυδατώνει και αναζωογονεί άμεσα, μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, ενισχύει τον φραγμό του δέρματος και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος