×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ISDIN Isdinceutics Melaclear 15ml

Διορθωτικός ορός που ενδείκνυται για τη μείωση δυχρωμιών που σχετίζονται με προβλήματα υπερμελάχρωσης διαφόρων αιτιών: ηλιακή έκθεση, μέλασμα, αντίδραση σε φάρμακα, κλπ.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω25328 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8470001769169
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
51,75 € 36,22 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 15.53€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Isdinceutics Melaclear 15ml

Ο διορθωτικός ορός Melaclear Unifying Tone Corrective Serum της Isdinενδείκνυται για τη μείωση δυχρωμιών που σχετίζονται με προβλήματα υπερμελάχρωσηςδιαφόρων αιτιών, όπως ηλιακή έκθεση, μέλασμα, αντίδραση σε φάρμακα και άλλα. 

Κύρια συστατικά & οφέλη:

  • Η αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης C,προωθεί την ανανέωση των κυττάρων, ενώ αποτρέπει την οξείδωση της μελανίνης για να εξασθενήσει σταδιακά τις δυσχρωμίες.
  • Το φυτικό οξύδρα ενισχύοντας αποτελέσματα της βιταμίνης C και απολεπίζει το δέρμα ώστε να του επαναφέρει την αρχική του λάμψη.
  • Ο ROS Modulator System (μηχανισμός αποτροπής ανάπτυξης ελεύθερων ριζών)βοηθάει στη διόρθωση των δυσχρωμιών και προστατεύει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. 

Διόρθωση της χρώσης του δέρματος με το Isdin Melaclear Unifying Tone Corrective Serum

Δερματολογικά ελεγμένο. 

Οδηγίες χρήσης:

  • Εφαρμόστε μερικές σταγόνες από το Isdin Melaclear Unifying Tone Corrective Serum όπου υπάρχει ανάγκη σε πρόσωπο, λαιμό, στήθος, ώμοι, παλάμες χεριών, αποφεύοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
  • Χρησιμοποιείστε για τουλάχιστον 3 μήνες. Για αυτή την περίοδο χρήσης του προιόντος, χρησιμοποιείστε ένα αντιηλιακό με πολύ υψηλο δείκτη προστασίας SPF και προτείνεται η περιορισμένη έκθεση στον ήλιο.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω25328
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
KORRES Promo 2-Step Firm Boost με Sculpt+Lift Serum 15ml & Bounce Firming Moisturizer 40ml KORRES Promo 2-Step Firm Boost με Sculpt+Lift Serum 15ml & Bounce Firming Moisturizer 40ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σετ περιποίησης προσώπου με Μαύρη Πεύκη για στοχευμένη δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για κανονικές-μικτές επιδερμίδες με κρέμα προσώπου και ορό σε ειδικό μέγεθος.
KORRES Promo 2-Step Glow Boost με Spotless Serum 15ml & Day-Brightening Gel-Cream 40ml KORRES Promo 2-Step Glow Boost με Spotless Serum 15ml & Day-Brightening Gel-Cream 40ml
-35%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σετ περιποίησης προσώπου με Άγριο Τριαντάφυλλο για τις πρώτες ρυτίδες της κανονικής-μικτής επιδερμίδας με κρέμα προσώπου ημέρας και ορό σε ειδικό μέγεθος.
BIODERMA Hydrabio Hyalu+ Serum Self-Rehydrating Replumping Concentrate 30ml BIODERMA Hydrabio Hyalu+ Serum Self-Rehydrating Replumping Concentrate 30ml
-39.3%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Serum Hydrabio Hyalu+ της Bioderma ενυδατώνει και αναζωογονεί άμεσα, μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, ενισχύει τον φραγμό του δέρματος και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος