×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

NEORETIN Discrom Control Serum Booster Fluid 30ml

Ορός προσώπου για πανάδες και κηλίδες. Η επιδερμίδα γίνεται πιο καθαρή, πιο φωτεινή, με ομοιόμορφη υφή και χρωματικό τόνο, ενώ μειώνεται η εμφάνιση των σκούρων κηλίδων.

Read moreShow less
Κωδικός:
Ω16247 (Απαραίτητος για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Barcode: 8470001653505
Κατασκευαστής:
Περιορισμένη προσφορά
43,40 € 34,72 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 8.68€
Αγαπημένα
Περιγραφή

Discrom Control Serum Booster Fluid 30ml

Ορός υψηλής συγκέντρωσηςπου απορροφάται γρήγορα και στηρίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό διαφορετικών τεχνολογιών κατά της γήρανσης και των σκούρων κηλίδων.

H σύνθεσή του περιέχει6 ενεργά συστατικάτα οποία δρουν σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της σύνθεσης της μελανίνης, εξασφαλίζοντας τονκαλύτερο δυνατό έλεγχο του χρώματος του δέρματος.

Ο συνδυασμός του συστήματοςλεύκανσης με τις απολεπιστικές και αντιγηραντικές ιδιότητεςτης πρωτοποριακής Τεχνολογίας RetinSphere®, έχει σαν αποτέλεσμα επιδερμίδα πιο καθαρή, πιο φωτεινή, με ομοιόμορφη υφή και χρωματικό τόνο, καιορατή μείωση των σκούρων κηλίδων.

Οδηγίες χρήσης:

  • Εφαρμόστε το πρωί ή και το βράδυ, μετά τον καθαρισμό σε πρόσωπο και λαιμό. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε το serum με την κρέμα Neoretin Discrom Control Gel Cream SPF50.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ω16247
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικά προϊόντα
BIODERMA Hydrabio Hyalu+ Serum Self-Rehydrating Replumping Concentrate 30ml BIODERMA Hydrabio Hyalu+ Serum Self-Rehydrating Replumping Concentrate 30ml
-39.3%
Περιορισμένη προσφορά
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το Serum Hydrabio Hyalu+ της Bioderma ενυδατώνει και αναζωογονεί άμεσα, μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, ενισχύει τον φραγμό του δέρματος και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος